Announcement

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Allegri: Odlučio sam, od ljeta nisam trener Milana

Massimiliano Allegri definitivno neće voditi Milan nakon završetka sezone.

Allegri je s Milanom osvojio Scudetto u sezoni 2010/11, ali nakon toga Rossoneri ništa značajno nisu napravili. Ove sezone klub zauzima tek 13. mjesto sa svega 19 osovjenih bodova iz 17 kola.

"Moja budućnost? Bio sam vrlo jasan kada je to u pitanju. Neću biti u Milanu sljedeće sezone. Donio sam još prošlog ljeta tu odluku...", rekao je Allegri, koji se osvrnuo na moguće nasljednike, a sve češće se spominje i bivši igrač Rossonera Clarence Seedorf.

"Seedorf je inteligentan igrač i mogao bi biti kvalitetan trener, ali govorimo o dvije različite pozicije. Siguran sam da će Uprava izabrati pravog trenera za Milan, baš kao što su to radili u posljednjih 28 godina".
    O novom igraču Milana, Keisukeu Hondi, Allegri ima samo riječi hvale: "Ima osobnost i tehniku, mogao bi poboljšati Milan. Siguran sam da će biti spreman za utakmicu protiv Sassuola sljedeće nedjelje, pa je moguće da će mu to biti debi u dresu Milana. Pun je entuzijazma i želje, tako da vjerujem da će se brzo i lako prilagoditi u Seriji A.

Comment

• Phahahahqhahqha on je odlucio, doneo odluku jos proslog leta

Comment

• Oterat prangiju sto pre i pazljivo birati zamenu da se ne zajebete jos jednom

Comment

• Milan uvjerljiv, Kaka zabio svoj 100. gol za klub

Nogometaši Milana napokon su odigrali pravu utakmicu i uvjerljivo slavili. U 18. kolu talijanskog prvenstva na San Siru su slavili protiv Atalante sa 3:0. Odličnu utakmicu odigrao je Brazilac Kaka koji je postigao dva gola i asistirao.

Kaka je prvi pogodak zabio u 35. minuti, a drugi u 65. Bili su mu to 100. i 101. gol za Milansku momčad. Konačan rezultat postavio je Cristante u 67. minuti.

Milan-Atalanta 3-0

Spoiler

Bryan Cristante

Last edited by Rossonero; 06-01-14, 16:19.

Comment

• "Srećan sam što sam deo istorije Milana. Svaki gol emotivno doživljavam, a posebno stoti. Neverovatan je osećaj kada ti navijači pevaju ime, jer oni to rade iz srca. Ovo je najbolji način da se počne Nova godina", rekao je Kaka italijanskim medijima.

Comment

• Comment

• Matri

Comment

• Ode izgleda drvo kod Mihe na pozajmicu sa pravom otkupa

nama se vraca Petagna sa pozajmice iz iste ekipe, tako tvrdi SKY
                  VALENTINO ROSSI #46

Comment

• .....

"Znao sam da ću jednog dana ostvariti svoj san. Kao 12-godišnji školarac napisao sam da ću jednog dana igrati u Serie A i nositi dres s brojem 10".

"Milan je veliki klub i iznimna mi je čast što ću nositi dres Rossonera," kazao je japanski veznjak.
                    Yakuza opravdaj desetku sto si dobio.

Comment

• Nove kopacke za majstora.

Comment

• A ne znam sta vise sviraju qrcu sa ovim kopackama, te zelene, narandzaste, plave, zute, crvene... gde je ono vreme kad su se nosile crne i bele kopacke, bilo je i gotivnih sivih varjianti. Ovo danasnje sarenilo ne mogu da svarim nikako.

Da Bog da mu pravili kopacke Kaka 200

Comment

• U redovima Milana atmosfera je sve bolja, a bez Balotellijevih upadica ili majstorija trening ekipe sa San Sira gotovo da je nezamisliv.

Ovoga puta kontraverzni italijanski napadač pokazao je zavidno znanje i majstorstvo, ali ne sa loptom, već žonglirajući sa parom rukavica.

Comment

• http://www.sportske.net/vest/medjuna...an-162121.html

Sassuolo-Milan 4-3

Comment

• AC Milan News ‏@Milanello 14m

Milan will release an official statement tomorrow about Allegri.
                              ....
                              "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• JUST IN: Inzaghi will be the new Milan manager, according to tomorrow Gazzetta
                                Da vidimo sta ce sutra da bude.
                                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                                -Jürgen Klopp

Comment

Working...
                                X