Pa onda prepravite u pravilima gde pise da racunate 4+ a ovamo kazete da ne racunate,da ne dodje do zabune
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Ja cu morati da budem ozbiljan da bi moj partner zeleo da produzimo saradnju.Vise nema zajebancije
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostPa onda prepravite u pravilima gde pise da racunate 4+ a ovamo kazete da ne racunate,da ne dodje do zabune
'Ajde animirajte jos ljudi da se prijave da bude bar 18-20 timova!
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
11 timova trenutno a ima jos mesec dana do pocetka,drago mi je zbog toga..
LFC Bros-LFC I milnacheDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ma može sad ću ga pitati na PM pošto sumljam da čita ovo
edit: pun mu inbox ja mislio meni nesto baguje ajde videcemo kad dodjeLast edited by Lord Gangarić; 19-07-11, 12:29.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
On je rekao da trazi nekog,a obojica navijate za Arsenal pa mozete da igrate zajedno,samo smislite ime...Dreams are coming true.
Comment
Comment