Originally posted by krele90
View Post

Nećemo da se zamaramo statistikom. Ne znam ko je rekao davno... "Statistika je kao bikini. Pokazuje sve, a ništa ne otkriva."
Ekipe drugačije napadaju, drugačije grade svoje akcije. Drugačije se brane i slično. Evo npr. zašto Robertson ima više recoveriesa i tacklesa. Zato što Liverpul svaki put kad izgubi loptu, udara presing da je uzme što pre. Drugačija taktika od Evertona. A zašto Digne ima više clerancesa. Zato što se Everton mnogo više brani od Liverpula. Čak mislim da je Digne i izvodio prekide povremeno, tako da i kreirane šanse moraju biti na njegovoj strani.
Što se tiče Rice vs Ndidi. Obojica odlični igrači. Iskreno, za DM-a...Rice ima bolje pozicioniranje i anticipaciju. Mislim i da mu je koncentracija na većem nivou. Ndidi je npr. agilniji i bolje se snalazi pod pritiskom. Ali Rice ima smireniju glavu i ne paniči toliko.
Možda moj subjektivni osećaj, ali mislim da Rice mnogo manje greši.
Što se tiče Robertson vs Digne...to ću da preskočim. Nisam objektivan...mislim da je Robertson mnogo bolji u svakom segmentu osim prekida.

Šta kažeš za Manea? On mora da bude u timu negde. Ako već nećeš da diraš Aguera ili Sterlinga....mislim da je zaslužio da bude ispred Eriksena. Nek ti formacija bude...
B.Silva-Ndidi
Mane
Sterling-Aguero

Comment