Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Au kakva golcina Slavije za 4-3!

Comment

• Originally posted by BorisUnited99 View Post
      Ladno Čelzi-Arsenal finale, tako se slažu kockice. Još ako bude Totenhem-Liverpul ovamo, au
      Oni bi protiv Chieva igrali za opstanak u Serie A...

Comment

• I evo gola za 2:0.
        Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Idemooo

Comment

• Previse se ulagalo, dosli su najbolji treneri na svetu, normalno je ovo.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
            IMG-20190614-192941
            "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
            Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Originally posted by NemanjaMikser View Post
              U ofsajdu Kostić, al' nema veze.
              Ma VAR tehnologija ce da upropasti fudbal sudijske greske su prava stvar

Comment

• Urose, samo za tebe:

Dayman (a-a-ah...)
                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                Champion of the sun (a-a-ah...)
                You're a master of karate and friendship
                For everyone

Comment

• Ja navijam za englesko finale u oba takmicenja. Cisto zbog hejtera PL.

Comment

• ja navijam za ova finala

Ajaks - Barselona
                    Čelzi - Valensija
                    Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
                    До поновног сусрета, твој Швабо

mala H2H 2018/19
                    suicide
                    2019
                    velika H2H 2019/20

Comment

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
                      Urose, samo za tebe:

Suze mi krenuse na oci...
                      A koje ovo mrva od ofsajda....
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
                        Ja navijam za englesko finale u oba takmicenja. Cisto zbog hejtera PL.
                        Hejteri su nakon 4/4 u 1/4 finala LS shvatili koja je liga ove sezone bila dominantna. Cak je i njihov cuveni argument da Engleza nikad nema u zavrsnici evropskih takmicenja otisao niz vodu.

Comment

• Originally posted by belgrade_owl View Post
                          Hejteri su nakon 4/4 u 1/4 finala LS shvatili koja je liga ove sezone bila dominantna. Cak je i njihov cuveni argument da Engleza nikad nema u zavrsnici evropskih takmicenja otisao niz vodu.
                          Pa argument da je PL nikad slabija. Onda su presli na to da je VVD ishajpovan stoper..bar nece biti takve diskusije narednih godinu dana
                          insta: engleski_dopisnik

Comment

• Originally posted by belgrade_owl View Post
                            Dobro si rekao ove sezone. Što kaže Adam koliko se ulaže...

Ne može ova sezona biti veća od prethodnih 5-6. A što je najsmešjije neće Englezi uzeti ni LŠ ni LE. Valensija i Barselona osvajaju. Mogu ja da se nadam i da lažem sam sebe da Barselona sa Mesijem neće razneti Engleze u polufinalu i finalu ali teško.

I opet Englezi, dobar rezultat, svaka čast. Bez trofeja pa jbg. Nekako je u stilu Engleza da ne osvoje ništa.
                            Last edited by Cassius Clay; 19-04-19, 13:47.

Comment

• A i nemojte da se zezamo u prvoj deceniji 21. veka Englezi su bili 10 puta bolji. Liverpul, Čelzi uvek bio ozbiljan, Arsenal ozbiljan tim, Junajted... Baš nije za porediti. Opao kvalitet fudbala na Ostrvu drastično, možda je ovo neki znak budjenja.

Comment

• Liverpool nije bio jaci u 21. veku nego sada po mom misljenju. A moze se reci da nisam isptratio samo pocetak veka, prvih par godina.
                                Last edited by mark !t zer0; 19-04-19, 13:54.
                                sloboda ili ništa

Comment

Working...
                                X