Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rogers Cup 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sto mrzim ovu pricu da se neko sam pobijedio.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
      mislis na masters, posto je igrao Barsu
      Mislio sam da je već imao ATP finale kao tinejdžer, ali osim njegovog poraza u finalu i dva De Minaura, ove godine još uvijek nema titule za tinejdžere. Jednom je Kyrgios u toku turnira napunio 20 godina i izgubio, Tsitsipas puni 20 u nedjelju. Prestar za moj ukus da bude bez titule, ali, eto, titula na Mastersu bi mogla izvući stvar
      Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
          Meni su ipak najdraži oni koji su se obradovali nevjerovatnom preokretu da bi se opravdao jučerašnji poraz
          Ja sam se obradovao preokretu zbog Novaka. Ali ne zbog jucerasnjeg poraza. U trenutku kad je Zverev poceo da lici na 4 ozbiljnog kandidata za USO titulu (pored Novaka, Rafe i Rodzera), pokazalo se da on zna da bez razloga postane nervozan i da onda zna da chokne. Dok to ne prevazidje, nije ozbiljan GS kandidat. Novaku se smanjuje konkurencija.

------------------

Andersona se ozbiljno podcjenjuje. On moze uzeti Toronto.
          Last edited by NI; 10-08-18, 22:58.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
            Exact quote from Zverev “I don't think today he played that well. I think the match was absolutely pathetic on all levels.”
            Kakvo dostojanstvo u porazu.. zelim mu Kyrgiosovu karijeru..

Comment

Exact quote from Zverev “I don't think today he played that well. I think the match was absolutely pathetic on all levels.”
              Zverev se samozavarava. U prvom setu Cicipas je igrao lose, ali je sredinom 2. seta digao igru. Zverev nije uspio da odgovori. Uplasio se potom je choknuo. U trecem setu je Grk bio jako umoran a Zverev u nokdaunu od drugog seta. Grk ni umoran nije htio da preda, pokazo je hrabrost i mastovitost. S druge strane, grogi Zverev nije mogao sam da dobije bez Cicipasove pomoci.

Comment

• Zverev not giving any credit to Tsitispas.."I don't think he played that well. I think the match was absolutely pathetic on all levels. I'm very honest with you guys (press). Today was an absolute pathetic match I don't even think he played well"

Au bruke,ne moze da podnese da mu je stigla konkurencija,hahah

E sto bi voleo da ga dere redovno,i da uzme slem pre Zverka

Comment

• Originally posted by Joker View Post
                  Kakvo dostojanstvo u porazu.. zelim mu Kyrgiosovu karijeru..
                  Kirijos sam kroji svoju karijeru.

Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
                  Originally posted by Casiraghi
                  Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                  Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                  Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Ipak prelepo tenisko vece.
                    Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

• Da je Tsitsipas nastavio pogađati houmranove iz bekenda, a forhendom milkiti lopticu, Zverev bi bez problema riješio meč u dva seta. U gemu u kojem je vratio brejk u drugom setu Tsitsipas je dosta konstantnije i dublje igrao bekend, a kraću loptice koje je dobijao počeo je raznositi forhendom. Dakle, njegova je zasluga što je Zvereva učinio nervoznijim.

Kasnije se Zverev raspadao u nekim ključnim trenucima, kao što je znao i ranije, ali i to se, prije svega, treba pripisati protivniku koji bi, da nije podigao nivo svoje igre, izgubio istim rezultatom kao prije par dana u Washingtonu.
                      “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

Spoiler

Slazem se sa Zverevom iako mu ovakva izjava bas i nije trebala.

Edit: Cicipasu skidam kapu jer je veliki borac ali igracki nije bio na nekom neverovatnom nivou. Utisak meca mi je Sasin choke, trebao je dobiti rutinski u 2 seta.
                        Last edited by icetea; 10-08-18, 23:41.
                        -To define is to limit.

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Fino je odigrao Karen , mada Haase los, u drugom setu posebno
                            Similis simili gaudet

Comment

• Odmah brejk.

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Comment

• Samara Marin samo tako
                                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Working...