Originally posted by Drazen 3
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Maric91 View PostDizem ja ruke od ove lige, posvecujem se NBA Sport Klub ligi.Tamo mi barem sve ide ko podmazano.
Pa pokazi pobjednicki mentalitet i u ovako odsutnim momentima. To je odlika velikana.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Ma kakvi dobar, oslanjas se samo na srecu. Ne trudis se ni za sta. Nemas etike...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
-
Originally posted by Maric91 View PostDule, pa pola ljudi treba tamo da dominira kao ti da bih batalio i onu ligu.Jos prvih 16 ide u plejof, tako da sam tu siguran.
Nemoj samo sutra ujutru da se vadis da si mi prepustio prvo mesto na jedno vece.
Go Denver!
Comment
-
E pomesao sam ga moguce..
Ucinilo mi se da nije tipovao ni proslu,pa mi bilo cudno.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment