Au kakva golcina Slavije za 4-3!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
I evo gola za 2:0.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
ja navijam za ova finala
Ajaks - Barselona
Čelzi - ValensijaТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostUrose, samo za tebe:
A koje ovo mrva od ofsajda....sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostJa navijam za englesko finale u oba takmicenja. Cisto zbog hejtera PL.
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostHejteri su nakon 4/4 u 1/4 finala LS shvatili koja je liga ove sezone bila dominantna. Cak je i njihov cuveni argument da Engleza nikad nema u zavrsnici evropskih takmicenja otisao niz vodu.insta: engleski_dopisnik
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostHejteri su nakon 4/4 u 1/4 finala LS shvatili koja je liga ove sezone bila dominantna. Cak je i njihov cuveni argument da Engleza nikad nema u zavrsnici evropskih takmicenja otisao niz vodu.
Ne može ova sezona biti veća od prethodnih 5-6. A što je najsmešjije neće Englezi uzeti ni LŠ ni LE. Valensija i Barselona osvajaju. Mogu ja da se nadam i da lažem sam sebe da Barselona sa Mesijem neće razneti Engleze u polufinalu i finalu ali teško.
I opet Englezi, dobar rezultat, svaka čast. Bez trofeja pa jbg. Nekako je u stilu Engleza da ne osvoje ništa.Last edited by Cassius Clay; 19-04-19, 13:47.
Comment
-
Liverpool nije bio jaci u 21. veku nego sada po mom misljenju. A moze se reci da nisam isptratio samo pocetak veka, prvih par godina.Last edited by mark !t zer0; 19-04-19, 13:54.sloboda ili ništa
Comment
Comment