Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • To je to sve Uros lepo napisao tako da ne moram ja Rezultat kao takav jedini i najbitniji

    Jedino bih dodao da Pep i da hoce da igra defanzivu ne ume,za razliku od Murinja ,Contea itd,koji ako imaju materijal itekako znaju da napadnu daju gol/ve pa se zatvore,Pep jednostvano ne ume i on mora stalno da napada i da drzi posed i igra tika -taka u suprotnom bi doziveo debakl braneci recimo 1-0
    Last edited by 61563; 14-03-19, 17:03.

    Comment






    • Ovo je meni lep fudbal
      Last edited by Cassius Clay; 14-03-19, 17:20.

      Comment


      • meni ovo



        Last edited by mark !t zer0; 14-03-19, 17:27.
        sloboda ili ništa

        Comment


        • Ne ceni se. Makar ovde. Evo ti Gvardiole. Ko ga od vas ceni?
          NIKO. A jel znas zasto? Zato sto je razbio vasu iluzornu tvrdnju, vas zadrt stereotip da samo defanzivna (u vecoj ili manjoj meri nebitno) i pragmaticna igra donosi rezultat. Podaj loptu protivniku, cekaj njegov zajeb i daj gol. I tako ces osvojiti LS. Sto je najgore Real je protiv Livera prosle sezone dva izrazito simpaticna zajeba i docekao.
          Medjutim eto ga taj Peponja, ta fudbalska neznalica koji dva puta u zivotu nije uzeo ligu u kojoj je ucestvovao, a racunaj od kar je trener. I ima dve LS. Dve vise od Simeonea, dve vise od Maksa Alegrija - trenera po tvom ukusu. Rekao si da volis defanzivu. Jos jedna stvar, Zoze Murinjo je manje defanzivan od ove dvojice pomenutih. Taj Zoze Murinjo je umeo izrazito napadacku igru da postavi kada mu je to odgovaralo. Simeone to jednostavno ne ume. Alegrija volim pa ne mogu da budem bas objektivan kada je o njemu rec, ali opet je za Simeonea otac kada se o napadu radi.
          Zidan je sa Realom nalazio pravi balans izmedju ofanzive i defanzive, ali Zidan je vodio svoj tim bolje reci motivisao svoj tim, spanovao ih za odredjene trenutke. Tako da su bili idealni za kup takmicenja kakvo je izmedju ostalih i LS. Real je igrao na mahove odlicno, na momente ocajno. Ali su uspevali zahvaljujuci prevashodno svom pobednickom mentalitetu i jakoj volji za koje su u mnogome zasluzni i Zidan i Ronaldo da na kraju u ogromnoj vecini slucajeva izlaze kao pobednici. Kada napravis tako nesto, znas da si napravio tim. A malo ih je uz Zidana koji su to uspeli. Gvardiola je svakako jedan od njih. Cak je i Solskijar trenutno na odlicnom putu. I bilo bi lepo (ali ne i nuzno jer nije bas sve u trofejima kao sto ti tvrdis i ako si dobrano u pravu sto se toga tice) da to krunise nekim peharom.
          Ovi prekjuce daju 7 komada. I komenatari ovde su da je protivnik nedostojan, nedovoljno kvalitetan (ne svi naravno, bilo je i realnih ljudi). Lako je glupave Nemce dobiti i slicno. Lolcina na tako nesto je jedini odgovor. Oni koji mislim da ni sami ne znaju koliko su golova do sada u ovoj sezoni u svim takmicenjima dali.
          Sada bi idealno bilo da izvuku Porto ili Ajaks, pa da se opet mogu osporavati. Ospprava se ekipa i trener koji samo u svojoj ligi imaju ubedljivo najvise teskih meceva sa vrhunskim protivnicima i veliku vecinu tih meceva dobiju (znaci dokazano umeju protiv jakih) da nisu imali adekvatne rivale, da ne mogu u dvomecu proci organizovanu, cvrstu, jaku ekipu. Evo da ti kazem ja nikako ne bih voleo da Juventus izvuce njih. Ni pod tackom razno. I ako bi to bio paklen dvomec i ako bi Juve imao sanse svakako, opet neka ih nekome drugome.
          I jos jedna stvar. Ona najbitnija. I da osvoji Siti ove ili sledece sezone pod Josepom Gvardiolom LS, opet ce se on osporavati. Jer kao sto sam ti rekao u startu posta, nije vama problem njegova igra, nego ono sto on sa svojom igrom postize.
          sigpic

          Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

          U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

          Comment


          • Ako osvoji Gvardiola jbg, svako bi sa tim timom osvojio. Ako ne osvoji onda je prevara, jer jelte kako moze sa onakvim timom (koji je on stvorio da ovako melje) da ne osvoji. To je taj narativ jbg

            Comment


            • Brate je l mi pišemo Murinjo i Zidan najbolji ikada ili vi pišete za Gvardiolu a kada neko spomene Zidana nastane smeh? Ne treba biti licemer. Svi su oni vrhunski treneri. Taj Simeone je izgradio Atletiko. Znaš kad bi to Gvardiola uspeo? Nikada.

              Šalke nije merodavan kao što i sam znaš i naravno da poštujemo svi i Klopa i Pepa Gvardiolu.

              Ja Pepa Gvardiolu ne volim jer je pičketina koja se kurči Ronaldu, koju mrze i Eto i Ibra, jer je govno. Ali da je za fudbal tata mata - jeste. I on i svi navedeni.

              Ali nekako vi prvi dodjete i poserete se po Murinju i Zidanu, poserete se po Ronaldu, ti prvi Sandu, kao on je samo golgeter, porediš ga sa Gerdom Milerom, i onda očekuješ da se poklonimo vašim idolima?

              Podjite od sebe budite objektivni prema našoj ekipi i mi ćemo uvažiti vašu. Ali to je nemoguće jer vi to ne radite.

              Znaš mi ćemo malo da govorimo da je Pep GOAT, da je Klop ovo ali Murinjo je kurac, a Zidan - pa svako bi vezao 3 titule. Ili ono na kraju - pa nije lep fudbal.

              Ja ne vidim drugi način da se razgovara sa vama jer vi nećete da se izdignete izvan subjektivnog.

              Ja mogu i objektivno da napišem šta mislim o svakom treneru a to su samo reči hvale za većinu njih. Naravno da oni imaju mane ali su i oni živa bića. Neko je fudbalski genije, neko je top motivator, neko odličan psiholog, neko zna ovo, neko zna ono. Neko pravi igrače, neko dobro sklapa. Neko dobro prepoznaje.

              Ali što bih ja vama uvažavao Pepa Gvardiolu kada se vi poserete po Zidanu koji je vezao alo 3 titule LŠ.

              Comment


              • Kao prvo tripuješ neke ekipe. Oslobodi se tih predrasuda, pokušaj malo objektivno da sagledaš, ne da ratuješ. Ja Čola Simeonea volim kao brata rodjenog, i veliki naklon do poda za ovo što je uradio sa Atletikom. Nikada nisam napisao da je Gvardiola najbolji ikada, možda jesam da je tata za Murinja. Divim se i C Ronaldu. Vi bacate hejt prema svemu engleskom uglavnom a pogotovu na Pepa Gvardiolu i Jirgena Klopa, a ja vam samo pokazujem koliko su smešni vaši argumenti(osvojiće ove godine) i u tom kontekstu pominjem Alegrija (0 LŠ) i Simeone-a (0 LŠ).
                sloboda ili ništa

                Comment


                • Kakve gnusne lazi.
                  Gde sam se ja posrao po Murinju i po Zidanu? Nigde.
                  Gde sam se posrao po Ronaldu? Nigde.
                  Gde sam ga poredio sa Gerdom Milerom? Nigde. Samo sam napisao da je uz Gerda Milera najveci strelac, egzekutor ove igre. To nije poredjenje, to je NAVODJENJE dvojice najboljih finisera ikada.
                  Moras prevashodno da citas ono sto se pise po forumu, a ne da preletis. Jer kada bi procitao uvideo bi da ja (zamisli) za sve te trenere i igrace isto kao i ti (zamisli) imam samo reci hvale.

