Kakve gluposti se pišu, nerealno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
-
Originally posted by Dzeki View PostKakve gluposti se pišu, nerealno.
Sta hoce da postigne s takvim stvarima meni i dalje nije jasno?!?
Originally posted by Gangrena View PostMika braćela treba da zabrani i TV posle 12 i sex pre braka
Sutra prijateljska utakmica protiv Lyona.
Last edited by Rossonero; 17-07-15, 21:53.
Comment
-
Stvarno veruješ u taj tekst, i da je to razlog odlaska El Šaravija?www.facebook.com/MilanVesti sigpic
Comment
-
U tekst vjerujem jer sam gledao i klip kada je spomenuo frizure igraca (evo probat cu opet da ga nadjem) , a sto se tice Faraona nigdje nisam spomenuo da je otisao radi tog razloga.
Srpski stručnjak je istakao da želi da povrati ugled koji je Milan imao tokom prethodne dve decenije, a u cilju toga je zabranio svojim izabranicima "lude" frizure i ekscentričan izgled.
Mislim da svi ovde imamo identična razmišljanja, a to je da vratimo Milan na vrh italijanskog i evropskog fudbala - poručio je Mihajlović.Last edited by Rossonero; 17-07-15, 22:07.
Comment
-
GOALKEEPERS: Abbiati, Donnarumma, Gori, Diego Lopez.
DEFENDERS: Abate, Alex, Antonelli, Calabria, De Sciglio, Ely, Mexes, Paletta, Zapata.
MIDFIELDERS: Bertolacci, Bonaventura, De Jong, Josè Mauri, Montolivo, Nocerino, Poli, Suso.
FORWARDS: Bacca, Cerci, Honda, Luiz Adriano, Menez, Matri, Niang.Last edited by Rossonero; 21-07-15, 23:29.
Comment
-
Ocekivanja od AC Milana ove sezone
Sta ocekujete od Milana ovu sezonu,ja se nadam da uz dolazak Ibre i dobrog veznjaka,mozemo do prva 3 mjesta>> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<
Comment
-
Comment
Comment