Sara, eno ga Kaka ako se ne varam skroz levo na prvoj slici. Valjda ce ga Mou ubaciti u kombinaciji za neku sledecu tekmu, nedostaje. ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid C.F.
Collapse
X
-
Originally posted by Skrillex View PostSara, eno ga Kaka ako se ne varam skroz levo na prvoj slici. Valjda ce ga Mou ubaciti u kombinaciji za neku sledecu tekmu, nedostaje. ;)"It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Originally posted by Sara View PostOn je ali nesto ne izgleda presrecno. A bojim se da je dolaskom Modrica on i definitivno otpisan..
Stvarno steta za njega, zbog toga bi bilo najbolje da ode ipak negde, nego da ne igra uopste, greota da jedan takav fudbaler propada...
Comment
-
Originally posted by Skrillex View PostNe znam, prevelika je sad konkurencija u timu na sredini terena. Kad je pruzao sjajne partije za Milan i bio najbolji fudbaler na svetu, ko bi se nadao da za njega nece biti mesto u bilo kom prvom timu, a sad je dosao dotle da ne sedi ni na klupi vise.
Stvarno steta za njega, zbog toga bi bilo najbolje da ode ipak negde, nego da ne igra uopste, greota da jedan takav fudbaler propada..."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostLjudi prepor je Kaka za ovu igru Real-a,nema on mjesta jednostavno koliko god da ga volite...
Comment
-
Postujem ja Akisu i njegovo misljenje samo kazem ono sto je vas dobri Uros meni govorio kada bih napisala nesto slicno u Partizanovoj temi. A ti Kondicijo iako si najmilija nejak si skroz tako da se tebi mogu usprotiviti."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Gospodin..<3sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment