Originally posted by Rossonero
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Šta je bilo bre? Napadate mi saigrača bez mog prisustva i još mene nešto prozivate? Znači, biće sledeće: odvalićemo sve u PO i biti prvaci H2H lige. Sa vama M&R se nećemo ni sastati jer ćete ispasti u prvom krugu. Mada bih lično voleo da se baš sa vama sastanemo odmah pa da nama pripadne ta čast da vas izbacimo.
Što se tiče Lebron-a, nema potrebe da ga spominjete. Čovek je u top 5 košarkaša na planeti. Svetlosnu godinu je ispred tih šabana koje vi poštujete u fucalu (najgorem, najkorumpiranijem i najglupljem sportu na svetu). Naučno je dokazano da su fudbaleri niža vrsta u odnosu na košarkaše. IQ im je tragičan. Zato, pustite vi Lebron-a da radi svoj posao i držite se tih papana za koje navijete.
I kao, vi ste nešto šatro emotivno vezani za Milan. Ono kao, odrasli ste u Mialnu i navijači ste tima iz svog rodnog grada. Hahahahahahahahaaaa... Vi spominjete Lebron-a!? Hahahahahahaaa... Pričajte malo o Berluskoniju, vašem idejnom vođi.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostŠta je bilo bre? Napadate mi saigrača bez mog prisustva i još mene nešto prozivate? Znači, biće sledeće: odvalićemo sve u PO i biti prvaci H2H lige. Sa vama M&R se nećemo ni sastati jer ćete ispasti u prvom krugu. Mada bih lično voleo da se baš sa vama sastanemo odmah pa da nama pripadne ta čast da vas izbacimo.
Što se tiče Lebron-a, nema potrebe da ga spominjete. Čovek je u top 5 košarkaša na planeti. Svetlosnu godinu je ispred tih šabana koje vi poštujete u fucalu (najgorem, najkorumpiranijem i najglupljem sportu na svetu). Naučno je dokazano da su fudbaleri niža vrsta u odnosu na košarkaše. IQ im je tragičan. Zato, pustite vi Lebron-a da radi svoj posao i držite se tih papana za koje navijete.
I kao, vi ste nešto šatro emotivno vezani za Milan. Ono kao, odrasli ste u Mialnu i navijači ste tima iz svog rodnog grada. Hahahahahahahahaaaa... Vi spominjete Lebron-a!? Hahahahahahaaa... Pričajte malo o Berluskoniju, vašem idejnom vođi.
Evo ti na ovo odmah odgovor , posto se ovo odnosi na mene , ovako ja preko 10 godina navijam za Milan i koliko vidim ni u jednom postu nisam spomenuo da zivim u Milanu i da sam rodjen u Milanu , a tvoj je problem sto ti ne navijas ustvari ni za koga nego za "Lebrona" da Lebron igra za Detroit ti bi bio vjerni navijac Detroita zato pssssstttt , jadno...
Malo mi je djecije da navijas za igraca , a ne za neki tim , al ok tvoj problem.
Evo ti primjer Kaka je presao iz Milana u Real , a bio mi je veooooma drag igrac (i danas ga cijenim i postujem za sve sto je ucinio za Milan) , i sta sam ja trebao kad je Kaka presao u Real da navijam za Real radi Kake ????
A ti si care previse djetinjast sto se tice Lebrona , pises o njemu na forumu kao da je Bog.Last edited by Rossonero; 06-02-12, 17:09.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostEvo ti na ovo odmah odgovor , posto se ovo odnosi na mene , ovako ja preko 10 godina navijam za Milan i koliko vidim ni u jednom postu nisam spomenuo da zivim u Milanu i da sam rodjen u Milanu , a tvoj je problem sto ti ne navijas ustvari ni za koga nego za "Lebrona" da Lebron igra za Detroit ti bi bio vjerni navijac Detroita zato pssssstttt , jadno...
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Niko ne napada LBJ,ja njega postujem,jer covjek prica sa argumentima,i zna se zezati,malo ovdje praviti se da svadjamo,a ti to ne znas ni raditi prelazis granicu i ne pada mi na pamet sa tobom da se dopisujem.
@Roso
Ne nasjedaj na provokacije.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostNaravno da nisi rođen u Milanu i da nisi tamo odrastao. Zato i jeste paradoks što si emotivno vezan za taj klub. A ja bih navijao za Detroit ili bilo koji drugi tim u kome bi igrao Lebron. Ljudi se "vezuju" za ljude, a ne za neke imaginarne timove iz gradova i država koje nikada nisu ni videli osim na slikama. Koga bre sa ovih prostora zabole za neki Miami ili Boston, Lakers-e... pa nisam ja odande da bih bio vezan za te timove. Mogu da navijam za tim iz svog rodnog mesta, eventualno države. Ali zato mogu da poštujem nekoga kao sportistu i čoveka ma gde se on nalazio. Razmisli malo o tome pre nego što bilo šta napišeš.
S tobom ne vrijedi nikakvu raspravu vodit , zato sto si ti djetinjast i zato sto je za tebe Lebron James Bog (sto je zalosno) toliko od mene pozdrav !!!
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostA ti si odrastao u ulici sa Lebronom ?
Znači, poštujem Lebron-a James-a, a za Cleveland ili Miami (timove u kojima je igrao i igra) me tako zabole.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!!!!
Znaci po nekoj logici ja trebam da volim samo 1 igraca a ne ceo tim?
Sta sad da ode Del Piero u MLS ligu i ja navijam za taj klub a ko jebe Juve..
Zanimljivo zaista...Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
I kada Lebron ode u penziju ponovo uzeti najboljeg iz NBA I navijati za njega,to je isto kao ova djecica za Mesija navijau,ko je najbolji taj je njihov xDsigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostI kada Lebron ode u penziju ponovo uzeti najboljeg iz NBA I navijati za njega,to je isto kao ova djecica za Mesija navijau,ko je najbolji taj je njihov xD
Vise cenim i postujem starije i iskusnije igrace koje su legende fudbala!!Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostJUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!!!!
Znaci po nekoj logici ja trebam da volim samo 1 igraca a ne ceo tim?
Sta sad da ode Del Piero u MLS ligu i ja navijam za taj klub a ko jebe Juve..
Zanimljivo zaista...
@Mamba
sigpic
- 4xMVP -
Comment
Comment