Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2018/19

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jbte, Hudd izašao da se nadigrava sa nama. Visok presing, pokrivaju se štoperi da ne možemo da igramo. Respect!

Mislim da smo mnogo iznenađeni sa ovom taktikom.
    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Lik uzima loptu i kreće da je briše da mu ne bi klizila iz ruku kad bude izvodio aut, i onda dva puta namerno udara loptu od zemlju.
      I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Tako je životinjice!

Lep pas Šaćirija.
        I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Lepo, lepo.

Sva sreća pa su tu timovi kao što su Hadersfild i Njukasl, pa imamo šanse za opstanak..
          Last edited by DžonDon; 20-10-18, 17:57.
          Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Al' puče stativa sunce ti

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Čist penal za Hudd. Pogledao nas Oliver.
              I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Vala meni deluje i da ono nije ofsajd bio, onom noga bila bliža, da l' beše Robertson, ili neko drugi..

Comment

• Lose igramo, ne mozemo da se povezemo nikako. Milner i Henderson ne smiju da budu zajedno na terenu.

Comment

• Originally posted by NemanjaMiks. View Post
                    Vala meni deluje i da ono nije ofsajd bio, onom noga bila bliža, da l' beše Robertson, ili neko drugi..
                    Van Dajk mislim. Ofsajd i ako je bio, milimetarski. Ali stvarno ne mogu da procenim ni posle 3 usporena.

Baš loše igramo. Pojeli nas na sredini. Mada i očekivano, kad nemaš igrača koji može da zadrži loptu više od 5 sekundi. U napadu smo previše konfuzni. Tačno se vidi da ova trojka napred nije igrala zajedno pre.

Mora Klopp nešto da menja. Na ivici smo da ga primimo.

Hudd igra sasvim solidno. Agresivni su, ne puštaju nas da mi diktiramo tempo. Samo je pitanje koliko oni mogu izdržati ovaj tempo. Ako ne daju do 65-70og, mogli bi baš da padnu.
                    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Kojim cudom je Lalana jos u igri?

Comment

• Jbte, koliko je Gini kompletniji fudbaler od Hendersona, nestvarno.
                        I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Pa mi jednu kontru nismo u stanju da iznesemo. Tona prostora, višak igrača i opet ne možemo jbteeeee...
                          I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Mnogo losa igra

Comment

• Ne smem ni da pomislim sta ce zvezda da vam radi u sredu kad vas Huddersfield ovako muci.

Eno oni rasturise mocnog Rada.

Comment

• Biće teško, biće 0-3.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X