Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rogers Cup 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hacanov je poslednji tb odigrao maestralno, tada sam se bas probudila, a rekla bih i ceo mec.
    U CF igra protiv Hasea koji je takodje in fire

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
      Aaa jedno je kvalitet, a drugo ova diiivnaaa crvena
      Mada na kraju ovde kada se pozdravlja sa Stankom kao da nije onaj najlon? Pocelo da mu smeta sa godinama izgleda
      Ne, salu na stranu, kada mu majica upije znoj i onako se zalepi ko kesa za telo brrrrrr svaka cast kako ono moze da trpi
      Mozda je kombinacija pamuka i najlona Jeste, i mene cudi kako moze da trpi, ali navikao covek i da mu znoj curi s nosa kao da pada kisa, tako da, sta ce. S jedne strane mi je odvratno, a s druge opet kad mu se sve tako zalepi lepo mu stoji, tako da sam u dilemi Ali jeste bas lepa nijansa crvene.
      Cutim, muski ce opet da se bune sto pricamo o outfitima
      13/13!

Comment

• Nadal je bio bolji od ocekivanog. Jedino sto mora da pazi je da se ne forisra previse pre Us Opena. Nije vise mlad. Ali on je takav. Igrace stalno maksimalno pa ako telo izdrzi, izdrzi. Pretpostavljam da zna sta radi.

Comment

• Originally posted by Joker View Post
          Pa ako tebi treba pojasnjenje u vezi ovoga i da ti sad neko crta odakle se to Stan vraca, bojim se da gubis kredibilitet ozbiljnog sagovornika i ne vidim razlog zasto bi iko tvoja zapazanja smatrao iole argumentovanim za neku kvalitetnu raspravu.
          Ne treba meni niko nista da crta, nemoj se ponasati bezobrazno. I jos se ne secam da sam tebi bilo sta pisao, tako da nisi duzan ni ti meni ista da pises.... Pisem ljudima koje smatram ozbiljnim (kako ti to kazes) sagovornicima, sa tobom ne zelim nikakvu prepisku. Kontas?
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Lako cemo se mi dogovoriti oko toga, mozes ti sa sebi slicnima razmjenjivati falusoidne stilske figure kolko hoces.. Ali, bez obzira kome se obracas, kad lupis glupost i pocnes se raspravljati sam sa sobom oko npr toga da se "Stan vratio" (sto niko nije rekao, vec da mu forma ide uzlaznom putanjom), pa se posle jos iscudjavas, čoče, odakle on to ima da se vraca.. slobodno racunaj na prepisku sa mnom. Imas opciju ignore ako ne zelis da procitas nesto od mene bezobraznog i vulgarnog.. citacemo mi ostali
            Last edited by Joker; 10-08-18, 10:08.

Comment

• Samo oštro Šandu.

U pravu si, ne vraća se Stan ni od kuda. On samo ponovo dolazi.

Comment

• Originally posted by Joker View Post
                Lako cemo se mi dogovoriti oko toga, mozes ti sa sebi slicnima razmjenjivati falusoidne stilske figure kolko hoces.. Ali, bez obzira kome se obracas, kad lupis glupost i pocnes se raspravljati sam sa sobom oko npr toga da se "Stan vratio" (sto niko nije rekao, vec da mu forma ide uzlaznom putanjom), pa se posle jos iscudjavas, čoče, odakle on to ima da se vraca.. slobodno racunaj na prepisku sa mnom. Imas opciju ignore ako ne zelis da procitas nesto od mene bezobraznog i vulgarnog.. citacemo mi ostali
                Ne sa sebi slicnima .... vidis da ne vredi .... Sa onima za koje smatram ozbiljnim sagovornicima, ne sebi slicnima. I gde sam ti napisao da si vulgaran? Zbog takvih stvari jednostavno ne vredi pisati sa tobom. Stavljas mi "reci u usta" koje naravno izgovrio nisam. Ovo sam se jos potrudio i ne mogu vise (ne zelim) ....
                sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• "Vulgaran" je bila ironicna imputacija tvom stilu pisanije, ali me uopste ne iznenadjuje sto je to isuvise napredan nivo sarkazma za tebe da registrujes.. Slazem se, ne vrijedi...

Comment

• Jao boze.... Znas li uopste sta je imputacija?
                    I znas li covece, da se ona uopste ne primenjuje onako kako si ti to uradio malopre.
                    Ono sto si ti uradio je bilo klasicno izmisljanje... Klasicno trpanje necega sto neko drugi nije izjavio i pravljenje kao da jeste. Jer prvo koristis jednu frazu koju zaista jesam napisao "bezobrazan" pa onda izmisljas drugu i konstruises post da ispadne kao da sam napisao i jedno i drugo.
                    Ako vec zelis da koristis impitaciju raspitaj se malo kako se ona u stvari koristi.
                    Uprkos svemu drago mi je sto se barem u poslednjoj recenici slazemo.
                    sigpic

Comment

• Meni je strasno zao sto sam sarkasticno sebi pripisao tvoje osobine, unaprijed znajuci da je to previse komplikovano za tebe da skontas poruku.. Priznajem, bio sam bezobrazan. Moracu da prilagodim stil tvojim kapacitetima, kako nam dule ne bi ponovo zabagovao..

Comment

• Smirite se vas dvojica

ako zelite da se prepirete, imate privatne poruke, pa pricajte koliko hocete
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• I opet ne pises kako treba. Nisi ti bio bezobrazan, ti jesi bezobrazan, jer i pored svega nastavljas da pises bezobrazno.
                          Mogu ka ovako do sutra ako treba, u svakom postu cu ti naci nelogicnost i ili glupost, ali cemu??? Da dokazem nesto sto svi vec vide? Mislim da nema potrebe, ako nekome do sada nije bilo jasno, sada svakako jeste.

Izvinite sto zatrpavam temu nebitnim stvarima nevzanim za istu.
                          sigpic

Comment

• Slazem se da Nadal igra penis od tenisa sto rece Dusan.Ali kad igra i takav tenis on je za Vavrinku uzasno tezak protivnik a Sten je igrao ravnopravno citav mec sto me navodi na pomisao da je u solidnoj formi.Imao je dosta finih vinera.Kad je Rodzo mogao u 34-5 godini da igra tenis svog zivota sto ne bi ovaj,nije se mnogo istrosio u toku karijere.Mozda dozivi preporod do kraja godine.
                            Last edited by E1_PG; 10-08-18, 10:54.

Comment

• Spoiler
                              Originally posted by miloolja View Post
                              Originally posted by Vladan View Post
                              Noksi, drugi put!

Aaa el vidiš sada Vladaneeeee? Ali evo ti još jedan upload da vidiš, dužiii 26 sek

Noksi, danas, klapa 3

https://twitter.com/TheUnipiper/stat...886321664?s=19
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Brokule su zdrave,imaju anti-estrogen dejstvo i podsticu rast testosterona sto je bitno za sportiste.Kao i kupus,karfiol,prokelj,itd...

Comment

Working...
                                X