Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa random timom ko bi postigao najbolje rezultate? Znači tim ima i tehničare i brzince i defanzivce, neki prosek tim, niko nije svetska klasa.

1) Anćeloti
    2) Zidan
    3)Murinjo
    4)Gvardiola
    5)Klop

Ja mislim da je Pep ovde poslednje mesto.

Isto tako mislim da su kup sistemo takmičenja najmerodavniji jer se igra na dve utakmice, tu se pokazuje taktika i znanje.

Ti ligu osvajaš na suv kvalitet pojedinaca koje dobro uklopiš. Da li je to lako? Nije. Ali mi ovde ne pričamo o Gvardioli kao vrhunskom treneru već kao najboljem ikada po vama.

Bilo koja da je situacija, bilo ko da ti igra, ti ako si dovoljan genije, ti ćeš sa Bajernom i Sitijem od 2011. do 2019. makar jednom ući u finale.

Ako ne udješ, to je 8 godina. Hajde da ti damo 3 na rebuild.

To je 5 godina. Hajde da ti damo 2 na kradju i 2 na nesreću.

Ostaje jedna godina. Ti ni te jedne nisi stigao makar do finala.

Grupa za smejanje bila, lige igraju svi. Nema tu zamora i umora, oni su plaćeni za to.

Postoji samo psiha igrača i psiha trenera a Alegri i Gvardiola su pokazali da su kukavice.

Ko od vas ovde misli da je Siti izašao jako u prvoj sa ofanzivnkm postavkom ne bi prošao neka digne prstiće. Čisto da se prebrojimo i da konstatujemo ko je kriv.

Comment

• Ligu je teze osvojiti, i tu se gleda ko je najbolji tim.

Kup sistem je lakse osvojiti nego ligu, moze svako pobediti te 2 utakmice, milion faktora se moze desiti i da slabiji tim prodje dalje, nije to prvi put.

Kup sistem je sprint na 100 metra, ali Liga je maraton i igra se 38 utakmica, pa nek najbolji pobedi, ima dovoljno prilika i za padove i za uspone. Tu je Pep najbolji bez premca ako mene pitas.

Za ovaj dvomec je krivac svakako, mozda ne najveci ali jeste. Morao je drugacije da postavi utakmicu u gostima. Na Etihadu su bili bolji, ko moze da ocekuje da se Laport onako iskljuci 10ak minuta a igra bruka sezonu?
      Last edited by Ser Gagi; 18-04-19, 16:41.

Comment

• Ne slažem se. Igraš protiv najjačih timova i imaš ti put do finala. Nisu to samo dve utakimice.

A samim tim što jesu, tu se pokazuješ.

Nije da se u ligi boriš sa 20 timova. Boriš se sa 3 najviše. Evo ove sezone Siti se jurca samo sa Liverpulom. Ima tu kvalitetnih timova ali ima i jako smešnih timova.

Ne vidim zašto je teže osvojiti ligu, podjednako je teško osvojiti bilo šta.

Najbolji trener ikada bi trebao biti sposoban pored tolikih kradja i nepravdi da dodje do finala makar jednom.

Liga šampiona je vrhunac a ne liga. Klop je došao sa Liverpulom do fiinala. Pokazao da je bolji od Pepa. Samo nije imao prošle godine cement pozadi jer Liverpul ne puca novce kao Pep Gvardiola. I kad puca puca od prodaje igrača.

Pobedili ga Klop i Poćetino iz lige znači nije Real Barsa Juve. To ti dovoljno govori o Pepu jer su i Totenhem i Lfc umorni ako gledamo po PL. Tot bez najboljeg igrača Kejna.

Koje je opravdanje?
        Last edited by Cassius Clay; 18-04-19, 16:46.

Comment

• Ovo sto bici pise da pravilo igranja rukom nije na snazi i da se takvi golovi ne ponistavaju je neistina.
          Jednostavno u takvim situacijama je slobodna sudijska procena. Znaci moze da ponisti, a i ne mora da ponisti.
          A od sledece sezone se ponistava bez obzira na bilo sta.
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• @Uros

Jeste LS vrhunac, ali LS moze da osvoji svako, a Ligu osvaja ko je bio najbolji tu godinu. Sto ne mora da je slucaj sa LS, moze da se desi da Totenhem osvoji ove godine, a slabiji su i od Barse i od Liverpula.

