Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Uroš View Post
    Idemo dalje sa prognozama. Napoli bedi u Liverpulu, Zvezda PSG X. Liverpul ide u ligu evrope. Uroš tips najbolje dojave na internetu. Dojave segunde i seria b i do 35e za vegane 15 000e, uz popust od 60%.
    Toliko o prognozama, ali sta reci na ovoliku kolicinu nadmenosti i bezobrazluka. Vec sam pisao da treba otvoriti saljivu temu za ovakve "prognoze", ali ne, hajde da svaka tema na forumu izgleda kao ova.

    Napoli je ispao jer nije uspeo iz dva puta da dobije PSZ. Imali su oni sanse u Liverpoolu, ali ne bas velike. Ovo za PSG i X necu ni da komentarisem.

    Super je i sto je Inter ispao, nisu bili bolji od Tottenhama. Dakle, ima smisla da se kaze da je PL ipak mnogo bolja, Juventus i Roma sa jedne i Tottenham, United, City i Liverpool sa druge. Mislim, liga u kojoj je jedan Juventus nepobediv i ima samo jedan remi i to porediti sa PL, mnogo neukusno.
    You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

    Comment


    • Originally posted by Lord Samuraj View Post
      Dobro Mendy, ali Alaba je bas propao zadnje dvije godine. Smijesno ga je staviti ispred.
      Hipotetički, je l misliš da bi Bayern prihvatio čistu razmenu Alaba - Robertson? Meni to deluje neverovatno. Jasno, tad se ne gleda samo kvalitet, već je bitna stavka i to ko se koliko u koji sistem uklapa i to što su dobro upoznati sa istim itd itd. Tako da Možda i Lpool ne bi, ali bi se po meni mnogo više razmišljali. Daleko je meni Alaba od propalog igrač. Jednostavno ono što sam od njega video u karijeri mi je ispred onoga što sam video od Robertsona, a ja ne mislim da je Alaba sa svojih 26 godina odigrao svoje najbolje dane. Plus je univerzalac.

      Originally posted by Reise View Post
      Marselo, Alba i Mendi su sjajni ofanzivni igrači. Marselo i Alba imaju nevjerovatnu tehniku za bekove, da se zapitaš jesu li to stvarno bekovi. Njihov ofanzivni doprinos i stil koji igraju njihovi timovi maskira njihove nedostatke. Nešto slično kao Alonso u Čelsiju. Mendi ima najbolji centaršut od svih bekova, ali ove sezone se konačno moglo vidjeti koliko zapravo on ima nedostataka u defanziv. Previše je nestabilan da bi se on ubrajao u najbolje.

      Jedino je Marselo tu neđe sa Robertsonom, ostali zaostaju i to debelo.
      Nadam se da je ovo opet neko poređenje u trenutku, inače je blasphemy (čitaš sa glasom Stephen A. Smitha naravno)
      Ja Marcela mogu da poredim samo sa ostalim istorijskim levim bekovima.
      Najbolji bekovi sveta bi svakako i trebali da se odvoje po njihovom ofanzivnom učinku/uticaju, to je ono što ostalim 99% fali. Jasno mi je da ne gleda svako fudbal na taj način, a još jasnije da je Robertson daleko od neke kante napred. A ovo što si pričao za njegova dodavanja, ne znam šta onda da se kaže za Albina? Ali obojica znamo da ti Barsu gledaš samo kad te muka natera

      Comment


      • Marselo je najbolji bek, ne lijevi, nego sveukupno, zadnjih desetak godina. Ne pada mu kvalitet igre nimalo, jedan od najboljih bekova u istoriji. Ako ćemo karijeru da im gledamo Robertson trenutno ne može ni da mu prismrdi. Ako oćeš da im porediš kvalitete i što oni pružaju u igri, vidio bi da itekako ima smisla ovo što ja pričam. Robertson je više nego dokazan igrač u ovom trenutku i za mene ne postoji bolji bek od njega trenutno.

