Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cestitam Krle, ako ste pobedili....

Takođe i Mumiu.....
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• I ja vam cestitam.
      A ti D jesi zavrsio ono ?
      sigpic

Comment

• Svaka čast majstori ;)

Naši timovi su u odličnim odnosima
        IO NON RUBO IL CAMPIONATO
        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
        C'E SOLO L'INTER

Comment

• Ja ne znam ni protiv koga smo igrali ni koliko su nas nabili

Comment

• Originally posted by Dusan View Post
            Bravo Mando i Rosonero, dobili ste 18-15, zeznuli smo se za AEK Larnaka-Rozenborg, i Bice je igrao na Zvezdu protiv Rena, to je za'ebalo
            A gde si video ko s kime igra , ja to nmg naci

Ja i Koska smo dobili Hamzu i Prskaja 15:6 s obzirom da Hamza nije igrao tj nije ispisao sta igra
            Last edited by Mr.M; 26-08-11, 00:19.
            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Miko View Post
              A gde si video ko s kime igra , ja to nmg naci

Ja i Koska smo dobili Hamzu i Prskaja 15:6 s obzirom da Hamza nije igrao tj nije ispisao sta igra
              Dupliraju se bodovi prskaj-u, ako Hamza nije igrao ;)

Comment

• napisao je hamza... dobili ste 15:14
                It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Nisam video da je napisao , ali svejedno eto izvukli smo se
                  Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• M&R startali vaznom pobjedom,a sada pa titulu
                    sigpic
                    Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Svaka cast, odlicno ste odigrali ovu utakmicu, a Bice razocarao, igrao Zvezdu da dobije 0:2

Comment

• E ljudi jel igra svako sa svakim jednom ili dva puta ?

Comment

• Naterao me Wade da igram na Zvezdu ;)
                          Igramo po 2 puta...
                          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Nema veze, lose smo startovali sezonu, bice bolje u sledecem kolu, garantujem

Comment

• Zavrsio sma rezultate za fudblakssu ligu,kasniej cu za h2h ;)
                              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Hajde neka mi neko objasni, jel to treba nesto posebno da se prijavi da bi se tipovali rezultati na tu ligu? Prijavio sam se na fantaziju na obe lige, pa jel treba jos nesto posebno ili samo krenem da tipujem parove? Hvala
                                sigpic

Comment

Working...
                                X