Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jbg, gube se skoro sve druge vrednsoti u danasnje vreme pa ce ubuduce iskljucivo rezultati i titule donositi enorman porast navijaca. Danas je trofej sve sto se gleda i sve sto se ceni nazalost. Ne kazem da pre nije bilo bitno, ali postojale su i cenile se i neke druge vrednosti, danas nije tako. Materijalizam nas izjeda, na kraju cemo imati 20 "seika" u Premier Ligi, pa cemo da merimo ciji je veci.
    Last edited by mark !t zer0; 11-05-19, 15:14.
    sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
      Jel znas kako je vecina odavde zavolela Liver Gokaro?
      Tako sto su gledali cuveno Istambulsko finale... Pa se naprzili.
      Pre toga Liverpul kao klub na ovim prostorima je imao pa jedno pet puta manje simpatizera.
      Ali dobro, od necega se mora poceti. Ne vidim nista lose u tome da se simpatise neki strani klub.
      Gresis, Liverpul se ovde pratio jos 70/80ih, moj cale iako navijac Arsenala, mi je prepricavao neke meceve koje je gledao.
      Liverpulovi navijaci u Srbiji su vecina stariji ljudi, mladi svi navijaju za Barsu/Real.
      Ja sam licno poceo da navijam za Liverpul zbog Owena, on mi je bio omiljeni igrac u to doba.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
      IMG-20190614-192941
      "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
      Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Accurate visual representation of the Europa League final ticket allocations

Tuga.
        Originally posted by Dekinjo
        Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
        Originally posted by La Jugoslavia
        Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Aj ovo cemo ovde, mada moze da se diskutuje i u EPL, ne znam u kojoj se meri FFP za EPL razlikuje od FFP u UCL.

Comment

• Skomina sudi finale.

https://www.uefa.com/insideuefa/abou...d=2604901.html

Comment

• Nikad u istoriji LŠ se nije desilo da jedan klub ima ovoliko bivših igrača u finalu (+ jedan menadžer).

Paulo Gazzaniga (Tottenham)

Toby Alderweireld (Tottenham)

Virgil Van Dijk (Liverpool)

Dejan Lovren (Liverpool)

Victor Wanyama (Tottenham)

Adam Lallana (Liverpool)

Alex Oxlade-Chamberlain (Liverpool)

Sadio Mané (Liverpool)

Mauricio Pochettino (Tottenham)

Zaista neverovatno, dajte nas u ginisovu knjigu.

https://www.fansnetwork.co.uk/footba...on/news/50342/

https://www.besoccer.com/new/the-9-f...nalists-631164
              Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Makron preuzeo tehničko sponzorstvo kod UEFA, kod opreme za sudije. Crvena zvezda je izabarala zvezdu u usponu kada su u pitanju tehnički sponzori, Makron sa ovim ugovorom sa UEFA postaje baš ozbiljan igrač.
                Zvezdini dresovi u Ligi Evrope 2017/2018 i u Ligi šampiona 2018/2019 su bili fantazija.
                Makron je dotakao dno sa Zvezdinim dresom za sezonu 2019/2020, koji je sramotno ružan, podrum od dresa.
                C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa

Comment

• IMG-20190614-192941
                  "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."

Comment

• Taj najjaci tim na Svetu ikada (kako ti aludiras) je sezonu zavrsio sa 7 bodova manje od Juventusa, tako da... da... bilo je, trenutno ima i bice jacih timova od tog Milanovog iz sezone 2004-05.

Comment

• Originally posted by belgrade_owl View Post
                      Taj najjaci tim na Svetu ikada (kako ti aludiras) je sezonu zavrsio sa 7 bodova manje od Juventusa, tako da... da... bilo je, trenutno ima i bice jacih timova od tog Milanovog iz sezone 2004-05.
                      Da li je ta liga koja je bila nemestena ikakvo merilo?

Sa druge strane, ne znam da je ijedan tim imao 11 fudbalskih legendi u svom sastavu, a ovaj je imao i vise od 11. Ovi igraci su u to vreme svi bili ako ne najbolji u top3 na svojoj poziciji. Svaki tim je imao poziciju na kojoj skripi, ovi su imali idealnih 11. Koji je to tim u ovom trenutku bolji od ovog?

IMG-20190614-192941

Comment

• Originally posted by belgrade_owl View Post
                        Taj najjaci tim na Svetu ikada (kako ti aludiras) je sezonu zavrsio sa 7 bodova manje od Juventusa, tako da... da... bilo je, trenutno ima i bice jacih timova od tog Milanovog iz sezone 2004-05.
                        A brt sjecas li se ti nekih afera vezanih za Juve tih godina,premjestanja u drugu ligu i tako to.
                        Ja volim Juve i ne smeta mi sto su krali,to je jedna od drazi zabarske lige dje ne znas ko vise muti.
                        Inace ako je ko trebao da najebe trebao onaj Inter iz perioda 2008-2010,majku im kako su krali.

Comment

• Originally posted by Adam The Llama View Post
                          Da li je ta liga koja je bila nemestena ikakvo merilo?

Sa druge strane, ne znam da je ijedan tim imao 11 fudbalskih legendi u svom sastavu, a ovaj je imao i vise od 11. Ovi igraci su u to vreme svi bili ako ne najbolji u top3 na svojoj poziciji. Svaki tim je imao poziciju na kojoj skripi, ovi su imali idealnih 11. Koji je to tim u ovom trenutku bolji od ovog?

Imao je Real isto kad je osvajao 3 za redom. Svi igraci su mu bili u TOP3 na svojoj poziciji u svetu.

Comment

• Originally posted by Ser Gagi View Post
                            Imao je Real isto kad je osvajao 3 za redom. Svi igraci su mu bili u TOP3 na svojoj poziciji u svetu.
                            Mislis ovaj Zidanov Real?

Pa evo uzmi svakog igraca uporedi sa ovih 11 Milanovih. Imali su jednog boljeg, ostali su svi ili na slicnom nivou ili gori. Tu imas jednog igraca Ronalda, i ostale koje nece mnogi pamtiti. U ovom Milanu imas 11 legendi. A to da su imali u top3 na svakoj poziciji je diskutabilno.

IMG-20190614-192941

Comment

• To je tvoje subjektivno mislenje, nece niko pamtiti ljudi koji su prvi put u istoriji odbranili i osvojili 3 (TRI) zaredom LSa. Vazi.

Comment

• Originally posted by Ser Gagi View Post
                                To je tvoje subjektivno mislenje, nece niko pamtiti ljudi koji su prvi put u istoriji odbranili i osvojili 3 (TRI) zaredom LSa. Vazi.
                                Pa evo ja ne bih mogao da ti nabrojim tih 11 koji su osvajali te tri vezane. A ovih Milanovih u svako doba dana i noci bih znao da ti izrecitujem.
                                To sto su osvojili 3 puta LS ne znaci da su bili bolji, prosto moras uzeti u obzir i ostale cinjenice, LS od pre 15god i ova sada ne mogu da se porede, mislim da je u to vreme bilo mnogo teze uzeti LS nego sada. Sto opet ne znaci da je Liverpul npr bio bolji od Milana zato sto je uzeo LS. Taj Milan bi dobio taj isti Liverpul od 100puta 99.

Last edited by Brian McShtull; 25-05-19, 21:39.
                                IMG-20190614-192941

Comment

Working...
                                X