        Albu je vrhunski ofanzivni bek, ali meni je on daleko od Robertsona. Liverpul je tim koji je u posljednje dvije godine prošao sve stilove fudbala. Ako staviš Albu umjesto Robertsona, Liverpul neće moći da igra defanzivni fudbal, to ti je odmah opcija manje. Može li Alba da istrči kontru kao Robertson? Ne bih rekao, ovaj ga bije sa fizikalijama.

        Ako Robertson nastavi u ovom ritmu, on je odmah jedan od najkompletnijih bekova ikad.
        sigpic

        Comment


        • Originally posted by p4p1 View Post
          Ali obojica znamo da ti Barsu gledaš samo kad te muka natera
          Izgleda da ja više gledam Barsu nego ti Liverpul. Ja se kladim da ti misliš da je npr. Semedo bolji bek od Robertsona. Barsu pratim u LŠ kad god mi se ukaže prilika. Mogu ti reći da sam odgledao tačno pet njihovih utakmica ove sezone. Jedan u LŠ sam baš ispratio kako treba, protiv Totenhema. Najbolja utakmica jednog igrača u svim takmičenjima ove sezone mi je bila Mesijeva protiv Totenhema, preko tog nivoa niko ne može ni u snovima da igra. Alba je npr. taj meč odigrao vrhunski. Mesi mu je slao strašne lopte, a ovaj upućivao centaršuteve za gol. Uostalom, Alba igra duži niz godina, mogu ti reći da sam sigurno odgledao tridesetak utakmica sa njim u dresu Barse, što u LŠ, što u Primeri.

          Ne znam zašto mi se stalno dešava da potegne neko za ovim da ne pratim fudbal kad god se ne slažem sa nečijim mišljenjem.

          Sad bih ja po pravilu trebao da kažem da treniram fudbal od svoje devete godine i da tvoje mišljenje ne bih trebao da uzimam u obzir.
          sigpic

          Comment


          • Ovo prvo se ne razumemo. Ne poredim im karijere naravno, to bi bilo retardirano, samo su po meni najbolji bek sveta i bek u najboljoj formi dve različite stvari. Ne uzimam igrača po onome što pruža u ovom trenutku, nego po onome što mislim da je (i dalje) u stanju da pruži.

            A za drugu stavku se ne slažemo, to je kao da kažeš može li Pep da uzme neki slabiji tim i igra defanzivni fudbal s njim. Ali mene me to ne zanima ni 1%, zanima me ko može da pruži najviše u savršenim uslovima za njega. Tebi je bitna raznovrsnost, meni je ona sekundarna.
            Što se pitanja oko kontre tiče, ne vidim što ne bi mogao? Startniji je, brži, bolji s loptom u nogama. Zavisi o kakvoj vrsti kontre se radi doduše, a možda misliš i na branjenje kontri. Tu je svakako u prednosti Robertson, iako daleko od toga da se Alba ne vraća i da ne šprinta nazad kad zatreba.

            Comment


            • Originally posted by Reise View Post
              Izgleda da ja više gledam Barsu nego ti Liverpul.

              Ne znam zašto mi se stalno dešava da potegne neko za ovim da ne pratim fudbal kad god se ne slažem sa nečijim mišljenjem.

              Sad bih ja po pravilu trebao da kažem da treniram fudbal od svoje devete godine i da tvoje mišljenje ne bih trebao da uzimam u obzir.
              Liverpul mi je omiljeni tim u PL, gledam ih skoro svaki vikend otkad znam za sebe. To mogu i da ti potvrde neki ođe.

              Ne znam što se osećaš prozvanim, kad ja ovo pričam na osnovu tvojih postova? Ti sam otvoreno to pričaš, zar nisi i El Clasico kulirao? I što sad tvistuješ priču da sam rekao da ne gledaš fudbal, kad jasno stoji da pišem da ne gledaš Barsu, što opet znam PO TVOJIM POSTOVIMA gde si više puta isticao šta i koliko gledaš.

