Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jugosloven sta mislis o Spursima zadnje 3tekme? Sto me kuliras brate moj?
    IMG-20190614-192941
    "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
    Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Originally posted by limun View Post
      Treca cela.
      15/16 kada je uzeo Grujića na polusezoni, prva
      16/17 druga
      17/18 treća
      18/19 četvrta

Ali cela jeste treća, mada je i 15/16 zakačio lavovski deo.
      C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa

Comment

• Originally posted by La Jugoslavia View Post
        15/16 kada je uzeo Grujića na polusezoni, prva
        16/17 druga
        17/18 treća
        18/19 četvrta

Ali cela jeste treća, mada je i 15/16 zakačio lavovski deo.
        Pusti ti Grujica, jel igrao uopste Markovic kod Klopa?
        Originally posted by Dekinjo
        Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
        Originally posted by La Jugoslavia
        Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Evo da objavim i ovde isti post koji sam napisao na FKCZV temi jer imam utisak da veliki broj ljubitelja fudbala uopste ne zalazi gore.

Ne mislim da je Zvezda trebalo da igra ofanzivnije ali je morala prvu linije odbrane da postavi mnogo dalje od svog gola, najbolje vec od 16erca Napolija. Jednom smo im tako izasli i odmah je Boaci dobio loptu u noge na njihovih 16 metara.. Kad se u tom delu terena osvoji lopta ekipu deli samo jedan pas od zavrsnice.
          Videli smo sinoc da i kad nasi oduzmu loptu ne mogu sa njom nista zato sto su udaljeni 70m od protivnickog gola.
          Prepustiti teren protivniku bez borbe cekati ga na 30m od naseg gola je suludo. TTo je tako tipicno za nase trenere.. Mogli smo nesto slicno da vidimo i na SP kako je Krstajic postavio protiv Svajcarske, samo je ovo sinoc bio jos bolji primer.
          Tim visokim presingom i stalnim pritiskom na beka sa loptim ne bismo ih mnogo puta naterali da nam daju loptu u noge duboko u njihovoj polovini ali bismo ih naterali na veliki broj dugih lopti, gde posle skoka nastaje borba i mnogo duela na sredini.. I tu je bila nasa sansa da na motivaciju odnesemo vise pobeda u takvim duelima.. Veci broj nicijih lopti je trebalo da pripadne nama..Pravi rat na terenu bi nastao, gde bi oni morali da se pomuce da dodju do naseg gola.. Cak ni posed lopte ne bi bio toliko u njihovu korist.
          Mi sinoc nismo ni bili u prilici da udjemo u duel, u prilog tome govori podatak da smo napravili 8 faulova za ceo mec.
          Ja znam samo jednog naseg trenera koji je pronikao u tajne visokog presinga a to je Mihajlovic.. Miloje siroma nije ni imao gde da nauci na ovim domacim livadama.

Comment

• Originally posted by salelesa View Post
            Uefamafia Kosovo je Srbija, da Vas sad vidim ?!

Nemoj to puštati, to je civilizacija. Nismo dostigli još taj stepen razvoja. Nemoj pogotovo ovde, nadju oni razlog za sve kao što ovi što podržavaju EU nadju razlog zašto Evr komisija nije osudila rušenje Savamale. Licemeri pusti ih.

Comment

• Originally posted by Antona View Post
              Evo da objavim i ovde isti post koji sam napisao na FKCZV temi jer imam utisak da veliki broj ljubitelja fudbala uopste ne zalazi gore.