                  Ti na ovo gledas kao na deciju igru. Ja zajebavam "tvog igraca", pa ces onda i ti mog. Sto prevashodno nije tacno, ali i da jeste nije poenta jebati drugoga, nego braniti ono za sta mislis da je vredno branjenja. Kao sto ja mislim da je Gvardiolin fudbal vredan toga da se na neosnovano i maliciozno napisane komentare odgovori. Ali ne tako sto cu da pljujem po drugima, nego tako sto cu izneti argumente koji ce te smejurija komentare pobiti.
                  Ja napisem da je Zidan idealno vodio ekipu za kup takmicenje kakvo je LS, ti napises da se ja poserem po Zidanu. Ja napisem da je Murinjo umeo i te kako ofanzivan da bude. Ti napises da se ja poserem po Murinju. Ja naposem da je Kristijano najbolji golgeter ikada ti napises da se ja poserem po Ronaldu.
                  Nidge veze....
                  sigpic

                  Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

                  U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

                  Comment


                  • Ok,vezao je tri lige sampiona,ali kako,opet se vracam na ogromnu pomoc sudija koju Real ima u eliminacionoj fazi takmicenja,bar jednog protivnika u toj fazi dobije uz pomoc sudija. Zasto nikad nisi procitao da sam napisao da je Milan pod Karlom Ancelotijem imao pomoc sudija kada je dominirao u Evropi,pa zato sto je nije imao,igrom je Milan dominirao u Evropi,a zanimljivo da u Italiji nije bio tako dominantan,poznato je posle sta je sve otkriveno,veze sa sudijama Juventusa,da ne sirim tu pricu. Real da je stvarno toliko dominantan i jak ne bi se sprdala Barselona s njima u medjusobnim mecevima u Spaniji,imas rezultate 5:0,6:2,pa kako ih Barsa tako pregazi i uzima vise titula u Spaniji ako je Real najjaci tim u Evropi gde se setaju do titula LS? Lako je biti specijalista za kup takmicenja,kad imas specijalce s pistaljkom koji ce da te pokrenu kad ne ide na terenu ili unakaze protivnika svojim odlukama. Naravno ne zelim ja da umanjim trenerske sposobnosti Zidana,on je napravio igru,Real je pod njim znao da igra i napadacki fudbal i to dobar fudbal,ali je cinjenica da u normalnim okolnostima nema sanse da bi Real uzeo tri LS zaredom. Ovaj tim nije imao i nema kvalitet Reala sa Zidanom kao igracem,Figom,Sedorfom,Raulom,niti ima kvalitet Barselone sa Ronaldinjom,Dekom,Mesijem a ipak oni uzese tri LS zaredom a ne ovi kvalitetniji timovi,ti ces sad da mi istaknes pobednicki mentalitet Kristijana i neku zarazu koju siri na saigrace a ja cu da istaknem pomoc sudija u trenucima kad timu ne ide koji taj tim ima a ovi timovi koji su kvalitetniji od ovog nisu imali tu pomoc,bar ne u tolikoj meri.

                    Comment


                    • I ja napišem da je Bajern bio jači pre Gvardiole pa ti shvatiš kao poseravanje. I ja napišem da Gvardioli fali titula LŠ sa još nekim timom pa misliš isto?

                      I ja na to tvoje osvajanje domaćih prvenstvava ukažem da je to odlična stvar ali da je radio sa timovima koje kada je preuzeo su bili ili najjači i već šampioni - Bajern, ili u top 2 - Barselona i Siti.

                      Siti i Čelzi su najkonstantniji klubovi u ovoj deceniji i to ne možeš da opovrgneš. Siti je uzeo dve titule pre Gvardiole u ligi.

