Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Baka View Post
    Zanimljivo da od sledece sezone, onakav gol Ljorentea ce biti ponisten. Bilo kakav dodir ruke sa loptom pri postizanju gola ce biti ponisten, slucajno ili ne.
    Pa možda je tako i najbolje. Neće više biti ovakvih situacija gde može i ne mora biti. Bar će se to kristalisati.

Biće šteta kad neko opali bombu sa 25 metara i ona okrzne nekoga po ruci i poništi se gol.
    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Neko je bas uporan da unisti fudbal.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
      IMG-20190614-192941
      "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
      Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Originally posted by z0La View Post
        Nisam siguran da će svirati ako ti je ruka skroz uz telo. Ako se malo nakreneš jer očekuješ šut, a lopta te pogodi u ruku koja je kod boka skroz pribijena uz telo.

Opet, sve zavisi od sudije. Oni često unutar oficijalnih pravila imaju svoja pravila.
        Ja sam tvrdio da je ruka i da nije pokazano sudiji koji ubjedljivo pokazuje kako je kuk. Ovo je ono i može i ne mora, s tim što mislim da bi poništio, pogotovo na okolnosti i rezultat, ipak je Cakir sudija bogatih, proslavio je Real zadnjih godina. Što je najgore ovo bi vjerovatno bilo priznato sve i da su jasna pravila od naredne godine, sudija nije mogao vidjeti.

Comment

• Sandugp na aparatima...
          Jel ziv?

Comment

• Strašno dobra utakmica na Etihadu. Zasluženo prošao Totenhem dalje, Son odličan, počeo da igra fudbal života. Što se tiče Pepa i Sitija, neverovatno da takav čovek, sigurno jedan od najboljih trenera u poslednje vreme, da toliko nema sreće i da ga toliko neće ova Liga šampiona, meni je to neverovatno.

Polufinala će biti dobra, pogotovo ovo drugo gde su Barsa i Liverpul. Nijanse će tu odlučivati, dok u ovom prvom polufinalu očekujem rapsodiju golova.
            Сутра брзо долази - треба човек постати
            Нестали су кодекси, остали су комплекси
            Победе су порази, а исходи су потресни!

Comment

• Originally posted by Mihajlo10 View Post
              Ako neko ne igra fudbal sa dodavanjem lopte unazad onda je to Siti.Ovo danas je cista nesreca po Siti,ako uzmemo da sudije nisu pogresile iako je po mom misljenju ono bila cista ruka Ljorentea. Bolje ovako da ispadne nego kao cuveni takticari Simeone i Alegri.Nesto slicno kao Japan na SP,mozda nisu takticki najsavrseniji ali ispali su posle vrhunski odigrane utakmice,imalo je sta da se vidi na utakmici a ne da svi cekamo neki korner,da li ce Kristijano da skoci i da li ce sudija penal da svira.
              AKo ti dodjes do gol aut linije pa vratis loptu oko sesnaest metara i tako 100x onda ne znam sta je to ako ne igranje unazad.....kad ti grupa bodibildera sa urodjenim brzinskim sposobnostima utera 3 gola iz 3-4 sanse onda sa tvojom ekipom i filozofijom nesto definitivno nije u redu.....najlakse je okriviti VAR ili sudiju ili losu srecu...

Umetnost je kad sa 4-5 dodavanja stvoris sansu, a nije umetnost kad to uradis sa 145......to je glupost i mucenje...i to ga je kostalo i sa Bajernom i sa Sitijem, a i sa Barselonom u onom cuvenom polufinalu sa Bajernom kad je razmontiran...i onda ga Bajern dovede....zivot pise romane......a budale ugovore
              Last edited by tamonajugu; 18-04-19, 00:20.

Comment

• Originally posted by tamonajugu View Post
                AKo ti dodjes do gol aut linije pa vratis loptu oko sesnaest metara i tako 100x onda ne znam sta je to ako ne igranje unazad.....kad ti grupa bodibildera sa urodjenim brzinskim sposobnostima utera 3 gola iz 3-4 sanse onda sa tvojom ekipom i filozofijom nesto definitivno nije u redu.....najlakse je okriviti VAR ili sudiju ili losu srecu...

Umetnost je kad sa 4-5 dodavanja stvoris sansu, a nije umetnost kad to uradis sa 145......to je glupost i mucenje...i to ga je kostalo i sa Bajernom i sa Sitijem, a i sa Barselonom u onom cuvenom polufinalu sa Bajernom kad je razmontiran...i onda ga Bajern dovede....zivot pise romane......a budale ugovore
                https://amp.reddit.com/r/soccer/comm...nalyst_at_man/

"Mucenje"

To se zove nadmudrivanje druze, i forsiranje pogresaka protivnika.

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Comment

• Ovo se desi kad pomislis da je fudbal sahovska igra:

Ovo sto je uradio Bajern se zove nadmudrivanje...

Comment

• Ko će reći kolegi da Pep nije bio trener Barse te sezone

Comment

• Pa to je njegova tika-taka.....

Comment

• Pa nije on izgubio, napisao si lijepo gore da je on 'razmontiran u polufinalu protiv Bajerna'

Pep je trenerčina, sam vrh, doći će LŠ ponovo, u Sitiju ili negdje drugo, ne sumnjam

Comment

• Mislio sam da ih je vodio te sezone ali ipak nije....medjutim njegov sistem jeste razmontiran u tom polufinalu, a kasnije je i sa Bajernom doziveo odredjena prizemljenja uprkos pompeznim najavama i megalomanskim ulaganjima....
                          Tika-taka je inferiorna u odnosu na kontra-napadacku filozofiju....to joj je kobna mana....
                          Last edited by tamonajugu; 18-04-19, 00:44.

Comment

• Pa mogu da se slozim da je mucenje za ove sto ne mogu da pipnu loptu posle 150 dodavanja,duplih pasova,lopti u prostor i gomile sansi koja se napravi takvom taktikom. Svaka taktika ako se dobro sprovodi moze da donese rezultat ali uvek cu pre gledati napadacki fudbal nego kontranapade i neizmerno mi drago da u polufinalu nema vise tih ziheraskih timova,igrace se totalan fudbal sa gomilom sansi,golova,akcija,ono zbog cega ja gledam fudbal.

Comment

• Ajax je kontra-napadom dosao do polufinala, Totenhem isto, Liverpul isto....cvrsta defanziva i onda bum-tras....ne bih se kladio na Barsu....iako sam takodje obozavalac atraktivnog fudbala....medjutim velika je zabluda da kontra-napadacka filozofija ne moze biti atraktivna....

Comment

• Koja cvrsta defanziva,Totenhem cetiri komada primio,Ajaksu se isto desavalo da im Kristijano ostane sam u sesnaestercu.Oni iz presinga na zadnju liniju protivnicke odbrane organizuju brze kontranapade a ne iz neke defanzivne igre kao sto to rade Atletiko,Juventus,Junajted...

Comment

Working...
                                X