Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne poredim karijere Tadica i Kristijana,govorim za utakmicu protiv Reala koju je Tadic odigrao,daj mi na you tubu jednu utakmicu koju je Kristijano na taj nacin odigrao,da je bio bukvalno sve na terenu,da je svaka akcija polazila od njega,da je razigravao ekipu,delio lopte u prostor,driblao i na sve to jos je dao i gol.
    Znaci ne govorim o utakmicama gde je Kristijano dao 4,5 komada,to me ne interesuje,jasno je da je najbolji golgeter svih vremena.

Comment

• Ali je navro sa "pasom u prostor za saigraca" hahaha

Boze sacuvaj
      - 19 Grand Slams titles (84 titles)
      - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
      - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
      - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
      - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
      - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
      - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
      - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
        Ronaldo je najbolji golgeter, pa mozda cak i u istoriji ove igre. Tu je sa jos nekolicinom, ali ponajbolji je. On i Gerd Miler. Najuncinkovitiji.
        Neko ce reci samo toliko. A to "samo" neretko pravi ogromnu razliku.
        Najbolji fudbaler nije a i ne mora da bude. Jednostavno mu to nije neophodno da bi plodio - sto kaze Uros. Najbolji fudbaler medju napadacima - centarforima, koga sam ja gledao je jedan drugi Ronaldo.
        Ali Kristijano je jednostavno gol-masina. I u svim segmentima igre je vrhunski. Odlican fudbaler koji zna sta hoce i totalno je posvecen onome cemu tezi. A ciljevi su mu naravno najvisi. Nema tu nikakve dileme da ce dokle god bude igrao i gde god bude igrao biti takav. A to je ono sto je bitno i sto treba ceniti.
        Kristijano - vanserijski fudbaler. Jedan od najboljih ikada.
        Kristijano Ronaldo je najveci fudbaler svih vremena, iako nije najbolji rigidno gledajuci tipicne fudbalske skill-ove i kvalitet. Koliko god da to cudno zvucalo.

Apsolutno je neverovatno da alav i sebican napadac, koji nije najbolji po skillu, bude najveci svih vremena. Jos neverovatnije je da je najbolji saigrac na Svetu.
        Covek je jednostavno pobednik i ima auru pobednika.

Njegov najveci kvalitet nije sposobnost davanj golova. Njegov najveci kvalitet je nacin na koji zarazi ceo tim tom opsednutoscu pobedom. Neverovatno je koliko zarazi saigrace tim ludackim fokusom i koncentracijom. Svaki njegov saigrac puca od momentuma, koncentarcije, fokusa, gladi...
        Covek je sebican i alav, egoistican a najbolji je saigrac i najbolji lider. Just wow...
        Toliko je mocan taj njegov determination i toliko time zarazi ostatak tima.
        Last edited by Busby Babe; 13-03-19, 00:16.

Comment

• Mozes li ti buraz skontati da, iako nekim igracima na papiru pise ista pozicija, da je njihova uloga skroz drugacija?
          Marcelo je ljevi bek ali je 80% svog vremena provedenog na terenu radio nesto drugo.
          Benzema je na papiru napadac ali ces ga naci na centru kako gleda u svoj gol i prima loptu ledjima vise nego ikoga.

Dusan je odigrao vrhunsku partiju, svaka cast,kretao se uglavnom kroz sredinu, djelio lopte, driblao i zabio taj gol ali CR jednostavno radi neke druge stvari, njemu ne treba to sve sto si ti nabrojao.
          To sto ti ne volis tako je tvoj problem, nije nas i ne peri nas glupostima majke ti.
          - 19 Grand Slams titles (84 titles)
          - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
          - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
          - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
          - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
          - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
          - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
          - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

• On je resio da ce nocas da napravi istoriju, saopstio to saigracima i trenerom kako treba da grizu i igraju, kao velikan evropskog fudbala na domacem stadionu. Pritom javio svim prijateljima da uhvate taj magic moment, da ne gledaju hajlajtse i ostale stvari

Comment

• https://en.transfery.info/5039,szcze...stiano-ronaldo

Szczęsny has really interesting anecdotes which he used to share with fans through his friends - journos who ran official channel of Polish national team in the past. Speaking about Cristiano, Wojciech mentioned that he wouldn't be able to keep Cristiano's routine of work even for a week, because it's simply insane.
              Nista sto nismo znali, samo eto jos bolje ukazuje kakav impact ima na ekipu psiholoski.

