Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Uroš View Post
    Hahahahahhaahhaah... pao sam sa stolice kad sam video ovo. Sad si najebao ako dodje Goku, Dekinjo će te smoriti, Milito je zvezdaš. Goku je slaninar, a Dekinjo prati samo repke.

Inače ja njega gotivim stvarno ali jbg smešno mi.
    Video sam, ali više ne reagujem na provokacije, a i moja aktivnost će u buduće biti smanjena.

Inače, lepo si sve ovo objasnio.[emoji4]

Comment

• Od 2021. UEFA pored CL i EL organizuje još jedno takmičenje...
      Sva 3 takmičenja imaće po 32 kluba, smanjuje se format EL.

To verovatno znači da će prvaci zemalja kao naša imati još teži put do CL i da će to takmičenje biti baš za najbolje (najbogatije).

Comment

• Europa League

Comment

• Ali Salzburg i Lajapcig u istoj grupi

Pored ovih sto ispadnu iz LS,najveci favoriti Sevilja,CFC,Milan

Comment

• Šta kao ovi su RasenBallsport Leipzig,
            a ove ovdašnje mušterije su Red Bull Salzburg (FC Salzburg u UEFA natjecanjima).

Hmmmm.

Comment

• Originally posted by 61563 View Post
              Ali Salzburg i Lajapcig u istoj grupi

Pored ovih sto ispadnu iz LS,najveci favoriti Sevilja,CFC,Milan
              Da se ja pitam iste sekunde bi bacio LE u vodu. Sve karte bi bacio na ligu.

Comment

• Puna istina o helikopteru koji nije poleteo, Ronaldo razočarao sve, u Realu navikli...

https://www.sportske.net/vest/medjun...li-350441.html

Nakon dodele titule za najboljeg igrača Lige šampiona u prošloj sezoni, više se priča o Ronaldovom izostanku nego o tome da je trofej završio u rukama Luke Modrića. Navodno, za priču o tome da je povređen, ili rešen da se spremi za meč sa Parmom, bilo je kasno, jer je prema tvrđenju ESPN, on bio spreman da se ukrca u helikopter za Nicu.

Zbog toga je njegova devojka Georgina Rodrigez požurila u Torino sa filmskog festivala u Veneciji, let je trebalo da traje 40 minuta, ali onda se desio preokret.

Tačnije, dva telefonska poziva.

Prvi od neimenovanog izvora da nije dobio nagradu, drugi od Juventusovog direktora Marote, koji je čekao Ronalda, ovaj ga je obavestio da neće doći. Kažu da su savetnici, čak i agent Mendeš probali da ga odgovore, ne zbog nagrade, nego navijača koji su čekali da ga pozdrave, ali da je Portugalac bio čvrst u stavu da neće gledati kako Luka Modrić prima nagradu koju je on zaslužio.
                Dayman (a-a-ah...)
                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                Champion of the sun (a-a-ah...)
                You're a master of karate and friendship
                For everyone

Comment

• Da je ostao u Realu osvojio bi on tu nagradu.

Comment

• Poštovani,

Liga šampiona, Liga Evrope, reprezentacija Bosne i Hercegovine i ja, opet zajedno.

Sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio poziv iz United Medie i gospodina Nemanje Simeunovića da u narednom periodu prenosim utakmice naše fudbalske reprezentacije. Liga nacija, kvalifikacije za Euro, zatim Euro 2020 i kvalifikacije za Svjetsko prvensvo u Kataru. Nadam se pobjedama, emocijama koje nikada nisu nedostajale u mojim prijenosima kada je Bosna i Hercegovina u pitanju. Ono što je šlag na tortu je i to da ćemo prenositi utakmice Lige šampiona srijedom i Lige Evrope četvrtkom. Hvala ljudima koji su me se sjetili, ja obećavam spektakularne prijenose, kao nekada. TV Pink BiH koja je dobila novog vlasnika, vrlo brzo će dobiti i HD signal.
                    Sabahudin Topalbećirević se vraća na radost svih gledalaca u BiH. Vugdalić na aparatima.
                    UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Igra li neko fantasy ligu sampiona?

Comment

• Comment

• Veceras najveci istocno evropski klub vraca se tu gde pripada, pre toga defile sampiona iz 91, napred Zvezdoo

Comment

• Pogrešno je Crvenu zvezdu smeštati u nekakve regije "istočno", "zapadni balkan" i slično.
                            Crvena zvezda je najveći jugoslovenski klub i jedan od najvećih evropskih klubova.
                            Pomalo se oduzima od veličine ako se ograniči samo na "istočno", Crvena zvezda je evropski velikan, tu nema nikakvog spora.

Najvažnije je kako će stvari izgledati na terenu. Koga briga šta se dešavalo pred utakmicu sa Grashopersom 1990 ili kako su izgledale tribine.
                            Ono što je bitno je teren i bitna je bila izjava Otmara Hicfelda, tadašnjeg trenera Grashopersa, kada su ga pitali kako ocenjuje Zvezdinu igru. "Gledao sam horor film", bio je odgovor Otmara Hicfelda, koji je kasnije u karijeri čak dva puta osvajao Ligu šampiona, 1997. sa Borusijom iz Dortmunda protiv Juventusa i 2001. sa Bajernom protiv Valensije.
                            C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa

Comment

• Originally posted by Mihajlo10 View Post
                              Igra li neko fantasy ligu sampiona?
                              Igram ja, po prvi put UCL fantasy.Do sad samo engleski.

Ne mogu se odlucit koga u tim stavit.Toliko je izbora

Ugl Coutinho, Dembele, Mertens..to su mi neki kecevi iz rukava.
                              - 19 Grand Slams titles (84 titles)
                              - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
                              - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
                              - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
                              - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
                              - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
                              - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
                              - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

• Ko prenosi Totenhem-Inter?

Comment

Working...
                                X