Sicario..odličan film.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
CM8 gospodari ovih dana na torentima. Evo ga i Concussion sa Will Smithom najavljen za 25 decembar.
https://kat.cr/concussion-2015-dvdsc...t11793667.htmlUEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Originally posted by DZV View PostSicario..odličan film.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostOdgledah Marsovca...
Meni licno bolji od Intera...
Pregledah onaj screener Joy. Film bas poucan, a snimak nijansu slabiji od HDRipova. Pitanje da li napast ostale screenere ili ici u kinosigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Sicario mora da bude dobar, kad ga je radio Denis Vilnev
Nisam ga jos pogledao, ali imam u planu
Victoria razvalila, definitivno najbolji film godine od do sad odgledanih...prosle godine me odusevila Dolanova "Mamica", ove godine je to "Viktoria"
Dodao bih tu i Sorentinov "Youth" i jedan film od prosle godine koji sam tek sad odgledao "Force Majeuje"sigpic
Comment
-
http://www.imdb.com/title/tt3076658/
Sve ima, boks, Roki, Apolo i Adonis Krid, Gudison
Nivo prvog Rokija i Roki Balboe.sigpic
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostMa razbicemo ove sveze obrijane, nemaju sanse nikakve
Poceo da gledam Star Wars od epizode jedan i stvarno svaka cast fanovima kako toliko to gotive Moguce zato sto sam mator pa mi nije toliko gotivno. ALi zanimljiva prica skroz.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Prica mi jeste zanimljiva. Da sam gledao kada sam imao 12 godina, verovatno bi mi bilo previse dobro.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
aaaaaaaaaaaaaa
Limar sebi rezervisao ulogu neprijatelja br. 1 em vredja SW em proziva bradonje !!!
Vladane pogledaj "the expanse" kad imas vremena pa mi javi ovde dojmove,video sam na nekoj stranici da si Galaktiku...Ja sam pogledao dve epizode ali i dalje se suzdrzavam da se izjasnim u nekom pravcu...Ima tri frakcije za sad,Zemlja,Mars i ovi sa asteroida,terorista,ima politike plus prati tog detektiva i jos jednu grupu koja se uplela sluvajno u celu pricuLast edited by saburo sakai; 23-12-15, 17:12."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Nije da vredjam sano ono ne leže mi toliko i ako mi je zanimljiva priča. Odgledao sam prva 3. Sada stižu oni bitniji delovi ps ću videti šta i kakoOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Niste gledali SW kao klinci?
A sada su mi neke stvari jasnije kod vassigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment