Announcement

Collapse
No announcement yet.

Real Madrid C.F.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by BG7 View Post
    inače ovaj dio što si "boldirao" je apsolutno dio zezancije, kontam da će CR grijati klupu u City-ju jer će Džeko imati prednost, možda izgleda, ali nisam imao namjeru da umanjim fudbalske kvalitete Džeke...

šta jasnije?
    Slabo,nazire se nesto...pricas kao da je Dzeko neki amater,al hajde nek bude tako
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
      Slabo,nazire se nesto...pricas kao da je Dzeko neki amater,al hajde nek bude tako
      ok, ti si to tako shvatio, neko će to sve drugačije shvatiti, ja znam šta sam mislio kada sam napisao ovo za Džeku (ništa loše)....
      sigpic
      NA ETIHAD-u NIKAD NIJE DOSADNO

Comment

• Lass ipak potpisao četverogodišnji ugovor sa ruskim Anžijem, a ja sve kontam da je otišao na jednogodišnju posudbu

Comment

• Kakva je ovo budalastina?!

http://www.mondo.rs/s258299/Sport/Fu...o_Ronaldu.html

Ne bih mogao da zamislim da Ronaldo ikada ode u City

Comment

• Originally posted by zdravkelja View Post
            Kakva je ovo budalastina?!

http://www.mondo.rs/s258299/Sport/Fu...o_Ronaldu.html

Ne bih mogao da zamislim da Ronaldo ikada ode u City
            pa Ronaldo kada bi išao negdje on bi jedino i mogao u City, eventualno PSG, oni samo imaju te pare...
            sigpic
            NA ETIHAD-u NIKAD NIJE DOSADNO

Comment

• Originally posted by BG7 View Post
              pa Ronaldo kada bi išao negdje on bi jedino i mogao u City, eventualno PSG, oni samo imaju te pare...
              Zenit.
              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Mislim da Ronaldo nikada ne bi otisao u City...

EDIT: Tek sad procitah, Ronaldo ima ista primanja kao Kaka... nisam znao... Jbg, moraju da iskesiraju ako hoce da bude srecan!
                Last edited by Sir Giggsy; 04-09-12, 14:16.

Comment

• Jest Ronaldo nasao koga da ucenjuje, Florentina.
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ronaldo nije u najplacenijih 10 jer su zaboravili RVP-a koji valjda zaradjuje isto koliko i Runi

Comment

• Razumem ga sto se plate tice bez zezanja, pa takva je realnost. Neko ce reci razmazen je ovo ono. Dao je bre 150 golova na 149 utakmica, kida na svakom mecu (mozda je bilo par izuzetaka gde je bio na nizem nivou ali na prste jedne ruke da se izbroji) i sad treba da ima 10 miliona kao Kaka koji ne igra. Ne mora to uopste da se poredi sa Kakom nego jbg tako se namestilo. Zasto da mu ne podignu platu?
                      On zaradjuje odmah iza Bekama na godisnjem nivou ali tu spadaju ugovori sa Castrol-om, Nike-om, Konami-em. Nije on kriv za 20 miliona samo od toga, to ne treba da se gleda vec samo primanje u klubu.
                      Jbg kad je takvo vreme doslo, nekad se igralo iz ljubavi, radi druzenja i da te vide ljudi na stadionu a sad...
                      sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by Skrillex
                        "RONALDO OSTAJE ČLAN REALA DO 2015."

Predsjednik Real Madrida Forentino Perez, čovjek koji je za Ronalda iskeširao 100mil eura, garantira svim navijačima madridskog kluba da će trenutno najbolji igrač madridjana ostati članom tog kluba još najmanje 3 godine, ukoliko ne produži ugovor.

"Razgovarao sam sa Ronaldom i on nije spominjao nikakav odlazak. Naglasio mi je da se jednoga dana želi vratiti na Old Trafford, to mu je životna želja, ali to tek za nekoliko godina. Karijeru želi završiti u Unitedu, ali njega očekuje još mnogo utakmica u bijelom dresu prije završetka karijere.

"Desila se mala nesuglasica izmedju njega, Ikera i Marcela, i jako mu je krivo zbog toga, ali oni će to vrlo brzo riješiti."

"Trenutno je pod velikim pritiskom jer ga očekuju kvalifikacije sa Portugalom, a navijači te reprezentacije počinju gubiti vjeru u njega, i to je razlog za njegov pad morala."

"Teško je kada vaši zemljaci nemaju povjerenja u vas, ali Cristiano se nosio i sa većim pritiskom, tako da ne sumnjam da će i ovo riješiti na najbolji mogući način."

"Mourinho će u toku dana razgovarati sa njim da mu pomogne i kao trener i kao prijatelj, jer mu je pomoć potrebna. Pa ta igračina skoro nikada ne odmara."

"Da se ja pitam dao bi mu pauzu 7 dana, da ne nastupa u prve dvije utakmice reprezentacije, ali nisam selektor tako da ne mogu puno toga učiniti. Vjerujte u Ronalda, to je jedino što on traži od vas, i vjerujte da će vam vratiti na najbolji mogući način" završio je Perez."
                        Da nam se vrati kad mu istekne ugovor u Realu

Comment

• A uzecemo LS do tada valjda

Comment

• Znaci za par godina Mourinho i Ronaldo zajedno u United-u... Taman Fergie da odradi jos tri godine, da obelezi 30 godina na celu United-a!

Comment

• On kakva je zivotinja,imam osjecaj da ce i sa 35 da gazi jer je prespreman

Comment

• Jedno je sigurno on Real neće napustiti kao slobodan igrači, bar neće dok je Perez na čelu kluba. Ili će potpisati novi ugovor sa Realom ili će United ili bilo koji drugi klub na svijetu morati iskeširati pozamašan novac za njegov angažman, a sumnjam da će United moći za dvije godine ponuditi 80-90 mill eura, teško bgm

Jedino bi mogao da dođe u United da završi karijeru, tamo negdje iza 35 godine ;)

Comment

Working...
                                X