Nisam ga mnogo gledao, gotovo nikako ali verujem da je dobar igrac cim je toliko interesovanje za njega... samo mi je nekako Radja nepotreban ne znam gde ce onda De Jong koji igra sjajno i glupo je da bude na klupi, a opet ako budu u tandemu u nekoj formaciji 4-2-3-1 sa Kakom, Hondom i recimo Saponarom ispred, gde ce onda Montolivo i Poli? nikako mi se ne uklapa, ako se vec kupuje veznjak to bi morao da bude levi vezni jer je ta Muntarijeva pozicija realno najslabija iako nije toliko los, trci, trudi se...
te cene na transfermarkt su po njihovoj proceni, priblizne su realnim cenama ali ima tu jos dosta faktora koji uticu, ali u svakom slucaju mislim da ce Milan izvuci deblji kraj, Kristante ce u jednom momentu karijere vredeti 15 ili vise miliona to mogu da kazem sa prilicnom sigurnoscu, pa sve i da nakon izvesnog vremena razmene te polovine ugovora, opet ce Milan dati potencijalno boljeg igraca + 7 miliona, sve to zbog trenutne krize koja zahteva ovakve radikalne mere
te cene na transfermarkt su po njihovoj proceni, priblizne su realnim cenama ali ima tu jos dosta faktora koji uticu, ali u svakom slucaju mislim da ce Milan izvuci deblji kraj, Kristante ce u jednom momentu karijere vredeti 15 ili vise miliona to mogu da kazem sa prilicnom sigurnoscu, pa sve i da nakon izvesnog vremena razmene te polovine ugovora, opet ce Milan dati potencijalno boljeg igraca + 7 miliona, sve to zbog trenutne krize koja zahteva ovakve radikalne mere
Comment