Ne mislim da je Zvezda trebalo da igra ofanzivnije ali je morala prvu linije odbrane da postavi mnogo dalje od svog gola, najbolje vec od 16erca Napolija. Jednom smo im tako izasli i odmah je Boaci dobio loptu u noge na njihovih 16 metara.. Kad se u tom delu terena osvoji lopta ekipu deli samo jedan pas od zavrsnice.
              Videli smo sinoc da i kad nasi oduzmu loptu ne mogu sa njom nista zato sto su udaljeni 70m od protivnickog gola.
              Prepustiti teren protivniku bez borbe cekati ga na 30m od naseg gola je suludo. TTo je tako tipicno za nase trenere.. Mogli smo nesto slicno da vidimo i na SP kako je Krstajic postavio protiv Svajcarske, samo je ovo sinoc bio jos bolji primer.
              Tim visokim presingom i stalnim pritiskom na beka sa loptim ne bismo ih mnogo puta naterali da nam daju loptu u noge duboko u njihovoj polovini ali bismo ih naterali na veliki broj dugih lopti, gde posle skoka nastaje borba i mnogo duela na sredini.. I tu je bila nasa sansa da na motivaciju odnesemo vise pobeda u takvim duelima.. Veci broj nicijih lopti je trebalo da pripadne nama..Pravi rat na terenu bi nastao, gde bi oni morali da se pomuce da dodju do naseg gola.. Cak ni posed lopte ne bi bio toliko u njihovu korist.
              Mi sinoc nismo ni bili u prilici da udjemo u duel, u prilog tome govori podatak da smo napravili 8 faulova za ceo mec.
              Ja znam samo jednog naseg trenera koji je pronikao u tajne visokog presinga a to je Mihajlovic.. Miloje siroma nije ni imao gde da nauci na ovim domacim livadama.
              Pa nije Miloje sisao vesle, da smo ovako visoko izašli verovanto bi dali jedan gol, možda i dva, ali bi primili četiri. Utakmica bi bila interesantnija svima, ali bi na saldu imali krompirić.

Spustimo se na zemlju, Napoli je fizički i tehnički dominatnija ekipa i jedini način na koji smo mi sinoć mogli da uzmemo bodove je onakav način igre.

Slažem se da je kod pojedinih igrača falilo malo mudosti, ali s druge strane Karlov način fudbala ti ne ostavlja puno prostora da držiš loptu kod sebe i da tu nešto kreiraš.

Ja sam u potpunosti zadovoljan.

Što se Miloja tiče gde god da je bio napravio je uspehe, toliko o tome na temu "kritike Miloju".

Comment

• C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa

Comment

• Joj kad otac uzme LŠ sa Juventusom i zatvori GOAT debatu jednom za svagda. Pa će navijači Barselone i popularni brat Dekinjogokara reći da su odjednom Marota i Lučano Modji iz senke preuzeli konce od Pereza i potkupili sve sudije i UEFA.

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
                    Joj kad otac uzme LŠ sa Juventusom i zatvori GOAT debatu jednom za svagda. Pa će navijači Barselone i popularni brat Dekinjogokara reći da su odjednom Marota i Lučano Modji iz senke preuzeli konce od Pereza i potkupili sve sudije i UEFA.
                    Tesko pored Utd

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
                    Hated, adored never ignored

MUFC

Comment

• Miki brat moj, nikad se ne zna, iako se ti sprdaš. Da tu ima hemije i da ste tim, ne bih vas otpisao sa Murinjom nikada. Ali bez hemije i sa razmaženim Pogbom, teško. Nije problem ni što nema boljih igrača koliko to što niste tim.

Comment

• Mozda bi i bilo da pocnu trenirat zajedno.

Zajebavaju se zajedno u svlacionici, kantini, druze se privatno vecina igraca ali na terenu ko da igraju 1 put zajedno.

Ne znam sto mislis da se zajebavam, za mene Utd itekako ima sanse za LS i PL.
                        Nisu velike ali ih ima

MUFC

Comment

• Jer ne gotivš Murinja pa zato. Imaju šanse svi, ima i Inter šanse na dve utakmice.

Samo ove sezone Atletika ako pogleda žreb i izbegnu Real i Juventus i u ranoj fazi, ne znam ko će ih zaustaviti.

Navijam sa igraju sa Sitijem ili LFC, da odmah pokažu ko je ko. Brutalna ekipa.

Comment

• Ne gotivim ga, to nije tajna ali mi je uspjeh Utd bitniji pa makar i sa Portugalcem na celu.

Meni je nepojmljivo da stave kao 1 favorita Siti sa kvotom 4.5 i to ispred Reala, Barse

MUFC

Comment

• Svakako Real bez CRa je drugi tim, a Barsa ne igra nista specijalno. Siti favorit broj jedan, osim ako im ne dodje Liverpul u nokaut fazi pre finala. Siti bi i prosle godine osvojio da nisu naleteli na Liverpul.
                              To je to otprilike, PSG/Siti/Juve/Liverpul.
                              IMG-20190614-192941
                              "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                              Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• A uvijek je osvajao tim koji igra spektakularno?

Aha, osvojio bi Siti da ne bi Liverpula, jebes ostale ekipe. Razmontirali bi oni i Real nema sta.

MUFC

Comment

Working...
                                X