Announcement
Collapse
No announcement yet.
Winter is Coming (GoT)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Samo da ne ubiju Dzejmija sve ostalo cemo lako.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Razmisljam se da krenem i ja da gledam GoT... Za par dana cu zavrsiti Ray Donovan, pa mi treba nesto da popunim tu prazninu
Prvi put sam batalio pri kraju druge sezone i od tad nisam pogledao nijednu jedinu epizodu. Serija mi je bila dosadna do zla boga, gluma slaba a krakteri plitki i jednostavni... Mozda ne vrijedi siliti jer ako me serija ne zainteresuje nakon dvije sezone, onda vjerovatno i nije za mene.
Comment
-
eee 'slave, ja pocela od III sezone pre neki dan, kako sam tu negde stala onomad (a malo sam i prevrtela prethodno) posto me mnogo nervirali tada, jer sam bila pod uticajem knjiga... postoje velike razlike.
Ok, proslo je dosta vremena, a ne mogu mimo sveta visesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Sada sam nesto gledao vezano za Bitku za Zimovrel koja ce se odvijati u poslednjoj sezoni Igre Prestola.
Do sada najduza bitka ikada snimljena je Bitka u Helmovom Ponoru (Dve Kule - Gospodar Prstenova), koja je trajala oko 40 min. Ova ce biti duza......
Ceka nas spektakl. I verovatno najebitacnija, najepskija, najneprejebljivija bitka.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostCeka nas spektakl. I verovatno najebitacnija, najepskija, najneprejebljivija bitka.
Skuplja i od većine današnjih filmova.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostSada sam nesto gledao vezano za Bitku za Zimovrel koja ce se odvijati u poslednjoj sezoni Igre Prestola.
Do sada najduza bitka ikada snimljena je Bitka u Helmovom Ponoru (Dve Kule - Gospodar Prstenova), koja je trajala oko 40 min. Ova ce biti duza......
Ceka nas spektakl. I verovatno najebitacnija, najepskija, najneprejebljivija bitka.
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostJuce sam poceo da gldam seriju od prve epizode, da se prisetim dok ne pocne poslednja sezona. Seo sam da pogledam jednu, eventualno dve epizode... ustao sam posle sedmesigpic
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View Post
Comment
Comment