Announcement

Collapse
No announcement yet.

Winter is Coming (GoT)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oljice kako si mi zadovoljna?. Nisam ti pruzio to zadovoljstvo na kraju, ali oskrnavise ikonu igre prestola
    3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
    6× Montenegrin League champion (2007–2012)
    3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
    2× German League champion (2018, 2019)
    6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
    4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
    2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Ovo sezonu je radila ekipa Nemanjica
      sigpic

Comment

• Spoiler
        Dracarys.....Gorite mamu vam jebem.Lose je samo sto smrad od Sanse dolazi na tron sad

Comment

• Ivane to je tek kaznjivo spojlovanje Si se olakso posle poraza milface. Onaj lik na reditu pogodio sve ili? Procitah jedan kraj moguc ali internet je mracan i pun spojlera

Comment

• "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
            Meša Selimović

Comment

• Svi leakovani spoileri za ove poslednje dvije epizode su se do sad pokazali 100% tacnim, tako da eto sad znam da znam kako zavrsava ovo

Spoiler
              SMEĆE od serije

Bravo, Sandore betoncino

Spoiler
              Nego kako se upiski u gace i izgubi glavu najhladnokrvniji ubica na kontinentu kad je krenuo haos. Mogla je da prodje neopazena kroz hiljade nemrtvih i ubije onu beskorisnu, nebitnu mrcinu NK-a a ovamo ne zna dje bije ahahahahahaha odlicno, odlicno!

Iskreno, lakse mi je sad sto znam da su oni spoileri bili tacni.

Najvece đubre Vesterosa
              Spoiler
              dolazi na vlast zato sto bogalj ne moze da vlada jer je koristan taman koliko i ono drvo ispod kojeg voli da divani

SMEĆE od serije nategnuta 7/10 ocjena samo na racun stare slave.
              Last edited by powerslave; 13-05-19, 11:43.

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                Ivane to je tek kaznjivo spojlovanje Si se olakso posle poraza milface. Onaj lik na reditu pogodio sve ili? Procitah jedan kraj moguc ali internet je mracan i pun spojlera
                Spoiler
                Nije meni Sersei najmrzniji lik odje bila,mnogo gorim stvorenjima je Deneris spasila guzicu i sad ce ti gmazovi da profitiraju.
                Sprzena je Sodoma i Gomora,centar svog zla,razvrata i bluda.
                Sve je to kod mene izazvalo veliki osjecaj srece.
                Last edited by E1_PG; 13-05-19, 11:43.

Comment

• Ispravi spoiler tag Ivane, pasce banana

Lol, ova epizoda cak i nije tako losa, uglavnom je spektakl pa i ne mozes mnogo toga da zeznes.

Spoiler
                  Osim sto je build up za Daenerysino ludilo bio jako los i sto skorpioni odjednom ne mogu da pogode zmaja. Golden Company je bas protracena. I Clegane obracun mi se nije nesto svideo.

Originally posted by LosmiSK View Post
                  Kako se uloge menjaju draga Oljice. Sad ti branis. Mogli su bar da provere a ne da mu glavu odseku za dva minuta. Da je proverio, mozda do ovoga svega ne bi bilo. Tako da je greska Neda Starka bila krucijalna za sve ratove i sranja koja su dosla posle. Da ne pricam sto je krio malog Dzona. Sve u svemu Ned je ispao pravi bad ass i da je napravio tonu krupnih greski, cak i u glavnom gradu su ga veslali, pa cak i rodjena zena ga je stavila u okrutan polozaj )
                  Sta ima i kako da proveri? Dezerteri smisljaju svakakve lazi kada ih uhvate, ko zna koliko puta je cuo istu pricu.

Btw, nisam citao one spoilere sa reddita sto su se izgleda pokazali kao istiniti, ali se jos od prosle epizode kajem sto nisam ostao pri svojoj prvobitnoj prognozi da ce Sansa da bude kraljica, imam osecaj da ce tako biti na kraju.

Comment

• Spoiler
                    Zakljucala zmajeve zbog neduznog djeteta. Ubila milion neduzne djece. Mnogo dobra izgradnja likova
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Spoiler
                      Zakljucala zmajeve zbog neduznog djeteta. Ubila milion neduzne djece. Mnogo dobra izgradnja likova

Comment

• Hahahahahaha e bas to Vakašu moj dobri. Izgradnja likova da ne povjeruje covjek Jos ja poslednjih dana gledam Deadwood i onda posle onakvih dijaloga i likova predjem na ovo smece pa onda mi djeluje jos gore nego sto jeste.

Comment

• Spoiler
                          Pa ni ludi kralj nije poludeo odmah i od starta, vec vremenom. Ne treba zaboraviti da je ona zapalila dosta likova u seriji, pa nije osetila zal ni nad rodjenim bratom, kao ni on nad njom. Nije taj putokaz toliko los koliko da je trebala serija da traje dosta duze

Comment

• Spoiler
                            Nije, ali ona je do juce bila normalna. Bukvalno do juce. Prezivjela muza, dvoje djece(zmajevi) ali odlazak drugarice je kap koja je prelila casu. A samo je trebao Dzon da je poljjubi i sve bi bilo ok. I jos se cude ljudi sto je Harington rekao da je serija razocarenje. Nije razocarenje, sramota je zavrsiti ovako jednu nekad vrhunsku seriju. Ljudi ce za 30 godina govoriti gledaj GOT do pete, ali ajde mozes i do poslednje sezone. BrBa je dokaz kako zavrsava jedna od najboljih serija ikad, ovo je sprdacina.
                            sigpic

Comment

• Ljudi ova sezona je toliko ocajna da ja smatram da postoji velika mogucnost da se ponovo snima.
                              Bas komedija.Ocekujem peticije sirom svijeta,da svi izadjemo na ulice,ujedinjeni zajedno izborimo prije svega vecu ulogu NK i smrt Sanse u prvoj epizodi.

Comment

• haha to sam i ja pomislio da se moze desiti. Sad kazu, dobro, ali za 2g serija hahahaha )

Comment

Working...
                                X