Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pitanja za komentatore

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by trigger View Post
    jel taj komentator aleksandar dzankic pre bio reper mc best?
    Da!

Comment

• Ponovo ste pomenuli incident sa prosle trke izmedju Terola i Zarka u smislu nepravednog kaznjavanja?
      Dakle potpuno je neverovatno da posle toliko godina prenosenja moto GP-a ne mozete da spoznate granicu koja deli agresivan manevar od ''nasilnicke voznje'' koja ima za cilj da eliminise konkurenta po svaku cenu. Pogledajte jos jednom snimak tog dogadjaja i videcete da se Zarko, na izlasku iz te desne krivine, jasno nageo na levu stranu sa namerom da Terola izgura na travu, kako bi ga onemogucio da prvi prodje kroz cilj. On je to i sam objasnio na konf. za stampu, priznao svoju gresku i izvinuo se! Ali to Vama nije dovoljno! Zaista nemam komentar osim dobronamernog saveta da prestanete kritikujete odluke sudija koje su za ceo svet validne, osim za Vas dvojicu.
      Pozdrav...
      http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

• ima nas koje je ta kazna sokirala,iznenadio bi se koliko
        don't be scared homie
        sigpic

Comment

• Originally posted by nnebojsa View Post
          Ponovo ste pomenuli incident sa prosle trke izmedju Terola i Zarka u smislu nepravednog kaznjavanja?
          Dakle potpuno je neverovatno da posle toliko godina prenosenja moto GP-a ne mozete da spoznate granicu koja deli agresivan manevar od ''nasilnicke voznje'' koja ima za cilj da eliminise konkurenta po svaku cenu. Pogledajte jos jednom snimak tog dogadjaja i videcete da se Zarko, na izlasku iz te desne krivine, jasno nageo na levu stranu sa namerom da Terola izgura na travu, kako bi ga onemogucio da prvi prodje kroz cilj. On je to i sam objasnio na konf. za stampu, priznao svoju gresku i izvinuo se! Ali to Vama nije dovoljno! Zaista nemam komentar osim dobronamernog saveta da prestanete kritikujete odluke sudija koje su za ceo svet validne, osim za Vas dvojicu.
          Pozdrav...
          Veliko V u vas=Vas se pise samo kada jednoj osobi persiras i obracas se njoj...

Comment

• Originally posted by denia_el View Post
            ima nas koje je ta kazna sokirala,iznenadio bi se koliko

Sokirani ste vas troje-cetvoro od desetak forumasa koji nesto postuju na ovom forumu...

Comment

• ajde sto ti ne ide pravopis,ali ni matematika ti izgleda nije jaca strana
              don't be scared homie
              sigpic

Comment

• Izvinjavam se na dosadi , pokusao sam da budem dosadan ovima iz KOPERNIKUSA i ponovo zamolio za SK Prime ali je odgovor bio " kako odluci direktor " ?!
                Zamolio bih za pomoc , da li postoji neka sansa da se prati MOTO GP preko interneta ? Hvala na pomoci u napred !!!

Comment

• pazi kad te potpuno razumem,ja ove iz kopernikusa vise i ne zovem
                  poslacu ti neke linkove
                  don't be scared homie
                  sigpic

Comment

• Originally posted by denia_el View Post
                    ajde sto ti ne ide pravopis,ali ni matematika ti izgleda nije jaca strana
                    Pa super! Dacu ti koji cas iz oblasti motoGP, a ti meni iz matematike i pravopisa! Moze?

Comment

• e ovo nisam ocekivala hahhahah bravo nebojsa
                      upisi me tu na kurs za pocetnike
                      don't be scared homie
                      sigpic

Comment

• Ja bih da pohvalim komentatorski dvojac jer momci sjajno rade svoj posao! Ljudi su bre institucija, BREND! Najviše mi se svidja količina energije i strasti uz koju prate trku, a ne kao neki što prenose kao iz groba - pa još kad se ućute, na momente ne znaš da l' su pali, da l' im je pozlilo, da l' su još tu.....

Srdjan i Aleksandar su dinamičan duo, sjajno se dopunjavaju pružajući obilje informacija sa staze i van nje, uz koju šalu, ali uvek vrlo odmereni i profesionalni ne prelazeći nikad granicu dobrog ukusa.
                        Prošlo leto u Grčkoj imao sam priliku da gledam motogp u drugačijij režiji i osetio sam ogromnu prazninu u prenosu(iako mi je eng. k'o maternji). Kome se to desilo, znaće o čemu pričam i koliko je doživljaj nepotpun bez njih dvojice! Samo tako nastavite, u mojoj ulici imate fanova više nego sami vozači!!!

P.S. Šta se dešava sa zajedničkim odlaskom u Brno, dokle se stiglo sa organizacijom, je l' uopšte cela priča i dalje aktuelna? Najviše me zanima da li bi se išlo busom ili motorima? Ja sam zainteresovan, na stand by sam, čekam da vidim šta će biti od svega. Učlanio sam se i na forum da mi slučajno ne promakne... Dajte neki status!
                        http://diehipster.wordpress.com<!-- google_ad_section_end -->

Comment

• evo jos jednog koji ceka brnoja sam dosadjivala sa tim pitanjem i srdjan je rekao da se radi na tome i javlja nam cim bude znao vise detalja,eto......ostaje nam da cekamo
                          don't be scared homie
                          sigpic

Comment

• Evo i mene da priupitam sta je sa odlaskom u Brno?
                            Aj se organizujemo, ima nas koji bismo isli!
                            I nemojte motorima, ja nemam ni biciklu!

Comment

• Hvala svima na podrsci . Mnogo nam sve to znaci.

Ponekad nije lako izgurati , ali vas respect uvek pomaze.

Kao sto sam par puta ranije rekao - osecaj je obostran.

Tako da RESPECT za sve vas i svako dobro.

Cujemo se

Srdjan Erceg i Aleksandar Dzankic

Comment

• Evo i mene , takodje sam zainteresovan za Brno !!!

Comment

Working...
                                X