Necu bit kuci danas i sjutra, a i za preksjutra vam ne mogu obecati, tako da nemojte neku galamu da dizete o tome dje su rezultati i ta sranja..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Reise View PostIgramo u srijedu 37. kolo i 38. u subotu i onda pocinje plej of.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Regularna sezona zavrsena, prvih osam koji su se plasirali u PO su: M&R, United Alliance, VDOP, Mean Team, BEKRIJE, Partizan Ohrid, AvonWada worshipers i El Pistolero. Igramo u subotu i nedelju, postavicu parove danas.
Niko ne moze sam da igra, tj. bez svoga para, ako ti je partner banovan, a mozes da ga kontaktiras, onda moze, a ako ne mozes da ga kontaktiras onda nadji novog dokle ovome prodje ban, jbg.
I zanima me kako zelite da postavljate parove, preko privatne ili ovako kao sto smo radili cijele sezone?sigpic
Comment
-
Originally posted by Reise View PostRegularna sezona zavrsena, prvih osam koji su se plasirali u PO su: M&R, United Alliance, VDOP, Mean Team, BEKRIJE, Partizan Ohrid, AvonWada worshipers i El Pistolero. Igramo u subotu i nedelju, postavicu parove danas.
Niko ne moze sam da igra, tj. bez svoga para, ako ti je partner banovan, a mozes da ga kontaktiras, onda moze, a ako ne mozes da ga kontaktiras onda nadji novog dokle ovome prodje ban, jbg.
I zanima me kako zelite da postavljate parove, preko privatne ili ovako kao sto smo radili cijele sezone?
Comment
-
Moracu nekako odgovoriti Krleta od knjige.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Kao i u posloj sezoni zavrsili smo na drugom mestu u regularnom delu. Sad samo da doguramo sto dalje...
Imali smo Dule i ja najvise postignutih golova u ligiDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostKako smo JC i ja ovo iskusno odradili
Zeleo bih da se to pravilo promeni od sledece sezone, tipa da ako bilo ko u ekipi tipuje, i ako zna da njegov partner nije u mogucnosti da tipuje, da on ucini umesto njega, tj da nema ponovljenih tipova.Ako se to ne desi racuna se da je on tipovao kao jedan.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostMoracu nekako odgovoriti Krleta od knjige.
Prvi cilj ostvaren. Ove godine ne planiram da ispadnem odmah iz PO... Mumi nemoj slučajno da tipuješ na Čelsi protiv Barse!IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Krle View PostNe bulazni...
Prvi cilj ostvaren. Ove godine ne planiram da ispadnem odmah iz PO... Mumi nemoj slučajno da tipuješ na Čelsi protiv Barse!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment