Announcement

Collapse
No announcement yet.

Real Madrid C.F.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma hajde , momak je placen koliko je placen , vrijeme ce pokazati da li vrijedi toliko ili ne , mi mozemo samo da nagadjamo

Da je bas talentovan jeste , nema dileme , ali za ove pare ce bas bas morati da gazi da bi opravdao u potpunosti

Odoh da spavam , pozz svima ;)
    https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Ja uostalom i nisam rekao da nije preplacen, nek' se vidi moj post u temi La Lige, samo da se to kaze, ako Vladan kojim slucajem nije shvatio. Ja sam rekao da me ne cudi da je ovoliko placen kada uzmem u obzir sve faktore, a da ce ovu cenu opravdati i vratiti sa kamatom sledece sezone.
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• Na u21 prvenstvu Isco je bio za klasu iznad SVIH, ali SVIH igraca na turniru, posle njega u reprezentaciji Spanije najvise je pokazao Thiago, tu nema dileme, msm da je Thiago daleko bolji igrac od njega, sad istina ovaj je imao mnogo vise prostora za dokazivanje i bio je jedan od glavnih igraca tima koji je zavrsio 4... Sa tim igracima koji sabiju jednu sezonu treba biti pazljiv, cist primer Pastore, decu im pravio po Italiji, otisao u PSG i sta, nema ga nigde. Jos gluplje je takvog igraca porediti sa Xabijem koji je jeda od najboljih DM-a, Cm-a, u polednjih 8 godina. Videcemo. Mozda zablista, mozda se raspadne, ali svakako rizican potez Reala.
        sloboda ili ništa

Comment

• moram priznati da nisam pratio Aiser-a nešto posebno, praktično skoro da i ne znam njegove najbolje karakteristike, vidim da ga ovdje ljudi porede sa Alonso-om...on možda ima talenat da bude kao Alonso ali vjerujem, iako ga nisam pratio, da će on još dosta morati raditi da postane nešto kao Xabi, uostalom zašto bi morao biti kao Alonso neka doprinese fudbalu nešto "svoje" pa jednog dana možda postane i bolji od Alonsa...ako Carlo misli da mu je potreban ovakav profil igrača i ako klub posjeduje budžet koji teži beskonačno onda cijena transfera i nije problem...

Comment

• Мени по стилу више личи на Кедиру, но ја сам га гледао само на овом ЕП У21.

Иначе, не бих да испадне да тролујем, али дати 39 милиона за играча, како год он да се звао, а имаш ту већ Кедиру и Ћабија, то дефинитивно нема логике, класично издркавање.

Comment

• sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ima sve karakteristike da bude kao Alonso, plus je mobilniji igrac od Alonsa i agilniji, pod tim mislim na ovo.

Za ovo prvenstvo, meni je samo Isco zapao za oci kao da je najvise pokazao najvise od svih, svi ostali Spanci su bili manje vise na istom levelu, dok Thiago nije postigao hat-trick u finalu, i zbog toga se stavlja u rangu sa Iscom ili barem drugim najboljim. Ali ne znam, ako je tih pet utakmica merilo, a ne cela sezona, pa je zato Thiago bolji, igrac od kojeg se ceka vec ko zna koliko godina da pokaze ono sto zna na duze staze, od momka koji je eksplodirao ove sezone, sumnjivo mi je to.

Los ti je primer Pastorea, jer Pastore igra sasvim dobro, ne na ocekivanom nivou, ali na potpuno njemu neprirodnoj poziciji cele sezone. A dacu ti primer Gundogana, najbolji moguci primer igraca koji je samo ove sezone pokazao sta ume i sta zna, samo ove. Samo sto je Gundo igrao i LS, pa za njega znaju ovde, a Asier ne igra na tom nivou, ali igrace sledece sezone, i bice druga prica vezana za njega.

Da dodam da ga niko pobogu ne poredi sada sa Xabiem i njegovim trenutnim kvalitetom, vec da to moze postati vrlo lako.
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

• Politika kluba je da se kupuju spanski igraci, zato i preplacuju igrace. Prosle godine Perez nije hteo da proda Albiola iako im nije bio potreban. Ovo leto doveli 3 Spanca, Carvajala puste za dzabe pa ga posle godinu dana vracaju za 6,5 miliona. Matu hoce da vrate u klub... Okupljaju sadasnju i buducu spansku reprezentaciju, Barselona ih je naterala na to.
                  "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                  odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                  fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                      Da dodam da ga niko pobogu ne poredi sada sa Xabiem i njegovim trenutnim kvalitetom, vec da to moze postati vrlo lako.
                      Fresh, slažem se, i mislio sam u budućnosti da postane klasa, inače nisam sklon da poredim pojedine igrače, po meni svako ima svoj "individualni" stil pa neka i napreduje u skladu s tim...

Comment

• Jel realno platiti ga vise nego Iska?
                        sloboda ili ništa

Comment

• Sta je sad s Khedirom ?

Ide , ostaje ?

Ne vjerujem da ce se naigrati sad kod Carla , a zao bi mi bilo da ne igra ..
                          https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• vjerovatno će Khedira pričati sa Carlo-m u vezi njegovog statusa pa će se na osnovu toga odlučiti da li ide ili ostaje....

@chofy88: prosto nije potrebno o tome raspravljati ko koliko vrijedi i da li je pretplaćen, davno je poremećen sistem vrijednosti

Comment

• Originally posted by chofy88 View Post
                              Jel realno platiti ga vise nego Iska?
                              Jeste, jer Isco ima manju klauzulu od Illarramendi-a.

Khedira mozda ode, evidentno ga Carlo ne vidi u prvoj postavi, a i on ceni Pinokija, tako da bi Khedira vrlo lako mogao otici.
                              sigpic

Comment

• Posto je Benfica uvalila Garaya United-u, Real dobija pola para od transfera.
                                sigpic

Comment

Working...