Announcement

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nisam ga mnogo gledao, gotovo nikako ali verujem da je dobar igrac cim je toliko interesovanje za njega... samo mi je nekako Radja nepotreban ne znam gde ce onda De Jong koji igra sjajno i glupo je da bude na klupi, a opet ako budu u tandemu u nekoj formaciji 4-2-3-1 sa Kakom, Hondom i recimo Saponarom ispred, gde ce onda Montolivo i Poli? nikako mi se ne uklapa, ako se vec kupuje veznjak to bi morao da bude levi vezni jer je ta Muntarijeva pozicija realno najslabija iako nije toliko los, trci, trudi se...
    te cene na transfermarkt su po njihovoj proceni, priblizne su realnim cenama ali ima tu jos dosta faktora koji uticu, ali u svakom slucaju mislim da ce Milan izvuci deblji kraj, Kristante ce u jednom momentu karijere vredeti 15 ili vise miliona to mogu da kazem sa prilicnom sigurnoscu, pa sve i da nakon izvesnog vremena razmene te polovine ugovora, opet ce Milan dati potencijalno boljeg igraca + 7 miliona, sve to zbog trenutne krize koja zahteva ovakve radikalne mere
    VALENTINO ROSSI #46

    Comment


    • Poli ispada naglavačke u toj 4-2-3-1, mada ide Milan do kraja u ovoj 4-3-2-1, Montolivo-De Jong-Naingolan, ispred Honda i Kaka, i naravno gore Balonja.

      Ma odličan Naingolan, raduj se ako dolazi, Kristante i onako ne bi dobio priliku još 3 godine najmanje.

      Comment


      • Pa i igrace na Muntarijevoj poziciji. Taman ono sto fali Milanu. Samo ja ne verujem u ovo dok ne potpise jer su prvo bile price da sigurno prelazi u Napoli, pa u Inter, pa Juve, i sada u Milan.

        Comment


        • ma da, zaboravio sam na trenutak ko je na klupi ako se obistini prica, radujem se naravno sto zbog igraca sto zbog cinjenice da je Milan i dalje u stanju da pobedi tako jaku konkurenciju u trci za potpis istog, to je postalo retkost

          Inace mislim da je Kaljari vec pronasao zamenu u Brazilu, neki 22-godisnji talenat ali nzm tacno iz koje ekipe, mrzi me da trazim uglavnom citao sam pre par dana da stize kao zamena za Radju

          edit: meni Muntari obavlja sasvim ok posao sto se tice defanzive + je borben za dvojicu i trci, nudi se iako je ogranicen i ne zna bas mnogo s loptom, tako da ne znam kakav bi Radja upgrade bio ali opet ponavljam, nisam ga gledao tako da nisam kompetentan, nadam se da je daleko bolji
          Last edited by Miletić; 23-12-13, 13:59.
          VALENTINO ROSSI #46

          Comment


          • #Gazzetta - Berlusconi is going to approve the Nainggolan deal which is going to cost €0.75m more than budget. (€7m + half of Cristante)

            znaci imali smo 6,25 miliona budzet za zimski prelazni rok
            VALENTINO ROSSI #46

            Comment


            • U Milan će Naingolan, osim ako vas ne zeznemo kao za Teveza u minut do 12

              Cagliari chief Massimo Cellino says he will sell Radja Nainggolan to either Milan or Juventus.

              The Belgium international midfielder has been made available for sale and a January move is a possibility.

              “If I was only interested in the money, as some people think, then I would sell Nainggolan to a foreign club,” he told the Corriere dello Sport.

              “However, given the player’s ability, I want him to remain in Italy with Juventus or Milan.

              “Juve director general Beppe Marotta asked me for him first, but there is Milan where there is a friend of mine in Adriano Galliani.”

              Juve President Andrea Agnelli today told Tuttosport that he didn’t expect his club to make any January signings.

              The Gazzetta dello Sport claims that Milan are in pole position for the former Piacenza man.

              While Nainggolan looks set to stay in Serie A, international defender Davide Astori may be on his way out of the country.

              “It is a different situation for Astori,” Cellino added. “I imagine that he will either end up in Russia or in England.”

