Svaka cast Wengeru sto je uspio zavrsiti u top 4 sa girudom, jebem ti sunce kakav panj
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
4 boda prednosti, sve mi se cini da je ovo konacno ona "this is our year" za Liverpul. Zategnuta odbrana, napad ubitacan, pojacanja na sredini.
Pep prica da se nece kupovati u januar, a ne znam kako su mislili da zavrse sa Fernandinjom kao jedinim zadnjim veznim na cetri fronta.
Roj odlicno pripremio utakmicu.
Plus im ide na ruke ove povrede De Brujna i Silve svako malo. Pa jos kad Taunzend bucne ovakvu golcinu... a i prvi gol je precudan, bas bezveze primljen.
Marez mi se cini kao luxury signing, ne doprinosi mnogo, no eto se uzeo da se ima duza rotacija, trta vrta, al nista konkretno od njega, barem sto ja gledah.Last edited by Baka; 22-12-18, 17:57.
Comment
-
Bravo momci, bitna i važna pobeda. Obafemi zatresao mrežu, takođe bitna stvar, očigledno računa na njega Ralf.
Što se Palasa tiče, šta reći. Stari vuk je još u punoj snazi.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Ne mere Peponja protiv HodzsonaOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Covek ubraja Shawa u listu povredjenih, a on na terenu [emoji849]
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć TapatokaNow, I meant to talk about something else earlier on, and I've forgotten what it was. I've remembered what it is again, but I've also forgotten. And that's really what adult life is like most of the time.
Comment
-
Raško madjijaOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment