Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by belgrade_owl View Post
    Svaka cast Sevilji, ali Ligu Evrope u Engleskoj niko ne shvata za ozbiljno, osim Murinja koji je 2017. zloupotrebio to takmicenje da uvede United u LS a i da osvoji jedini trofej koji im je nedostajao.
    Ja ne osporavam da je engkeska liga ubedljivo najzanimljivija što se tiče gledanja. Ali isto tako mislim da se fudbal igra zbog trofeja i oste ne delim na važne i manje važne. Trofej je trofej. Isto tako, zašto tu LE ne osvoji Arsenal, Everton, Votford ili neko drugi? Ako se već Liverpul, Siti, Junajted i Totenhem bore za LŠ zašto se neki drugi engleski klub ne bi na taj način izborio za LE. Ja je jednostavno ne smatram nebitnom i smešnom.
    Last edited by Raymond Reddington; 03-10-18, 23:14.

Comment

• Zato sto gazde kluba ne gledaju isto na to. Bitan je novac, a nagrada za LE je smesna u poredjenju sa sumom koja se dobija u Premier Ligi. Vidi samo koliko su se para namlatile ovosezonske novajlije PL, a koliko ce tek ako ostanu u ligi dogodine. Titula LS mnogo manje vredi. Jeste prestiz podici usatog, ali prioritet je uvek liga.

Comment

• Originally posted by Raymond Reddington View Post
        Ja ne osporavam da je engkeska liga ubedljivo najzanimljivija što se tiče gledanja. Ali isto tako mislim da se fudbal igra zbog trofeja i oste ne delim na važne i manje važne. Trofej je trofej. Isto tako, zašto tu LE ne osvoji Arsenal, Everton, Votford ili neko drugi? Ako se već Liverpul, Siti, Junajted i Totenhem bore za LŠ zašto se neki drugi engleski klub ne bi na taj način izborio za LE. Ja je jednostavno ne smatram nebitnom i smešnom.
        Zbog novca. U premijer ligi klubovi zaradjuju mnogo vise od onoga sto mogu da zarade od Lige Evrope. Wotfordu je cilj da bude sto bolje plasiran u Premier ligi, sta oni imaju od toga sto su izbacili Feyenord i Salzburg i tako usli u 1/4 finala LE? Mozda bi i pokusali da osvoje, ali je to rizik i to veliki, a znaci i neko 16. mesto u PL i borba za opstanak.
        You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Sve ja to znam, ali i dalje meni tu nema nikakve radosti i navijanja onda. Ne može meni da zameni nijedno drugo ili treće mesto u La Ligi ovih pet Seviljinih LE. Ali sa druge strane novac je novac i tu se više ništa ne može.

Comment

• Originally posted by Raymond Reddington View Post
            Sve ja to znam, ali i dalje meni tu nema nikakve radosti i navijanja onda. Ne može meni da zameni nijedno drugo ili treće mesto u La Ligi ovih pet Seviljinih LE. Ali sa druge strane novac je novac i tu se više ništa ne može.
            Mozda bi se vise angazovali kada bi sistem takmicenja bio drugaciji, ovako im se ne isplati.. glomazno takmicenje a kao sto svi vec rekose novac koji se zaradi nije nista u poredjenju sa onim sto dobijaju u ligi. Cak mi se cini da sam jednom prilikom procitao da nekim engleskim klubovima novac od takmicenja u LE nije dvoljan ni da pokriju troskove za ucesce u tom takmicenju.

Mene ne bi cudilo da Arsenal pokusa nesto vise ove godine ukoliko im to bude jedina prilika da igraju LS naredne sezone.

Comment

• Samo bih da konstatujem da je Serija A posle vise od 10 godina ponovo superiorna u odnosu na Premijer ligu, koja je pala na 3. mesto po jacini u Evropi.

Golmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio

Comment

• Originally posted by bounty hunter View Post
                Ovo su stvarno naslovi
                Agresivni brainwash po modelu CNN-a. Jasna namera da se na silu promeni kontekst ove katastrofe.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
                C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa

Comment

• Originally posted by b64Milos View Post
                  Samo bih da konstatujem da je Serija A posle vise od 10 godina ponovo superiorna u odnosu na Premijer ligu, koja je pala na 3. mesto po jacini u Evropi.

Superiorna?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
                  Hated, adored never ignored

MUFC

Comment

• Comment

• Lionel Messi against Tottenham tonight:

2 goals
                      2 posts hit
                      6 shots
                      89 touches
                      23 more touches than any Spurs player
                      87% pass completion
                      68 passes
                      3 key passes
                      2 huge chances created
                      2 dribbles completed
                      1 tackle

GOAT.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

• Kad je sport u pitanju, Uros ovde itekako gresi i vreme ce pokazati koliko ga mrznja prema Englezima zaslepljuje kada hoce da napise kvalitetan post.

