Originally posted by Valentinik Rossifumi
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Mario Baloteli doneo je pobedu reprezentaciji Italije svojim golom u 50. minutu meča. To je njegov prvi gol, na prvom meču na svetskim prvenstvima u fudbalu. Mario je proglasen i za igraca utakmice na ovom mecu.
http://instagram.com/p/pPugI8Lj0z/
Keisuke Honda postigao je pogodak u porazu (2:1) reprezentacije Japana od Obale Slonovače.
Kristijan Zapata igrao je svih 90 minuta za reprezentaciju Kolumbije u ubedljivoj pobedi nad Grčkom (3:0). Sa bivšim štoperom Milana, kapitenom Kolumbije, Mariom Jepesom, odigrao je još jednom odlično u nacionalnom dresu.VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostKako meni drago kad Mario pljune ovako svim hejterima u facu, ceo svet ga hejtuje i onda dođe velika tekma i on reši to u skladu sa klasom.VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
kad je bio pod Murinjom bio je dete jos pa to ne racunam, pod Mancinijem se ponasao kako je hteo kad ga ovaj gleda kao sina, takav utisak imam, Alegrija necu ni da komentarisem, bezlican lik totalno, imao je tretman pod Seedorfom, taj neki drugarski fazon bez jasne hijerarhije i autoriteta... znaci jos nije imao cvrstu ruku, tako da moguce da bi ga neko doveo u red mada duboko sumnjam u to ipak... nekako mi se i Pippo cini previse mekanim ali doduse takav je bio i na terenu pa je razbijaoVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by Valentinik Rossifumi View Postkad je bio pod Murinjom bio je dete jos pa to ne racunam, pod Mancinijem se ponasao kako je hteo kad ga ovaj gleda kao sina, takav utisak imam, Alegrija necu ni da komentarisem, bezlican lik totalno, imao je tretman pod Seedorfom, taj neki drugarski fazon bez jasne hijerarhije i autoriteta... znaci jos nije imao cvrstu ruku, tako da moguce da bi ga neko doveo u red mada duboko sumnjam u to ipak... nekako mi se i Pippo cini previse mekanim ali doduse takav je bio i na terenu pa je razbijao
Comment
-
Milan poslao ponudu za Iturbea
Prema navodima Gazzette dello Sport, rukovodstvo Rossonera ponudilo je Veroni 25 miliona eura za fantastičnog Argentinca, koji je želja novog trenera tima sa San Sira Filippa Inzaghija.
Ipak, interes za ovog 21-godišnjeg fudbalera pokazali su Juventus i Roma, pa će Milan imati veliku konkurenciju za dovođenje Iturbea.
Ako bi došao na San Siro, Iturbe bi bio treće pojačanje kluba. Prije njega ekipu su pojačali Alex i Jeremy Menez iz PSG-a.
Zvuci nestvarno , Milan nudi 25 mil?
Last edited by Rossonero; 16-06-14, 16:40.
Comment
-
Traore iz Milana u Bursaspor
Reprezentativac Malija Bakaye Traore (29) potpisao je za turski Bursaspor.
Traore je napustio Milan u koji je prije dvije godine došao iz francuskog Nancyja. Karijeru nastavlja u Turskoj gdje će igrati za Bursaspor.
Nije ostavio Bog zna kakav trag na San Siru jer se nije uspio nametnuti u momčadi Rossonera, a prošle sezone poslan je na posudbu u turski Erciyesspor. Očito mu se dopalo u Turskoj, gdje se odlučio zadržati još neko vrijeme.
Who is next?
Ide i pjesma..
Odlazim, odlazim
sa planete putujem
putujem, putujem
mjesecu se radujem
Nikada se necu vratitiLast edited by Rossonero; 21-06-14, 17:07.
Comment
-
Završena Kakina ljubav s Milanom
Ljubav između iskusnog brazilskog veznjaka Ricarda Kake i ekipe Milana je završena.
Prema navodima italijanskih medija, fantastični Brazilac će ovog ljeta napustiti redove Rossonera, te će potpisati ugovor s MLS ekipom Orlando City, koja će se od 2015. godine takmičiti među najboljim američkim timovima.
Kaka se prošle sezone, nakon neuspješne epizode u madridskom Realu, vratio u redove Milana, ali nije uspio da dosegne staru formu koja ga je učinila jednim od najboljih fudbalera svijeta.
Iskusni 32-godišnji Brazilac će tako od naredne godine obući dresu novoformiranog MLS tima, a dok ne počne nova sezona u ovoj ligi nastupiće kao posuđen igrač u ekipi Sao Paola.
Kaka je u dresu tima sa San Sira odigrao preko 200 utakmica, a postigao je 77 golova.
Hvala ti doktore za sve sto si uradio za Milan , a uradio si mnogo!
Uzmi od Amera jos par miliona i uzivaj u zivotu.
U srcima Rossonera uvijek ces imati posebno mjesto!
Last edited by Rossonero; 21-06-14, 19:19.
Comment
-
Ajde Barbi recimo da ti vjerujemo..
Barbara Berlusconi: Nadamo se vlastitom stadionu do 2019.
Predsjednica Milana Barbara Berlusconi na današnjoj press konferenciji govorila je o Kaki, Clarecenu Seedorfu, novom stadionu Milana...
"Znam da će Kaka napraviti važnu odluku i on istu mora donijeti u apsolutnom miru. Bit ćemo sretni ako Kaka ostane, ali prihvatit ćemo ako on bude želio da ode".
"Inzaghi ima pobjednički mentalitet i sigurna sam da će biti dobar na poziiji trenera Milana. Želim mu sve najbolje i nadam se da će svoj entuzijazam 'kopirati' i na ostae u ekipi".
"Moramo se ponovo vratiti igranju utakmica Lige prvaka. Jednostavno moramo. Moj otac ima želju da investira u Milan i sigurno će pokušati da napravi stabilniji i jači klub u budućnosti"."Upitala sam mog oca za novi stadion. Nadam se da će Milan imati vlastiti stadion do 2019. ili 2020. godine. Što se tiče San Sira, s Interom ćemo ga spremiti za finale Lige prvaka 2016. godine"
Samo najbolje..."Seedorf je u Milan stigao u jednom teškom razdoblju, ali je radio dobar posao. Želim Seedorfu sve najbolje u budućoj karijeri i mislim da će biti sjajan trener klubova koje bude trenirao".
"Balotelli je veliki igrač, ali niko nije nezamjenljiv. Vidjet ćemo što će biti s njim".Za kraj je Barbara kazala kako se nada da će izvršni direktor Adriano Galliani uraditi sve da se Milan vrati u Ligu prvaka i na staze stare slave.
Comment
-
Comment