Originally posted by Phenom
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid C.F.
Collapse
X
-
Evo jedan prijedlog...... na ovoj stranici http://www.footballuser.com/post da napravi svako ko hoce postavu reala koja bi eventualno mogla igrati protiv barse u prvom mecu super kupa ???? da vidimo te takticare ;)
Evo ja cu prvi......... mozda neko i pogodi svih jedanest i formaciju koju mou sprema za nedelju, nikad se nezzz
mozda ovdje jos uleti di maria ili coentrao na mjesto ozila a ozil na kakino.......a ostalo je po meni 99%
Comment
-
Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."
Comment
-
Gangrena, tvoja formacija, samo sto ce igrati Benzema sto posto. Pokidao je u predsezoni. ;)
Po meni je samo pitanje, Di Maria ili Kaka....sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Nece igrati tu formaciju.Protiv Barse se tako ne igra,malo se otvoris i oni te napune i to je cinjenica.
Kazem vam,u vezi sa Xabiem,Conetraom i Khedirom ce igrati...jaka defanziva sa solidnim kontra napadima.
Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."
Comment
-
"Nikada ne isključujem opciju odlaska u najveći svjetski klub, sama pomisao na to mi laska. Real je moj omiljeni klub. " - izjavio je Ganso za madridsku Marcu.
http://www.marca.com/2011/08/12/futb...313162763.html
http://www.goal.com/en/news/11/trans...rite-club-real
Dobar je Ganso,zna sta valjaLast edited by AK47; 13-08-11, 13:45.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Spisak igraca Real Madrida i njihove cijene prema transfermarkt.de:
1. Iker Casillas (35 miliona eura)
2. Ricardo Carvalho (9 miliona eura)
3. Pepe (28 miliona eura)
4. Sergio Ramos (30 miliona eura)
5. Gago (7 miliona eura)
7. Ronaldo (90 miliona eura)
8. Kaka (30 miliona eura)