Allegri: Odlučio sam, od ljeta nisam trener Milana
Massimiliano Allegri definitivno neće voditi Milan nakon završetka sezone.
Allegri je s Milanom osvojio Scudetto u sezoni 2010/11, ali nakon toga Rossoneri ništa značajno nisu napravili. Ove sezone klub zauzima tek 13. mjesto sa svega 19 osovjenih bodova iz 17 kola.
O novom igraču Milana, Keisukeu Hondi, Allegri ima samo riječi hvale: "Ima osobnost i tehniku, mogao bi poboljšati Milan. Siguran sam da će biti spreman za utakmicu protiv Sassuola sljedeće nedjelje, pa je moguće da će mu to biti debi u dresu Milana. Pun je entuzijazma i želje, tako da vjerujem da će se brzo i lako prilagoditi u Seriji A.
Massimiliano Allegri definitivno neće voditi Milan nakon završetka sezone.
Allegri je s Milanom osvojio Scudetto u sezoni 2010/11, ali nakon toga Rossoneri ništa značajno nisu napravili. Ove sezone klub zauzima tek 13. mjesto sa svega 19 osovjenih bodova iz 17 kola.
"Moja budućnost? Bio sam vrlo jasan kada je to u pitanju. Neću biti u Milanu sljedeće sezone. Donio sam još prošlog ljeta tu odluku...", rekao je Allegri, koji se osvrnuo na moguće nasljednike, a sve češće se spominje i bivši igrač Rossonera Clarence Seedorf.
"Seedorf je inteligentan igrač i mogao bi biti kvalitetan trener, ali govorimo o dvije različite pozicije. Siguran sam da će Uprava izabrati pravog trenera za Milan, baš kao što su to radili u posljednjih 28 godina".
"Seedorf je inteligentan igrač i mogao bi biti kvalitetan trener, ali govorimo o dvije različite pozicije. Siguran sam da će Uprava izabrati pravog trenera za Milan, baš kao što su to radili u posljednjih 28 godina".
Comment