Koji je najgori scenario koji vidite do kraja serije? Tipa Dzon ubije Deneris i uzme presto.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Winter is Coming (GoT)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Erik MK II View PostKoji je najgori scenario koji vidite do kraja serije? Tipa Dzon ubije Deneris i uzme presto.
Comment
-
Sasna je imala od koga da uci tokom godina To i nije toliko lose ako ce zajedno sa Tirionom
Ne mogu da prezalim Maloprstica.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Ne dirajte mi Sansu
A za Dzona i tetku mu, slazem se. Iako sam uvek za ljubav taj bljutkast kraj nikako ne pije vodu ovde...ali ko zna ocekujte neocekivanosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Samo da Hound ubije ono tele i onda moze u penziju, nedje na neku farmu da cijepa drva i cuva ovce. A to ko ce da vlada me vise ne interesuje ni malo jer ocekujem da ce da zaseru.
Ma eto neka vlada i ta Sansa.. ona je, po meni, u top 3 kandidata tako da necu biti iznenadjen. Realno, sad kad su se trsili NK-a i kad je ta opasnost po ljudski rod prosla, ovo sto slijedi me ne interesuje toliko.. naravno, lise ovih sporednih likova poput Hounda i Bronna jer obojici zelim da docekaju penziju
Comment
-
Dzon se vratio iz mrtvih da bi mogao da jase drugog zmaja, posto je u svemu ostalom bukvalno jedno veliko nista.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Pošto je Dzejmi preziveo ne bih se iznenadio da sedne na tron, na kraju roknuo je jednog kralja.
Sansa postaje ozbiljan kandidat, zmajevi ljubavnici tesko da ce zajedno da dočekaju penziju.
Tirion nije imao pretenzije, nije taj tip, a Sersei je ozbiljan igrač, mozda ih sve rokne pa ostvari neku pirovu pobedu mada ce je verovatno neko roknuti.
Ajra na tronu tesko, niti to hoce niti je za očekivati da ubere svu slavu na kraju.
Na kraju ne zaboravite jednog sporednog lika sa kraljevskim nasleđem, Džendrija.
Ako prezivi, a svi ostali bitni nastradaju eto ti skroz neočekivanog kralja.
Najčudnija kombinacija na kraju bila bi Sansa-Tirion ili Dzejmi.
I dalje čekam Dornu.
Comment
-
Ma kakav crni Dzejmi..nems promil sanse da prezivi Sersei..
Gendri smesno, Sansa jos smesnije...trika nema..John ili Sersei..treceg nema bukvalno. Mada mala kvota na Brena...ako se zavrsi ko sapunica skroz dobice bednu ocenu...BB je meni top seria zbog kraja najvise...idealno uradjeno...ovde ako omase minus veliki3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Vladane, priznaj da si ti [emoji3][emoji3]
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment