Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rogers Cup 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by miloolja View Post
    Nego, može li Hačanov da zadrži ovaj nivo?
    Sviđa mi se baš kako igra
    Svidja ti se kao igra ili kao igraC? :P
    OVAKO

Comment

• Oba Stefko, oba...pise
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nešto se mislim da li je bolje pratiti čelindžere i fjučerse i to razglasiti na sva zvona ili ćutati i gledati.
        Teška je to dilema
        sigpic

Comment

• Najbolje je da ne placas racun za internet za da nemas mogucnost da lupetas gluposte.
          OVAKO

Comment

• Nadal je natezi moguci protivnik za neko finale. Bas me zanima statistika protiv koga je sve Nadal gubio finala turnira.

Comment

• Originally posted by Joker View Post
              Nadal je natezi moguci protivnik za neko finale. Bas me zanima statistika protiv koga je sve Nadal gubio finala turnira.
              Pa finala GS samo od Federera i Djokovica, i ono jednom od Wawrinke (povredio se u toku meca). A sto se mastersa tice, sem ove dvojice, gubio je jos dva puta od Davidenka, jednom od Nalbandijana i jednom od Mareja.
              13/13!

Comment

• I jednom od Ljubicica.
                OVAKO

Comment

• Kad od Ljubicica? Jedini put kad su igrali finale, pobedio je Rafa, u finalu Madrida kad se igralo u dvorani.
                  13/13!

Comment

• I ja se cudim kad od Ljubicica u finalu.. A ovi svi porazi su od nedje prije 10 godina i vise. Zakljucak: od 2010. na ovamo, osim Roleta i Noleta, samo su Stan i Endi uspjeli da se ogrebu.

Comment

• Maj folt, SF je bilo u IW-a.
                      OVAKO

Comment

• Samo stav onoga koji prati čelindžere i fjučerse i to javno kaže ima se po automatizmu smatrati ispravnim
                        sigpic

Comment

• Nemojte to da radite, danas na ovaj sveti dan, nedelju
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Joker View Post
                            samo su Stan i Endi uspjeli da se ogrebu.
                            Dodala bih da se protiv Vavrinca povredio a od Endija je izgubio 2015-te kad mu je bila najgora godina u karijeri, tako da..
                            13/13!

Comment

• A dobro, to je varljiva statistika, kojoj ja niiish ne vjerujem. Samo mi zabavno Jer sad da pogledamo Novakov i Rodzerov skor u finalima nakon 2010-e, sigurno je nesto slicno. Jer uglavnom su ti likovi dolazili do finala, nije bilo puno prilika za autsajdere.

Comment

• Originally posted by Sarafa View Post
                                Dodala bih da se protiv Vavrinca povredio a od Endija je izgubio 2015-te kad mu je bila najgora godina u karijeri, tako da..
                                Vavrinka na AO beše?

Elem očekujem večeras da Rafa to lako reši.
                                Šteta samo jer će Cicipas dobiti samo tacnu za rođendan
                                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Working...
                                X