Originally posted by Phenom
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid C.F.
Collapse
X
-
pa Kaka je najbolje fudbalske godine proveo u Milanu, tamo je osvojio sve i bio je vodja na terenu, kada je stigao u Real za ogroman novac stigle povrede i samim tim pad forme, nista cudno, desava se to u fudbalu...;)Last edited by BG7; 27-08-12, 23:14.sigpicNA ETIHAD-u NIKAD NIJE DOSADNO
Comment
-
-
Originally posted by BG7 View PostSlazem se , ali zaboravio si na jednu "stvarcicu" , Barsa igra u prvoj ligi Spanije...
Samo nemoj pisati uzastopne postove,takvo je pravilo foruma,novi si pa samo da ti kazem;)Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMa ne sekiraj se ti nista,Ozil ce to da sredi
Samo nemoj pisati uzastopne postove,takvo je pravilo foruma,novi si pa samo da ti kazem;)
ma dobro, necu vise, gore pisao ovo za Kaku, pa vidio ovaj tvoj post pa rek'o da odgovorimsigpicNA ETIHAD-u NIKAD NIJE DOSADNO
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostPrevise spor,gledao ja svaku utakmicu,ne smaraj
Kakve veze ima brzina sa padom forme?
Ako si brz brz si, a secam ga se kada je pretrcavao teren sam bez problema..
Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."
Comment
-
Originally posted by Phenom View PostCemu to ne smaraj?
Kakve veze ima brzina sa padom forme?
Ja sam gledao svaku tekmu Real-a prosle godine i covjek je izgubio na pokretljivosti,svaku akciju usporavao,nije to vise taj Kaka,ni sjena tog igracaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Hoce Kaka u Sao Paulo.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda Å¡ampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Golmani: Casillas, Adán and Jesús
Odbrana: Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrão, Albiol, Arbeloa and Varane
Vezni red: Özil, Modric, Kaká, Alonso, Granero, Khedira, Lass, Callejón and Di MarÃa
Napad: Ronaldo, Benzema, HiguaÃn and Morata
"It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Ladno hoce Mou da Modric sutra igra.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda Å¡ampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Phenom View PostKakve veze ima brzina sa padom forme?
Ima i proslo vreme...nema samo ,,ako si brz, brz si''. E sad koji su faktori sto je Kaka usporio to je vec druga stvar. Pa zadnjica mu je porasla, vidi to i moja baba Lida a gotivila Kaku mnogo. Jbg i ona je bila dobra riba kao mlada a sad...
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostBio je moj drugar Krco najbrzi u gradu i imao par medalja sa nekih trka u Srbiji (doduse u svom godistu). Sad sam ga ja brzi i to dosta
Ima i proslo vreme...nema samo ,,ako si brz, brz si''. E sad koji su faktori sto je Kaka usporio to je vec druga stvar. Pa zadnjica mu je porasla, vidi to i moja baba Lida a gotivila Kaku mnogo. Jbg i ona je bila dobra riba kao mlada a sad...
Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."
Comment
Comment