Uuuu al ce High_Dejan da vas nabusi,ali ja bih licno voleo da se sretnemo u finalu,pa da pobedimo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Znam,ali opet su to rivali.Sad se jos malo blizi kraj fudbalske seozne,sve do septembra nema nsita od fudbala(EURO2012 necemo igrati po zavrsetku klupskih sezona) ;)
Nista necu raditi HheheheDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Napisao sam roman u H2H novinama i izbaci mi i nije mi poslao ni zapamtio
JaoooooDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostDobro pravim temu za play off u kojoj cu da postavljam parovesigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Pa pokusavam,ali ne mogu da nadjem.Sad cu Flashu da pustim poruku,a Dekiju sam rekao,videcu koga ce da uzem ;)
Ok,mandusicu nema frkeDreams are coming true.
Comment
-
Originally posted by bice View PostPa pokusavam,ali ne mogu da nadjem.Sad cu Flashu da pustim poruku,a Dekiju sam rekao,videcu koga ce da uzem ;)
Ok,mandusicu nema frke
Sve je ovo igra i ajde da se igramo!!!!
ps. bilo bi neprirodno da jedan igrac iz tima igra protiv dvojice :P
Comment
Comment