              Comment


              • Originally posted by Kollar ACM
                Pozdrav Rossoneri. Hoće li imati Honda pravo nastupa u Ligi šampiona protiv Atletica?
                Druže, naravno da neće...
                IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                C'E SOLO L'INTER

                Comment


                • Bitter Niang leaving Milan for Montpellier on loan: "At Milan they all play for Balotelli". Don't think we'll see him there after loan...
                  Nije da nije istina, bez sanse mali Niang.
                  sigpic

                  “We have to change, from doubters, to believers, now.”
                  -Jürgen Klopp

                  Comment


                  • Što se Nianga malog tiče, jbg da je dao gol Barsi onda ode karijera skroz u drugom pravcu, mada ima još vremena za njega, mlad je...

                    No, kakav ćalac Rami

                    Comment


                    • Imao je sasvim solidnu minutazu za igraca od 18 godina u klubu kakav je Milan (gde se ne pruza mnogo sanse mladima) prosle sezone, ove vec nije dobijao toliko minuta, ne znam razlog zaista, ali cinjenica je da je uspeo da postigne samo 1 gol do sad i to u kupu uz onu nesrecnu stativu na Kamp Nou... ostalo slabo, nazire se talenat, zna s loptom ali je konkurencija prejaka, mozda bi mogao da bude bolje pozicionirana alternativa, ispred drveta svakako i mozda ispred Birse jer moze da igra tu poziciju ali nista vise... i mislim da se nece vratiti jer i ako se dokaze tamo Monpelje ce ga otkupiti a ako ne onda je stvar jos jasnija

                      Naingolan je blizu ali da se ne radujemo prebrzo, nije jos gotovo, mada ako stigne bice trece u ovom prelaznom roku i cini mi se najozbiljnije pojacanje.
                      VALENTINO ROSSI #46

                      Comment


                      • Nema on mesta danas u Milanu koliko god to smešno ovako zvuči - Kaka, El Šaravi, Saponara i dolazi Honda svi igrači koji idu pre njega u rotaciju na pozicijama iza ili levo i desno od napdača zavisno od formacija.

                        Comment


                        • http://sportsport.ba/ino_fudbal/munt...penzije/120838

                          Comment


                          • El Šaravi 10 nedelja van terena!

                            Mladi napadač 'Rosonera' operisan je danas i biće van terena 10 nedelja.

                            Sa 'San Sira' stiže saopštenje da je Stefan El Šaravi desnu nogu operisao u Portugalu.

                            "Hirurg, koji veruje u kompletan uspeh operacije, predvideo je naknadne testove koji će odrediti najbolje korake u pravcu lečenja i predložio je nastavak treninga za oko 10 nedelja", navodi se u saopštenju Milana.

                            'Faraon' se ove sezone nije upisao u strelce u domaćem šampionatu gde Milanu ne cvetaju ruže, počeo je samo jedan meč kao starter. U Ligi šampiona i Kupu Italije postigao je po jedan gol.

                            Comment


                            • Honda: Milan vrhunac karijere

                              Keisuke Honda, nova akvizicija Milana, odbrojava dane do svog debija za Italijanski tim i kaže kako mu je velika čast obući dres Rossonera.

                              Honda, koji je iz CSKA došao u Milan, stigao je u Italiju gdje će započeti svoju novu avanturu sa brojem 10 na leđima, što smatra ogromnim motivom.

                              Navijači očekuju toliko toga od mene, a mogu im poručiti da ću uvijek dati svoj maksimum. Mogu igrati na mnogo pozicija u napadačkom dijelu igre, ali to je već na treneru da odluči“, rekao je Honda po dolasku.
                              Ovo je ispunjenje sna, Milan je jedna od ekipa koju sam pratio otkad sam počeo igrati fudbal. Sa dvadeset i sedam godina dolazim u jedan veliki klub, i želim igrati na najvišem nivou i mogu dati mnogo Milanu, koji je moj vrhunac karijere“, rekao je Honda.
                              Dobrodosao majstore!



                              Comment




                              • Comment

                                Working...
                                X