Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jel ima neko slobodan ko hoce da bude sa mnom u timu?

Comment

• Ajmo ljudi evo ko se prvi javi igra sa Dekijem u play off-u.. Posteno

Hahaha...
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Pa onaj Troicki se dobrovoljno prijavio,sto njega ne uzmete ili samo moze ko nije igrao
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ne,nego ko hoce da se ajvi...Deki jel moze troickifans?On bas zeli da igra?
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Pa procitaj postove od ranije,sam se prijavljivao,a moze i Manda,ako mu nije tesko

#the return

Comment

• Moze

Comment

• Evo Deki je odlucio da troickifans igra sa njim..Cekamo jos Flash-a da odluci
                Dreams are coming true.

Comment

• oh da li je moguce da cu promjeniti i treci klub u ovoj sezoni hahahaha

Comment

• Troicki,zahvali se svom agentu sto ti je pronasao dobar klub i solidnu platu

#the return

Comment

• Originally posted by bice View Post
                      Evo Deki je odlucio da troickifans igra sa njim..Cekamo jos Flash-a da odluci
                      Hvala Dekiju,bice mi cast da igram u Play-off to je san svakog igraca u H2H ligi(nesto slicno poput SP-a ili zavrsnice Lige Sampiona u pravom fudbalu).

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                        Troicki,zahvali se svom agentu sto ti je pronasao dobar klub i solidnu platu
                        hahahahahahahaha
                        Tebi(kao mom menadzeru) ide 55% procenata od moje plate

Comment

• Tim High_Dejan kompletan

Dugo je High_Dejan tim koji se trenutno takmici u najjacoj ligi na svijetu H2H ligi kuburio sa povredama. Naime jos pre 3.kola povredio se HIGH Hopes(inace rasni golgeter),u neizvjesnoj utakmici protiv Bikova koja je na kraju zavrsena 14-10 za High_Dejan,njega je "pokupio" JOE Coel i zadao mu stravican prelom noge nesto slicno kao Tejlorov start nad Eduardom de Silvom,http://www.youtube.com/watch?v=EGerw...eature=related sudija mu je bez mnogo razmisljanja dao Crveni karton Joe Coelu-u.Predsjednik High_Dejan tima se "otvorio" za adekvatnu zamenu sjajnog HIGH_Hopesa,dugo su trazili alternativu ali nista im nije islo na ruku. Krle inace predsjednik Uefe je zapretio High_Dejan-u iskljucenje iz svih takmicenja ako ne nadju do predvidjenog roka zamenu za High Hopesa!
                          A onda "minut do 12." menadzer mlađahnog i nedovoljno iskusnog igrača AK47,preporucio je licno igrača iz svoje Omladinske škole troickifans-a. Ugovor koji je "težak" 100.000 funti potpisan je verovali ili ne,na toalet papiru!

Comment

• Odlicno svaka cast
                            Dreams are coming true.

Comment

• hvala bice,bilo mi malo dosadno pa ajde da se salim na svoj racun.

Comment

• Takav sam ja autoritet, nema, mora da se sluša šta ja kažem
                                IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                                ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                                C'E SOLO L'INTER

Comment

Working...
                                X