Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rogers Cup 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Maxx-a View Post
    Ja ne vidim problem, sama se nalazis prozvana i juris -stalkujes sto bi ovde rekli ljude po forumu
    koliko ja vidim ovde pise moje ime, a ja sam jedina danas spomenula uniqlo...je l ti znas sta znaci stalkovanje uopste?

Originally posted by torpedo View Post
    Ma nije Bojana takva
    Originally posted by Maxx-a View Post
    To ti je priroda -navijacka . Sad je i Uniqlo dobar, to je najbolja fora
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Nigde te ne kvotujem, bila bi kod mene jedini forumas na ignor da je dozvoljeno.
      Similis simili gaudet

Comment

Nigde te ne kvotujem, bila bi kod mene jedini forumas na ignor da je dozvoljeno.
        E ako si mi rekla

ne kvotujes mene, ali kvotujes torpeda koji je spomenuo moje ime

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Kada je vec kako jeste , volela bih Katchanov da prodje u SF
          Similis simili gaudet

Comment

• Mogu li strucnjaci koji su govorili da ce Zverev lako da izbaci Cicibana pojasniti sta se dogodilo?

Comment

Ne moze se sve predvideti unapred iako vecina nas misli da smo provalilii sablon. Sport je takav, malo treba ponekada da se preokrenu stvari
              Ada, ovo niko normalan nije mogao predvidjeti, isto kao ni jucerasnje iznenadjenje. Cak ni ja nidje nisam rekao da ce Cici dobiti, samo sam rekao da ce biti krvi, tj zestok mec. Ali me iznenadilo da niko ni to nije ocekivao, vec neku laganica setnju Zvereva preko Grka. Kako ne..

Comment

• I sve ovo jer je Novak izgubio od igraca od koga nije smeo, trebalo...kako god? Simpaticno.
                I prekinite sa licnim nesuglasicama, prozivanjima i glupim raspravama.
                Spava mi se, tezak sam dan imala.
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Vidim ispao Zverev. Lepo tenisko vece
                  Dayman (a-a-ah...)
                  Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                  Champion of the sun (a-a-ah...)
                  You're a master of karate and friendship
                  For everyone

Comment

• Originally posted by Lord Samuraj View Post
                    Mogu li strucnjaci koji su govorili da ce Zverev lako da izbaci Cicibana pojasniti sta se dogodilo?
                    6-3 5-2, za dalje pitaj Zvereva, vjerovatno ni on sam ne zna

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                      Bice zanimljivo ko ce biti no.3 i no.4 posle Sinsija, sad je nebitno
                      Izvini molim te ( ) nekima nam je bitno kada nam je drugi favorit došao do ranga karijere.
                      Na žalost ovako ali šta da se radi
                      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                        6-3 5-2, za dalje pitaj Zvereva, vjerovatno ni on sam ne zna
                        Dobro da je Ciciban vec poceo da ga pobjedjuje iako je godinu i po mladji.
                        A trebalo bi i da Shapo bude bolji igrac od Zvereva u buducnosti.

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                          Izvini molim te ( ) nekima nam je bitno kada nam je drugi favorit došao do ranga karijere.
                          Na žalost ovako ali šta da se radi
                          evo, tebi cestitke

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by Joker View Post
                            Ada, ovo niko normalan nije mogao predvidjeti, isto kao ni jucerasnje iznenadjenje. Cak ni ja nidje nisam rekao da ce Cici dobiti, samo sam rekao da ce biti krvi, tj zestok mec. Ali me iznenadilo da niko ni to nije ocekivao, vec neku laganica setnju Zvereva preko Grka. Kako ne..
                            Za Novaka jesam - gledajuci prethodna dva njegova meca, ovaj mec nisam . Ocekivala sam rutinsku pobedu Zvereva i na osnovu meca koji su igrali prosle nedelje, pretpostavke da ce Stefanos biti mentalno i fizicki umoran. Tako je i izgledalo do momenta kada je AZ servirao za mec
                            Pratila sam Stefanosa i kada je igrao dvoranske CH prosle jeseni i nikada ga nisam videla da je ovako smiren kada se lomi mec, naprotiv. I to mi je novina.
                            Similis simili gaudet

Comment

• Tsitsipasu svaka čast, ali budimo realni, ovo je bio meč koji je Zverev višestruko prosuo. Apsolutno je bio Sašin meč. Možda je za njega i bolje što je izgubio, makar će imati mali predah iako zasada nije fizički umoran. Za US Open bi mu bilo najgore da dogura do finala Sinsinatija. Mada ostaje za njega žal zbog stare mušterije Andersona u polufinalu, kao i druge polovine žrijeba u kom nema nikog ko bi ga mogao pobijediti osim ako, kao noćas, sam sebe ne pobijedi.

Anderson je sigurno zadovoljan ishodom iako je i Eštorilu izgubio od Tsitsipasa.

Ajde Stefanose do finala, pa iako u nedjelju nećeš više biti tinejdžer, makar si imao jedno finale i prije 20-og rođendana. Da mi je to za njega pričao prije godini dana ne bih ga uzimao za ozbiljno.
                              Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Originally posted by amnesiac View Post
                                Tsitsipasu svaka čast, ali budimo realni, ovo je bio meč koji je Zverev višestruko prosuo. Apsolutno je bio Sašin meč. Možda je za njega i bolje što je izgubio, makar će imati mali predah iako zasada nije fizički umoran. Za US Open bi mu bilo najgore da dogura do finala Sinsinatija. Mada ostaje za njega žal zbog stare mušterije Andersona u polufinalu, kao i druge polovine žrijeba u kom nema nikog ko bi ga mogao pobijediti osim ako, kao noćas, sam sebe ne pobijedi.

Anderson je sigurno zadovoljan ishodom iako je i Eštorilu izgubio od Tsitsipasa.

Ajde Stefanose do finala, pa iako u nedjelju nećeš više biti tinejdžer, makar si imao jedno finale i prije 20-og rođendana. Da mi je to za njega pričao prije godini dana ne bih ga uzimao za ozbiljno.
                                mislis na masters, posto je igrao Barsu

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X