                      Čelzi je tu jer je pored titula od 2010. a ima ih tri, uzeo LE i LŠ. Junajted je odmah iza njih, vrlo vrlo malo jer se raspao u drugoj polovini decenije(za svoje standarde).

                      Šta je tu mržnja što kažem da je uzeo titulu sa Bajernom koji je uzeo titulu i pre i posle njega? Šta je mržnja što mislim da je vodio najtalentovaniju generaciju ikada? Idu li njemu zasluge? Idu.

                      On je savršen za Barselonu. A je li Barselona osvajala titule posle njega? Jeste.

                      Siti se izdigao organizacijski toliko da bi/će i bez Gvardiole da bude u vrhu jer ima konstantu i kostur tima.

                      Šta je ovde svetogrdje i šta je konkretno netačno?

                      Zidan kup takmičenje a u tri sezone vodjenja jedna liga i tri LŠ? Hajde da mu damo još vremena. On nikada nije imao odvezane ruke za transfere kao Gvardiola ali ne kažem, imao je top igrače u Realu.

                      Comment


                      • E tebra mani me pomoći sudija idi žali se Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu za duševnu bol. Stvarno to je dosadno više.

                        Smešan si. Je l Real branio Barseloni da pobedi Romu i Mesiju da pretrči više od golmana Rome?
                        Last edited by Cassius Clay; 14-03-19, 18:34.

                        Comment


                        • Svaka vam cast.
                          Originally posted by Dekinjo
                          Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                          Originally posted by La Jugoslavia
                          Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

                          Comment


                          • Zidan je pre svega bio veliki fudbaler, imao je fudbal u malom prstu...i to je preneo i na trenerski posao uz autoritet koji poseduje samim pomenom njegovog imena...i nema mu se sta osporiti...

                            Isto tako mi stariji pamtimo i Pepa kao fudbalera, on je bukvalno bio preteca Busketsa, sa mnogo manjim skill set-om od Zizua ali slicnom fudbalskom inteligencijom...

                            Vazne su to stvari da bi neko postao vrhunski trener, a obojica to jesu nesporno...kao i Klop i jos masa njih...

                            Ono sto meni izdvaja ovu grupu od Murinja je to sto su ovi ljudi spremni da fudbalski evoluiraju, da se prilagodjavaju, usavrsavaju, napreduju...Zoze je bio najbolji u svojoj eri ali se pomakao nije...Fudbal je postao nauka, potrebna su stalna usavrsavanja inace te fudbalski fanatici poput ovih gore pomenutih prosto progutaju, ne ostanu ni dugmici...
                            "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

                            Comment


                            • Ma daj mani me tih prica. Imali strasan stoperski tandem, najboljeg LB, odlicnog RB, sjajan vezni red, jednog od najboljih link up napadaca u Benzemi i jednog od najboljih ikad igraca u timu i pricas kako nisu imali ovo, kako nisu imali ono. Strasan tim.

                              Bas te puca neki hejt. Strasni Milan, Ajax, Utd, Barsa nisu uspjeli da odbrane LS a taj tim Reala je uzeo 3 LS zaredom. Malo vise respecta
                              Hated, adored never ignored

                              MUFC

                              Comment


                              • Svi pominju tu utakmicu protiv Bajerna, da su malo objektivniji vidjeli bi da je sudija jedna velika neznalica i da je napravio bar 10 gresaka na obe strane. Penal u Minhenu nije bio, ako je to Vidal dao otisao bi Bajern sa 2-0 na poluvremenu, to je prilicno zajebano da okreces protiv Bajerna.



                                3:30, 47 mintuta, Vidal pravi faul koji je za drugi zuti, nije dobio. Penal za Bajern u najmanju ruku diskutabilan.

                                Fali malo objektivnosti, ali jbg mora da se ospori Real, Zidan, Ronaldo. PSG, Juve, Bajern, Liverpul, to su izbacili do titule, TRECE uzastopne titule. Malo postovanja nije na odmet. Ali ljudi gledaju to sto zele da vide.
                                Last edited by Ser Gagi; 14-03-19, 18:38.

                                Comment

                                Working...
                                X