Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pariz 2018.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bas su simpatican par Domi i Kiki.

Originally posted by miloolja View Post
    U temi Rodzera Federera

Spoiler

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Federer 185
      Nadal 185
      Sampras 185
      Djokovic 188
      Emerson 183
      Lejver 173
      Borg 180
      Tilden 187
      Lendl 187
      Agasi 180
      Mekenro 180
      Vilander 182
      Edberg 188
      Beker 190
      Badz 186
      Peri 183

Imamo dva uljeza samo, Lejvera i Bekera, jedan je prenizak za prosjek, drugi previsok. Istorija je neumoljiva kao sto rekoh. Ne psotoji teniski multi Slem sampion od dva metra. Postoji samo jedan od 190. Vjerovatno nikad nece ni postojati velikan dvometras.
      Dik Savit 191 cm-2 Slema
      Endi Marej 191cm-3 Slema

Osim ovoga a apropo Sašine visine-mislim da se jako dobro kreće za jednog dvometraša...
      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Nema sanse Thiem odje,odrace ga ovaj medjed.

Comment

• Na šta li će ličiti ova nova generacija kad u nogama bude imala kilometražu kao ova trojka.

Comment

Federer 185
            Nadal 185
            Sampras 185
            Djokovic 188
            Emerson 183
            Lejver 173
            Borg 180
            Tilden 187
            Lendl 187
            Agasi 180
            Mekenro 180
            Vilander 182
            Edberg 188
            Beker 190
            Badz 186
            Peri 183
            Istorija je neumoljiva, dzaba vam prica. Neumoljiva.
            sigpic

Comment

Endi Marej?
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Vec sam o njemu pricao, on ima hendikep sa visinom i sto je pregabaritan, da je gradjen kao Novak onda bi mu zivot bio mnogo laksi, ipak dosta je masivniji i mnogo se vise trosi, a i teze oporavlja

Originally posted by Vladan View Post
                Nope, Zverevu je ovo maksimum, ja sam ubijedjen da on ne moze da bude bolji od ovoga, jer njegovo kretanje ne moze da bude bolje od trenutnog. I on ima te limite sa kretanjem o kojima ja pricam tri godine vec. Ko je vidio Slem velikana od dva metra? Marej je visok 190 i ima zesci hendikep u odnosu na Djokovica, Federera i Nadala, ima i jacu gradju iako zaista izvrsno pokrivanje terena, ali istorija je neumoljiva, 185 je idealna visina za tenis. Ona nas je to naucila i uci od kad postoji tenis.
                sigpic

Comment

Guga Kuerten 191 cm,3 Gs na sljaci.

Comment

• Ma velika je razlika izmedju tih od 191 i Zvereva koji ima 198.

Comment

• Safin 193-4 cm,2 GS

Comment

• Gugu sam zaboravio kao i Konorsa koji je visok 178, ali to opet nista ne mijenja, fokus je bio na najboljim osvajacima Slemovima u istoriji, a tu nema mjesta ni za Vavrinkuu, ni za Mareja, ni za Kuertena. Vavrinka se savrseno uklapa u istoriju, ali nije pomenut, jos dva Slema i bio bi. Konors je propust, ostali sto su uzeli par Slemova su nebitni za istoriju, mi ovdje pricamo o najboljim teniserima svih vremena i ljudima koji su najvise osvajali Slemove. No 190, 192, 194 je manje od 198. I to osjetno na tom nivou. Istorija je neumoljiva, ne mozete je pobiti nikako.
                        sigpic

Comment

Vec sam o njemu pricao, on ima hendikep sa visinom i sto je pregabaritan, da je gradjen kao Novak onda bi mu zivot bio mnogo laksi, ipak dosta je masivniji i mnogo se vise trosi, a i teze oporavlja
                          Uhvatila sam se Mareja jer je on samo 3 cm viši od Novaka a eto ima problem sa kretanjem,posledično kukovima i kičmom...
                          Po meni ništa nije apsolutno ili predvidivo.
                          Kretanje i visina ne mogu biti jedini faktor koji će predvideti karijeru.
                          Imaš recimo Gofana i Simona koji imaju super kretanje i skoro idealnu visinu oko 185je Simon ako se ne varam (lagani su i brzi) a ne napraviše ništa...ili Congu koji ima taman visinu pa opet ništa.
                          Možda i grešim,ali to je moj neki utisak kao gledaoca.

Comment

• Poenta je da je bolji biti visok 180 nego 199 da bi bio teniski velikan. Ne igra samo visina, pa to je suludo, ali je jedna od bitnih stavki. Cilic, Del Potro, Soderling, Zverev, Raonic, Izner, Anderson, svi oni imaju top karijeru, neko bolju, neko losiju ali su strogi vrh, ipak i pored toga nisu teniske velicine, niti ce to ikad biti. Jedan od bitnih razloga je kretanje, po meni i najbitniji.
                            sigpic

Comment

• Kafeljnikov 191cm,2 GS
                              Ali dobro ima logike ono sto kaze Vladan,ljudi od 185 kaze nauka imaju najbolji odnos visine i kordinacije,za bavljenje sportom ali ima izuzetaka.
                              Last edited by E1_PG; 02-11-18, 16:30.

Comment

Poenta je da je bolji biti visok 180 nego 199 da bi bio teniski velikan. Ne igra samo visina, pa to je suludo, ali je jedna od bitnih stavki. Cilic, Del Potro, Soderling, Zverev, Raonic, izner, svi oni imaju top karijeru, ali nisu teniske velicine, niti ce to ikad biti. Jedan od bitnih razloga je kretanje, po meni i najbitniji.
                                Ako je do kretanja Simon se fenomenalno kreće i pokriva teren,a visok je kao Federer...pa eto Rodžer je to što jeste a Simon nije uspeo skoro ništa...sem po neke pobede nad velikanima

Comment

Working...
                                X