Originally posted by Reise
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Ivan_PG View PostJeste pa bas se taj Stouk potencirao,kako bi Mesi na gostovanju Stouku prosao,zaboga bi li mogao loptu primit kad ga one azdaje spopadnu.
Lukaku, Kejn daju po 25 golova a ne Mesi/Ronaldo u svom prajmu. Isli bi preko 40
Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostCinjenica je da u Serie A skoro svake sezone neko krene sa negativnim brojem bodova zbog namestanja meceva... a ti i dalje veruj da toga tamo nema.
Reise to je taktička igra. Da si gledao Sevilja-Real video bi zašto je Španija top. I ja sam pre imao predrasude ali zasita je bolji fudbal i u Italiji i u Španiji. U Engleskoj mogu da gledam samo Čelzi i Liverpul, može i Siti da se gleda ali ih ne volim.Last edited by Cassius Clay; 04-10-18, 18:00.
Comment
-
Originally posted by Reise View PostNe volim ni špansku ni italijansku ligu, sve prevarant do prevaranta. Kome je zanimljivo previjanje poslije svakog duela, neka prati te lige. Ima i u PL to, ali drastično manje u odnosu ove dvije lige.
Comment
-
Ja u nekim utamicama u Španiji i Italiji dobijem utisak da igrači više pokušavaju da prevare sudije nego li dobiju utakmicu.
Taktika u Italiji, tehnika u Španiji, fizikalije u Engleskoj. Zavisi ko šta više preferira. Normalno, kod top timova su zastupljeni svi tipovi fudbala.
Originally posted by Ivan_PG View PostPricamo o kvalitetu,a ne umjetnickom dozivljaju mada je i to na strani spanaca.Jesu malo teatralniji ali bolje igraju fudbal,efikasnije.Ako ces borbu da gledas,pravu tucu ukljuci brate neki MMA fajt pusti fudbal.Nemoj me pogresno razumjet ali ne slazem se sa tobom nikako.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostPricamo o kvalitetu,a ne umjetnickom dozivljaju mada je i to na strani spanaca.Jesu malo teatralniji ali bolje igraju fudbal,efikasnije.Ako ces borbu da gledas,pravu tucu ukljuci brate neki MMA fajt pusti fudbal.Nemoj me pogresno razumjet ali ne slazem se sa tobom nikako.
Comment
-
Taman sam hteo da se ukljucim u diskusiju, kad procitam ovo:
Originally posted by bici View PostVerovatno ces da cujes i kako bi se Mesi mucio u Engleskoj. Jer pazi, on je protiv engleskih ekipa imao mizerna 22 gola i 6 asistencija na citavih 29 utakmica.
Mesi dao 22 gola na 29 utakmica, znaci na 38 utakmica bi to bilo 30 golova i 8 asistencije. Nema tu mnogo polemike, matematika je prosta.
Comment
-
Originally posted by limun View PostTaman sam hteo da se ukljucim u diskusiju, kad procitam ovo:
Ne vredi jednostavno, ovakav post moze napisati neko ko ne moze objektivno sagledati sve cinjenice. To su ljudi koji razmisljaju na nacin "Zvezda odigrala X sa Napolijem, Napoli dobio Liverpul, znaci Zvezda dobija Liverpul".
Mesi dao 22 gola na 29 utakmica, znaci na 38 utakmica bi to bilo 30 golova i 8 asistencije. Nema tu mnogo polemike, matematika je prosta.
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostPod uslovom kad bi to bilo 38 utakmica sa Celsijem,Liverpulom,MU i Arsenalom,tj vodecim klubovima.A posto to ne bi bilo tako nego bi se igralo i sa Fulamom,Kardifom i ostalom boranijom ta mamtematika ne vazi.
Comment
-
Originally posted by limun View PostZnaci sve to pomnoziti koeficijentom 1.36 i dobijamo cifru od 40 golova, novi rekord PL. U Francuskoj bi to islo na 50+, Portugalija 60 pa nadalje, u Kini verovatno stotinak komada pod uslovom da nije presao 46 godina.
Comment
-
Ne znam zašto engleski timovi nastupaju u LŠ. Ako već nije nešto gde su usresredjeni a liga im je bogata i jaka, i profitabilnija od Lš, ne moraju ni igrati.
Sada, izvlačiti se na snagu lige je smešno. To nikoga ne interesuje.
Nije liga ujednačena nego su top klubovi slabi. Daj da oslabimo i Real i Barsu pa će i tamo biti klanje i zanimljivo, ali neće moći da prdnu u LŠ.
Comment
-
[emoji3]
Salu na stranu, niko ne bi mogao 10 godina da dominira Premier Ligom. Svako ko stekne slavu bezi iz PL jer moze da igra laganiji fudbal u Spaniji za vise para. Sto bi lomio noge po kisi i snegu kada moze protiv Alavesa na finoj temepraturici izvoditi akrobacije, zabavljati publiku. Retko ko ima muda da celu karijeru provede u engleskoj.
Comment
Comment