Originally posted by Black Mamba 24
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Cekaj, jeste vi gledali Requiem For A Dream?
Kapiram da niste, cim tako olako dajete titulu za najdepresivniji film.
Ubedljivo na prvom mestu. Pa onda deset mesta nista.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Originally posted by apacrow View PostCekaj, jeste vi gledali Requiem For A Dream?
Ubedljivo na prvom mestu. Pa onda deset mesta nista.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
-
Originally posted by apacrow View PostCekaj, jeste vi gledali Requiem For A Dream?
Ubedljivo na prvom mestu. Pa onda deset mesta nista.
Ipak i nas to sve cekaLast edited by AIRBORNE; 07-12-13, 17:53.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Ubedljivo na prvom mestu. Pa onda deset mesta nista.Originally posted by prskaj View PostOrtakinja me tera da gledamo, jer ona ga nikad nije gledala. Stvarno ne mogu opet da prolazim kroz sve ono. Nikada se nisam osecao tako prljavo posle nekog filma
EDIT: od novijih, prvi depresivan film kojeg mogu da se setim je The RoadLast edited by Mr. Wolf; 07-12-13, 18:00.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Deset najdepraka na brzinu:
Requiem For A Dream
Dancer In The Dark
Lilja 4-Ever
Leaving Las Vegas
Candy
21 Grams
Blue Valentine
Million Dollar Baby
Sophie’s Choice
The RoadIt is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Blue Valentine jeste depresivan, ali te ne tera da places, po tom pitanju Million Dollar Baby ubedljivo najgori, jednom sam ga pogledao i necu nikad vise, to je sigurno.
Ni Leaving Las Vegas nista strasno, ni 21 Grams. Sta je vama ljudi, mozda sam ja inace mnogo depresivan, pa mi ovi filmovi ne deluju tako.
Pogledao dve epizode one nemacke serije. Taman u drugoj kad sam pomislio da ce se desiti mnogo nerealnih stvari, oni me demantuju. Odusevljen sam, mnogo odusevljen.Last edited by Black Mamba 24; 07-12-13, 18:57.sigpic
Comment
-
Comment
-
Meni je Pay it Forward najteze pao, tj. najvise suza sam pustila poslije njega...
Iako je realno Requiem for a Dream najdepresivniji, ali ne izaziva suze vec bas depresiju, tako da su mi to dvoje nekako dvije kategorije.
Nije mi ni Seven Pounds depresivan na nacin kao Requiem for a Dream, on mi je prica za sebe.
Comment
Comment