Comment

• Originally posted by mark it zer0 View Post
              @bici

Zbunjuje te jer ne krecemo sa iste polazne tacke. Ja ne mogu da kazem da je gol 100% regularan, i zbog toga nastaje nerazumevanje. Ako se stavis u moju perspektivu, onda ti je jasno zasto mislim da su VAR sudije donele katastrofalnu odluku sto se tice izbora snimaka koje ce pustiti Cakiru. Pa ako je od starta bila ideja da vidi samo jedan ugao, onda ne kontam zasto su mu uopste trazili da pogleda? Obzirom da taj ugao ne resava nista, tacnije posle tog ugla su i oni mogli da mu kazu "gol je i to je to".

Ne znam za reddit, ali sam na vise mesta na netu nasao misljenja koja su slicna mom. Dakle, desilo se to sto se desilo, sudija gleda snimak, MORA da ima sve potrebne uglove i infomracije. Nije Siti ostecen, ali bi ubuduce moglo da bude ozbiljnih problema ako se selektivno budu birali uglovi koje ces sudiji pustiti, i ne vidim sto je problem reci da su VAR sudije zakazale, iako eto sada je doneta ispravna odluka i sa manjkom informacija.
              Ok, VAR sudije su donele katastrofalnu odluku, odluku koja nije ni na koji način uticala na ishod meča, prvenstveno zato što Čakir poznaje pravila fudbala te bi i u slučaju da je video bolje uglove, dozvolio gol.

A ti ne možeš da kažeš da je gol 100% regularan iako sam ti jasno objasnio da jeste i zašto jeste. To je više zbog tvrdoglavosti nego zbog argumenata u diskusiji koji se izgleda džabe iznose.
              Last edited by bici; 18-04-19, 17:03.
              Originally posted by Dekinjo
              Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
              Originally posted by La Jugoslavia
              Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Dobro brate ali jedno finale. Samo jedno van Barselone. Je l mnogo to? Evo Simeone je dolazio, Alegri, ne mogu da osvoje pored Mesija i Ronalda kontam ja to. Jedno finale samo.

Comment

• Urose, Gvardiola u gostima jeste izveo nesto defanzivniju postavku, ali to nije uticalo na igru njegovog tima u tolikoj meri.
                  Opet su oni igrali svoju igru. Opet su imali posed, cuvali loptu, kontrolisali tempo .... Sve sto inace rade. Nisu bili ultra ofanzivni kao sto umeju da budu, ali koja to ekipa u dvomecima eliminacione faze LS jeste???
                  Jedina stvar koju mu zameram je izostanak KDBa.

Da baba ima kurac bila bi deda. Da je Aguero postigao penal u prvoj... Ko zna mozda bi dvomec bio odlucen vec nakon meca y Londonu. To nam sve jasno pokazuje koliko je fudbal na najvisem nivou igra malih margina.
                  Last edited by Sandugp; 18-04-19, 17:08.
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Eno fudbalski svet podeljen oko ove odluke a ti mislis da ja zbog tvrdoglavosti necu da promenim misljenje. Jel Rio Ferdinand ne zna pravila kada kaze da je za njega enac? Nije mi jasno da si toliko iskljuciv. Kad se sve sabere, neki utisak koji preovladjuje je da se ovakve situacije svedu na slobodnu sudijsku procenu. Selektivnim odabirom snimaka, koje su Cakiru pustili, su usmerili tu procenu kod glavnog sudije i u toj meri za mene nije bilo fer. Daleko je otišla diskusija, a kao da niko neće da shvati šta druga strana priča. Meni je nejasno zašto nije pušten treći ugao, a ne mogu zaista da popijem priču da je jasno bilo posle ovog jednog pa kao nema potrebe za ostalima.

Bilo kako bilo, niko neće ni pamtiti ovu situaciju, pogotovu nakon one šokantne završnice. City ispao, svi srecni.
                    Last edited by mark !t zer0; 18-04-19, 17:58.
                    sloboda ili ništa

Comment

• A odakle vam ideja da Cakir nije vidio da je bilo igranja rukom? Pa i iz onih snimaka se moglo jasno vidjeti + očigledna promjena na koži od udarca lopte. Po meni nema sumnje da je vidio situaciju i procijenio kako je procijenio, po meni, opet kažem, dobro.

Comment

• Drugi gol Chelsea je za udzbenike!

Comment

• Laka iz slobodnjaka,idemo
                          sigpic

Comment

• U ofsajdu Kostić, al' nema veze.
                            Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Originally posted by NemanjaMikser View Post
                              U ofsajdu Kostić, al' nema veze.
                              Nije puno, samo 2 metra.

Comment

• Ladno Čelzi-Arsenal finale, tako se slažu kockice. Još ako bude Totenhem-Liverpul ovamo, au

Comment

Working...
                                X