              A ovo treće mi je tek smešno, ali pošto imaš takvo mišljenje, s tobom sam svakako završio svaku diskusiju oko fudbala ikada.

              Comment


              • Ne postoji čoek na planeti koji prati fudbal a da nije odgledao bar jednu utakmicu Barselone. Ali ajde, koga briga.
                sigpic

                Comment


                • Originally posted by Reise View Post
                  Ne postoji čoek na planeti koji prati fudbal a da nije odgledao bar jednu utakmicu Barselone. Ali ajde, koga briga.
                  Dakle kad ti napišem da ne gledaš Barsu = nisi pogledao Barselonu u životu? A post pre toga ti kažem da ih gledaš kad te muka natera. Baš ne znam čemu ovakav bezobrazluk, ali aj da se složimo negde večeras, koga briga

                  Comment


                  • Nađi mi post.

                    Nije mi namjera da ovo pređe na nešto nalik svađi. Ono što sam rekao je odgovor na tvoje da ne gledam Barsu, to što si se našao uvrijeđenim je tvoja stvar.

                    EDIT: Ono što sam rekao da ne mogu da ti mišljenje uzmem u obzir zbog treniranja je sprdnja. Toliko nadmen nikad ne bih mogao da budem. Ja ne bih s nekim ljudima mogao u diskusiju da uđem, jer prate duži niz godina svoj omiljeni klub, tako da nekad moje znanje o fudbalu pada u vodu. Evo npr. tvoje mišljenje bih ozbijno uzeo u obzir po pitanju Barse.
                    Last edited by Reise; 12-12-18, 02:00.
                    sigpic

                    Comment


                    • Nisam bio u mogucnosti da se ulogujem sinoc, ali neizmerno mi je drago sto ga je mali i luzerski klub iz Napulja poduvao. Neka dovedu Milojevica umesto Karlita, pa mozda i vide osminu finala. Steta sto ne mogu ove sezone da ispadnu iz top4 u Seriji A, ali bice prilike za njihov pad.

                      Za Inter onako 50-50, nikad mi nisu bili dragi ali ne vidim tu neku satisfakciju sto ce igrati LE kao kod Napolija. Kakve su sanse bile pre 24 sata da oni ne pobede PSV i da Totenhem izvuce X na Kamp Nou? Sanse su bile jednocifrene da se ponovi ovakav scenario. Na neki nacin i nisu ni imali srece, jer u vecini situacija remi u poslednjem kolu donosi prolaz jer konkurent uglavnom glatko gubi od lidera grupe u gostima.

                      Super stvar sto je Altetiko skliznuo sa prvog mesta.

                      Comment


                      • Meni je uopste nestvarna ova transformacija Robertsona. A tu transformaciju najbolje opisuje ovo...Skoro sam gledao intervju Engleza, koji su govorili da su namerno ciljali tu levu stranu Skota, jer je Robertson bio najslabija tacka u njihovoj defanzivi. To je bilo neposredno pre dolaska u Liverpul.

                        I onda danas imas ovakvog Robertsona koji prekucava defanzivno i ofanzivno. Sto se tice samog balansa ofanzive i defanzive, za mene ne postoji bolji levi bek u PLu. 24 godine. Kakva li ce tek zver da bude za recimo tri godine.

                        Mislim da Klopp ni u najludjem scenariju nije mogao da pomisli da dobija ovakvog beka...i to za dzabe, 8 miliona.
                        I LOVE HOUSE MUSIC!!

                        Comment


                        • Šta im uradi CSKA..
                          Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

                          Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

                          Comment


                          • Lijepo cascavaju Iska[emoji16]

                            Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
                            Hated, adored never ignored

                            MUFC

                            Comment


                            • Namestaju samo zvoni

                              Comment


                              • Mocni CSKA, samaraj

                                Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
                                Hated, adored never ignored

                                MUFC

                                Comment

                                Working...
                                X