Modric ce igrati na mestu Khedira-e, koji je i ovako na klupi na pocetku nove sezone, izbacice Lass-a iz ekipe. Ocekuje se sada Maicon.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid C.F.
Collapse
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Originally posted by Phenom View PostModric nije zadnji vezni pa da igra u paru sa Alonsom, on je na Ozilovoj poziciji.
Još da je lehavog Arbelou poslati na klupu i onda se može reći da smo imali odličan prijelazni rok ;)
Comment
-
Luki cemo da oprostimo ruznu proslost
Spoiler
"Konačno se dogodilo i odahnuo sam. To je najveći izazov u mojoj karijeri i ubeđen sam da ću uspeti. Ovde imam sve što mi je potrebno, najboljeg trenera na svetu, najbolje igrače i samo treba da uživam u svemu i igram", izjavio je Modrić na konferenciji za novinare.
Hrvatski vezista je rekao da jedva čeka sredu i meč protiv Barselone, kao i da je spreman da zaigra."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Nisam mislio na to, nego u poslednjih 2 meseca odigrao je samo dvadesetak minuta pre desetak dana za Hrvatsku i to je to, trenirao je odvojeno od tima Totenhama, ne znam koliko je spreman, ali za jedno 15-20 minuta jeste sigurno.
Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."
Comment
-
Nisam bio za to da Modric dodje, al' jbg, sta je tu je. Sada je u Realu i ima moju punu podrsku, neka se pokaze u najboljem svetlu i neka me demantuje, jer nisam neki optimista kada je on u pitanju. Da li je ta klasa za koju ga predstavljaju, valjda ce se snaci u Realu. Nadam se da nece biti flop i da ce opravdati ulozene pare.
Srecno Luka i da slavis titulu i LS sa Realom.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Sara View PostLuki cemo da oprostimo ruznu proslost
Iz današnjeg intervjua:He also mentioned Mourinho, “the best manager in the world”, and his footballing idols: “My favourite players were Bobban, who was one of the greatest Croatian players of all time, and Totti, from Roma”.
Comment
-
Originally posted by Sara View PostMoj post je bio sala, nigde nije spomenuto za koga navija.
Hajmo Mou još Maicon pa da krenemo u pohod na PrimeruLast edited by edohz; 27-08-12, 20:41.
Comment
Comment