Originally posted by Raymond Reddington View Post
                        Novac je taj faktor koji obezvredjuje takmicenje (Englezima je jedino bitna PL i da doguraju sto dalje u LS), tako da LE jedino sto moze da privuce Engleze je da pobedniku dodeli mesto u LS jer je to razlog zasto ekipe iz Engleske koji su u igri za top 4 i igraju LE se opredeljuju za PL. Ovim potezom su samo dobili da neka ekipa iz Engleske koja nema velike sanse za top4 da LS izbori preko LE. A i igraci koji igraju za timove poput Sevilje(ili bilo koje ekipe koja dogura daleko) vide to takmicenje kao dobru odskocnu dasku za njih i da naprave transfer kada pocne prelazni rok. Pre svega igra se zbog para i prestiza. Novac najvise motivise igrace i svi igraju za sto bolji angazman(malo ko ce zeleti da ostane tu gde jeste), a sada neko ko bi hipoteticki osvojio LE sa Evertonom to nece puno da utice na njegovu karijeru. Dok u zemljama gde ekonomija skripi, moze da racuna na prelazak u klub koji je finansijki jaci i izdasniji.

Ja na ovoj tabeli vidim da dogodine Italijani nece moci da nadoknade zaostatak 5,5.

Ja sam jedan od onih koji cekaju da zamru nacionalne lige i da LS(ili kako god se bude zvala) preuzme primat. Nije na odmet da se postepeno ubija nacionalni identitet.

Comment

• Originally posted by b64Milos View Post
                          Samo bih da konstatujem da je Serija A posle vise od 10 godina ponovo superiorna u odnosu na Premijer ligu, koja je pala na 3. mesto po jacini u Evropi.

Superiorna jedino po broju namestenih utakmica tokom sezone, tu su cak superiorniji i od nase lige.

Comment

• E jbg ako i Engleze mrzim. Ja njih ne mrzim, oni su samo licemeri kao naord najveći, plus su kolinizatori i patentovali su rasizam. Hvala im na tim tekovinama.

Ranije nisam pričao da je PL slabija, jer nije bila uopšte toliko slaba, Kalčo je bio najjači, PL, Primera pa Bundes.

Znao si da ako Liverpul, Čelsi, Mančester dodju u završnicu mogu da izbace koga hoćeš. Pa i Arsenal.

Sada se to ne dešava. Kvalitet fudbala je po mom mišljenju pao, kao i kvalitet igrača. Proširio se broj prosečnih i iznad prosečnih igrača, ali kad jedan Lovren igra prvog štopera pretendentu na titulu prošle godine, to je sramota. Znate li šta je bio Samij Hipija za tog konja pa i Van Dajka?

Previše se forsira brza igra, bez izgradnje napada kako treba, kada dodju u evropska takmičenja svaka ozbiljnija takmičarska ekipa može da ih oduči od fudbala.

Jedino Liverpul i Sitii imaju neki pečat da mogu da se nadigravaju, ali Liverpulov vezni red nema šta da traži vs Juventus, Real, Barselona, ATM.

Siti nema nikakvu tradiciju i opet vrlo lako može da ispadne od ovih pobrojanih klubova.

Sama kultura i način igre me podsećaju na Holandiju gde pada brdo golova. Samo se igra grublje.

Jedan Mitrović je prvi strelac lige, uz dužno poštovanje dečku, to može samo u Engleskoj da bude.

Previše se razmišlja o broju igrača koji će se pokupiti, premalo ideje kod menadžera i želje da se menja kultura igre. Da se prilagode vodećim standardima koji su ih pregazili, gde se mora igrati tehnički savršeno i taktički odgovorno.

Dok to ne promene, ali kao liga, a ne samo Sari sa Čelsijem, Klop, Pep, uvek će biti izbacivani u Evropi i jedino kako će moći da osvoje je jao Chelsea protiv Barselone i Bajerna. Mukotrpnim bunkerom i sreća, sreća, sreća.

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
                              E Jedan Mitrović je prvi strelac lige, uz dužno poštovanje dečku, to može samo u Engleskoj da bude.
                              Isto kao sto je onomad govedo Darko Kovacevic bio najbolji strelac u spanskoj ligi.

Originally posted by Uroš View Post
                              u Evropi i jedino kako će moći da osvoje je jao Chelsea protiv Barselone i Bajerna. Mukotrpnim bunkerom i sreća, sreća, sreća.
                              Nao onomad zvezda u Bariju... da citiram Ljupka i Sinisu Mihajlovica
                              "Sta da radimo kad im oduzmemo loptu?"
                              "Vratite im nazad"

Ili kao sto je Grcka postala prvak Evrope.

Cilj uvek opravdava sredstva... ako je bunker nacin da dodjes do nekog uspeha uvezbaj ga do savrsenstva i rasturi protivnika na penale, ili im zabiji jedan iz kontre ili posle prekida pa nek kukaju.

Comment

• Ta godina kada je Grčka uzela EURO 2004,
                                upamćena je kao najgora godina evropskog fudbala.
                                Tada je Porto osvojio UCL, igravši najdekadentniji fudbal u istoriji UCL.

Kasnije je tu vrstu fudbala upoznala cela Evropa.
                                Parkiranje autobusa je Murinjova omiljena tema.

Kada on to uradi, po njemu je to dokaz njegove promišljenosti i taktike.
                                Kada to uradi protivnik protiv njegovih kasnije prebogatih timova,
                                onda je to dekadencija i sramota za fudbal.

Sve u svemu jedan od najvećih trenerskih licimUra u povjesti.

Njegov highlight karijere je UCL sa Interom.
                                Za to mu svaka čast.
                                Last edited by Jaqen Hghar; 04-10-18, 11:03.

Comment

Working...
                                X