Junajted za neku realnu šansu da bude četvrti mora dobiti danas. Ni remi ne odgovara nikako.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by z0La View PostPaaaa....
Spursi sledeće kolo u gostima Trešnjicama. To im dolazi između Ajaksa. Nije nemoguće da ispuste i tu bodove. A u poslednjem kolu rasterećeni Everton.
Čelzi protiv Votforda sledeće kolo, pa u poslednjem Lester u gostima.
Nije nemoguće da se iskomplikuje dodatno situacija.insta: engleski_dopisnik
Comment
-
Neće se ovde Siti prošetati, moraće se dobro namučiti za 3 boda.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostGde bi mogao Sane da zavrsi posle ove sezone, ne verujem da je on zadovoljan grejanjem klupe?
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Meni je to idealan scenario.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostDanas je najslabiji kod Sitija, totalno van fokusa.
On je jos jedna u nizu zvezdica, koje misle da su vece od tima.
Sterling je jedno vreme kod Pepa pao u drugi plan, ali se on borio za mesto i sada je glavni igrac Sitija, gotovo da mu je najsigurnije mesto u 11. I tu se vidi razlika izmedju Sterlinga i Sanea, a Sane je mnogo veci talenat od Rahima.
Sent from my WAS-LX1 using TapatalkLast edited by Brian McShtull; 28-04-19, 15:55.
Comment
-
Ma ja sam ubedjen da Pep daje otkaz ako ne uzme ni PL, mozda gresim.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment