Vidi Legend sa Hardijem.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Jaqen Hghar View PostUzgred kome se dopala serija Mr. Robot, preporučujem onima koji nisu odgledali
nemački film iz 2014 (znači godinu dana pre Mr. Robota), Who Am I – No System Is Safe (Who Am I - Kein System ist sicher)
Nisi mi dzabe do pojave Oberina bio omiljeni sporedni lik u GOT-usigpic
Comment
-
Originally posted by Jaqen Hghar View Post
Uzgred kome se dopala serija Mr. Robot, preporučujem onima koji nisu odgledali
nemački film iz 2014 (znači godinu dana pre Mr. Robota), Who Am I – No System Is Safe (Who Am I - Kein System ist sicher)
Pre par nedelja gledala sam Who am I.. i veeeelika preporuka za njega, baš me prijatno iznenadio, Odličan je!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Gledala pre neko veče na Cinemaxu. Tako potraži, ima ga sigurno.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
-
sigpic
Comment
-
Obozavam ovakve igrice, steta sto ne moze da se zumira ( ili ja barem nisam nasao).
Pronasao sam 40, ali moglo je tu i vise npr posle kada sam pogledao resenja video sam da je ono u stvari Fight club sapun al ja nisam mogao da razaznam toliko ociglednu stvarIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Aaa kako je dobra Zaglavila sam se na broju 43, doduše i igrica se ukočila, pa ću kasnije ponovo, da mi se mozak oporavi.. ali ništa bez googla... maska Kaspera me ubi (Perfect world), kao i ona biljka.. znam da je neko nosao kroz film... pa neko žensko..a neko dete.. aha! Matilda (Leon)... a onda onaj "drugar" T.Henksa na pustom ostrvu.. kao se zove film.. (Cast away)..ništa bez male pomoći prijatelja (mislim googlala sam samo za 2 filma, da ne bude zabune )... odlična zabava ovog ružnog dana
A da i prskaj mi je pomogao sa Fight clubom pa ko će ono da vidiLast edited by miloolja; 27-11-15, 15:48.sigpic
Comment
-
Ugasih ga na 24. Nisam mislio ni da cu toliko da nadjem. S tim sto ima nekoliko koji su mi strasno poznati, ali dzaba kad ne mogu da se setim. I naravno dobijem glupi strike za "Scary Movie" zbog one maske, a vidim ima dosta horora, a tu znam samo najpoznatije, a ni njih nisam gledao. Dva sam pogodio skroz slucajno, jednom mi obelezio drugi predmet nego onaj na koji sam ja mislio, a jednom skroz drugi film mi priznao
Dobra zabava svakako
Comment
Comment