Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rogers Cup 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I plus je dobio 2 igrača koji su potpuno nespremni pa su sve njegove vrline došle do izražaja.

Comment

• Zverev je trenutno mnogo jaci od njega, mnogo je kompletniji igrac plus je u odlicnoj formi.
      Zverev mora da podbaci, Cicicpas da odigra iznad svog trenutnog maksimuma da bi doslo do iznenadjnja, uostalom prosle nedelje je to Sale lagano resio.
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Lijep tenis igra Cicipas,nisam gledao mec sa Djokovicem ali od svih mladih igraca njega mi je najdraze gledat.

Comment

• Stefanos je mnogo napredovao i sigurno ce biti jednom i sam vrh. Cak na stranu i umor, iako je zaista neverovatno sta sve i koliko odigrao ove sezone, Sasa je ipak visa klasa u ovom trenutku i bolji igrac.
          Grk mora pre svega fizicki da ojaca i napreduje, pa i sve ostalo da bi usao u taj rang. A iznenadjenja su uvek moguca, no ne i sada.
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Na žalost Zverev je favorit. U BH razmenama Tscicipas nema šta da traži protiv njega , bar trenutno.
            Similis simili gaudet

Comment

• Ono Novak malo što je odigrao negdje od 4-4 u 2 setu kad je spasio 2 BP, Tsitsipas je nekoliko puta gađao ptice po Torontu, jedna loptica je završila i na terasi Milutinovog tate i Milutin se igra s njom od sinoć.
              Novak sinoć nije mogao do BP puna 2h jer return i kretanje su bili na najnižem nivou, a time i defanziva. U takvoj situaciji gdje igra samo da bi prebacio bez dubine i oštrine postaje lak plijen i protivnik izgleda kao da je spoj Federera i Wawrinke. Bašić mu uzeo 9 gemova, tu je sve jasno gdje je trenutno.

Comment

• Rafina majica

Moglo bi ovo danas da se pogleda (zbog tenisa)

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Ja rekoh da me brine Stan i da mislim da ce biti mnogo zaeban na USO, ali se neki sprdase, pa me jos pitaju jesam li ja uopste gledao kako igra i sl.. Pretpostavljam da je sad malo jasnije u kom pravcu ide njegova forma, a njegovi krajnji dometu su vec svima odavno poznati.

Comment

• Red je da se vrati Sten i Makica naravno.
                    Rasirili ovi klinci mnogo ta svoja krilca. [emoji57]
                    sigpic

Comment

• Olja, zar nisi rekla da Rafa nosi odvratne najlon majice?
                      13/13!

Comment

• Po onome sto sam sinoc gledao Nadal igra kurac od tenisa - moram da budem vulgaran da bi bio direktniji i ucinkovitiji. Tako da stanko i ako je odigrao nesto bolje nego sto inace u poslednje vreme igra se nikako nije vratio ... i to vratio se ??? Gde je otisao pa da se vraca???
                        Zverev Sasa bi trebalo da pocisti sve ovde - e sada da li ce - videcemo.
                        Ali smem da se kladim sa kime god u sta god da US nece uzeti (Mislim na Sasicu).
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                          Ono Novak malo što je odigrao negdje od 4-4 u 2 setu kad je spasio 2 BP, , jedna loptica je završila i na terasi Milutinovog tate i Milutin se igra s njom od sinoć.
                          Novak sinoć nije mogao do BP puna 2h jer return i kretanje su bili na najnižem nivou, a time i defanziva. U takvoj situaciji gdje igra samo da bi prebacio bez dubine i oštrine postaje lak plijen i protivnik izgleda kao da je spoj Federera i Wawrinke. Bašić mu uzeo 9 gemova, tu je sve jasno gdje je trenutno.
                          To. Onako Rogerovski na tribine a i bliži komšiluk . Kod Novaka loptica od rama u nebo.

Konačno da neko izbaci Iznera koji igra treću nedelju u nizu. Khatchanov
                          Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                            Tako da stanko i ako je odigrao nesto bolje nego sto inace u poslednje vreme igra se nikako nije vratio ... i to vratio se ??? Gde je otisao pa da se vraca???
                            Pa ako tebi treba pojasnjenje u vezi ovoga i da ti sad neko crta odakle se to Stan vraca, bojim se da gubis kredibilitet ozbiljnog sagovornika i ne vidim razlog zasto bi iko tvoja zapazanja smatrao iole argumentovanim za neku kvalitetnu raspravu.

Comment

• Originally posted by Sarafa View Post
                              Olja, zar nisi rekla da Rafa nosi odvratne najlon majice? [emoji3]
                              Aaa jedno je kvalitet, a drugo ova diiivnaaa crvena
                              Mada na kraju ovde kada se pozdravlja sa Stankom kao da nije onaj najlon? Pocelo da mu smeta sa godinama izgleda
                              Ne, salu na stranu, kada mu majica upije znoj i onako se zalepi ko kesa za telo brrrrrr svaka cast kako ono moze da trpi

Kada smo kod majci i kvaliteta, sumnjive su Novakove, ne samo sto "menjaju boju", vec ih je prevuse presvlacio juce bez obzira na vlagu, cak i u toku seta

Dusane, razumemo poentu i bez polnih organa, bez njih/njega ubuduce.
                              sigpic

Comment

• Najbolju majicu ima Grigor, pa onda velikan. Nike se nekim čudom upristojio
                                Similis simili gaudet

Comment

Working...
                                X