Announcement
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid C.F.
Collapse
X
-
Ajde lepo prestanite sa prepucavanjima i pisite o normalnim stvarima.
Sjajan potez Di Marie definitivno i tu nema diskusije,bez obzira na protivnika ;)
Comment
-
Comment
-
Ma ne raspravljamo se.
Nego samo se setite sta su sve meni radili na ovom forumu.
Eto,izbacivali su tako te klipove sa busquetsom,pedrom,alvesom,kako messi napucava publiku,kako se maskerano valja,i te fore...
Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."
Comment
-
Previse ste subjektivni,zanemarujete fudbalske kvalitete ljudi pomenutih u tom videu...
Inace,nemojte da pisete o Sanchezu kada niste ni videli kako igra...(u dresu Barse naravno).
Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."
Comment
-
-
Tianjin Teda - Real Madrid 0-6
9' [0 - 1] Kaka (pen.)
14' [0 - 2] A.D. Maria
68' [0 - 3] G. Higuain
74' [0 - 4] C. Ronaldo
80' [0 - 5] K. Benzema
82' [0 - 6] K. Benzema
Gledao sam zadnji šest minuta zaboravi da danas Real igra i nije mi bilo jasno kad sam vidio Kasiljas brani a kapitenska kod Marsela ili sam ja nesto umislio
Comment
-
Opet Benzema utrpao 2 komada. Vidi se da je uhvatio ritam. Samo da ga zaobidju povrede i bice strasan ove sezone.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Pojavila se informacija u nekoliko portugalskih i spanskih medija da Mourinho zeli Guarina,ali i Facao-a za kojeg je sve dogovoreno,plata,iznos transfera i ostali detalji sa kojima su zadovoljani Kulumbijac i Porto...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment