Announcement

Collapse
No announcement yet.

Winter is Coming (GoT)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Spoiler
    I onaj matori ce da mre, boze me oprosti, i ostacemo na ovoj gluposti
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
      Spoiler
      Jebo mrak, ocoravih, posvetlela sam sliku da bih mogu da vidim ko je ko na gomili.

Dobro jesam rekla da nisam spremna nijednog lika da se odreknem, ali mnogo je glupo sto niko od glavnih nije nastradao. Isterace na kraju neki ultra-mega-giga-hepi-ending.

Cinjenica da je glavna prica oko one gvozdjurije, tj prestola, ali bas bzvz se zavrsi ova ep.

A dobro je pocela, tenzija, strah, neizvesnost, kad se pogasise macevi-srpovi Dotraka tamo na horizontu....brrrrr

I na kraju kakve dve carice devojcice, kakvi ratnici i heroji, kakvi bakraci

Mehhh..
      Malo da mi se slegne jos, da razmislim sta sam gledala uopste...
      Spoiler
      Sta mislis kako je bilo nama sto smo u 3h jutros gledali?
      "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
      Meša Selimović

Comment

Spoiler
        Jebo mrak, ocoravih, posvetlela sam sliku da bih mogu da vidim ko je ko na gomili.

Dobro jesam rekla da nisam spremna nijednog lika da se odreknem, ali mnogo je glupo sto niko od glavnih nije nastradao. Isterace na kraju neki ultra-mega-giga-hepi-ending.

Cinjenica da je glavna prica oko one gvozdjurije, tj prestola, ali bas bzvz se zavrsi ova ep.

A dobro je pocela, tenzija, strah, neizvesnost, kad se pogasise macevi-srpovi Dotraka tamo na horizontu....brrrrr

I na kraju kakve dve carice devojcice, kakvi ratnici i heroji, kakvi bakraci

Mehhh..
        Malo da mi se slegne jos, da razmislim sta sam gledala uopste...
        Spoiler
        nece, znam kraj. Pustices suzu..dobra je epizoda..preterujete sad
        3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
        6× Montenegrin League champion (2007–2012)
        3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
        2× German League champion (2018, 2019)
        6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
        4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
        2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
          Spoiler
          nece, znam kraj. Pustices suzu..dobra je epizoda..preterujete sad
          Spoiler
          Znas ti mnogo...
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

Spoiler
            Znas ti mnogo...
            Spoiler
            ja sam trooka budala i gledam u buducnost. Epizoda je dobra kad se srede utisci..meni je i najgluplje sto ditrake usrase za 10 sek..samo nisam za opstu kuknjavu i plac.
            3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
            6× Montenegrin League champion (2007–2012)
            3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
            2× German League champion (2018, 2019)
            6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
            4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
            2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
              Spoiler
              ja sam trooka budala i gledam u buducnost. Epizoda je dobra kad se srede utisci..meni je i najgluplje sto ditrake usrase za 10 sek..samo nisam za opstu kuknjavu i plac.
              Spoiler
              Ne znam da li si trooka... a sam si se namestio... ali Dotraki su zaginuli i nema tu greske, kad udjes u grotlo mrtvaka, cao zbogom, nego kazem kako sa ove strane izgleda uzasno ovima sto cekaju smrt, kako se samo pogasise na horizontu...
              A da uletis onakoo u zombije je fejl samo takav

Ali dragi moji koliko ih NK umnozavao, stigli bi i do nas do mraka, tako da je NK morao da zagine, samo da niko nije od glavnih nastradao i da je stvar u svoje ruke prvo uzela Gospa od Mormonta, pa zatim Arja... mislim stvarno malo khm, khm

No, da se okrenemo Bronu koji samo sto nije stigao, pa onda akanje sa onom kuckom...3x po 80 min

Razocarana sam i dalje...
              sigpic

Comment

• Sandu...

https://1337x.to/torrent/3727258/Gam...-H264-MEMENTO/

Kad odgledaš, ostavi recenziju.

Inače, pa dajte malo ljudi, epizoda je brutalna bila.
                UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Spoiler
                    A Bren kada je dao bodez Arji, a, aaaaaa [emoji41]
                    Zna Bren ko je Azor Ahai [emoji41]

Spoiler
                    sigpic

Comment

• Spoiler
                      Arya > Miloš Obilić

Comment

Spoiler
                        A Bren kada je dao bodez Arji, a, aaaaaa [emoji41]
                        Zna Bren ko je Azor Ahai [emoji41]

Spoiler
                        Spoiler
                        Da li ona sada moze da koristi i njegovo lice

Comment

• Fotografija cele epizode je "rad crnaca u tunelu".

Comment

• Opasno, ali opasno su zajebali.

Spoiler
                            Jbg imali su sansu ali su je propustili. Iz sezone u sezonu grade lik tog strasnog Night Kinga, najveceg madafaku ikad i onda umre toliko naivno da je to presmijesno. Jebena smehoteka. Kapiram sta lozi prosjecnog americkog gledaoca ali serija je pocela surovom smrcu glavnog lika maltene, nema zasticenih, ne pobjedjuje dobro kao u bajkama ali eto sve dobre momente su zasrali sad. Pritom imati toliko bitnih likiova i da maltene svi prezive, pa to je bas suludo. Neka se lozi masa, meni ovo jad bas.
                            sigpic

Comment

• Inace epizodu najbolje opisuje ova slika

sigpic

Comment

• Spoiler
                                I totalno su obesmisljena Deca sume

A mnogo me zanima sta ce Martin da uradi... i da li ce
                                sigpic

Comment

Working...
                                X