Comment

• Ja ovde nisam nikome rekao ej sto ti pricas da je Kristijano najbolji svih vremena,sto pricas da je klasa,umetnik,svako ima svoje misljenje.Ja sam i rekao da ja vise volim igrace sredine terena,genijalce s loptom,ne mora da ubode nijedan gol u sezoni ali volim da vidim da ume svasta da uradi s tom loptom za saigrace,takve partije bar ja pamtim,ove golove vec sutra cu da zaboravim. Koliko vidim vi pamtite golove Kristijana,ok ne vidim tu nikakav problem,moje misljenje i razumevanje,gledanje fudbala se razlikuje od vaseg. Necu vise uopste o Kristijanu,dao je tri gola,jedan penal,svaka cast,idemo dalje.

Comment

• Originally posted by Mihajlo10 View Post
                  Ne mogu vise,pet minuta sam odgledao,nijedan pas u prostor saigracu,golovi sto najbolje radi i neki cirkuzantski driblinzi na sredini terena,iznudjivanje penala.Kad hocu da gledam driblinge onda gledam pravog Ronalda,on je bio neverovatan ili Ronaldinjo,od Kristijana mogu da vidim vrhunske golove,sut,penale i to je to. To sto imaju ti vrhunski veznjaci,osecaj za igru,da u pravo vreme da pravu loptu to Kristijano nema,uvek sam voleo vise da gledam genijalce na sredini terena nego centarforove od kojih je Kristijano najbolji jer se najbolje krece bez lopte.
                  A kada prca Esli Janga to si propustio? A na samom je pocetku klipa.
                  Ali dobro jebati Esli Janga realno mogu i mnogo slabiji igraci.
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                    Dobro. Necemo i veceras o Momi Salahu. Sada pricamo o Kristijanu. Sutra cemo o KRALJU.
                    Ovo je bilo ironicno, ali nazalost i potpuno tacno. Bas je poceo da me iritira u poslednje vreme.

Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
                    Originally posted by Casiraghi
                    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Mozda mogu slabiji, ali Salah ne moze

Comment

• Originally posted by Busby Babe View Post
                        Kristijano Ronaldo je najveci fudbaler svih vremena, iako nije najbolji rigidno gledajuci tipicne fudbalske skill-ove i kvalitet. Koliko god da to cudno zvucalo.

Apsolutno je neverovatno da alav i sebican napadac, koji nije najbolji po skillu, bude najveci svih vremena. Jos neverovatnije je da je najbolji saigrac na Svetu.
                        Covek je jednostavno pobednik i ima auru pobednika.

Njegov najveci kvalitet nije sposobnost davanj golova. Njegov najveci kvalitet je nacin na koji zarazi ceo tim tom opsednutoscu pobedom. Neverovatno je koliko zarazi saigrace tim ludackim fokusom i koncentracijom. Svaki njegov saigrac puca od momentuma, koncentarcije, fokusa, gladi...
                        Covek je sebican i alav, egoistican a najbolji je saigrac i najbolji lider. Just wow...
                        Toliko je mocan taj njegov determination i toliko time zarazi ostatak tima.
                        To je to.
                        Izgleda da retko ko ovo razume.

Comment

• Uki zna da ispise svasta ali jedno je u pravu, rodjeni pobjednik.

Kao neko ko ga je pratio od samog pocetka u Utd do ovog danas, samo mogu reci kapa dolje za sve. Monstrum.

On i Mesi, to je to. Svaka cast ostalima sto igraju ali su ovo bogovi igre. Bilo ke lkudi koji odigraju fenomenalno nekoliko sezona ali da ovako dugo traju kao njih 2? Nikad a vjerujem i da nece biti.

Ej, njemu je hettrik protiv Atletika normala? Ludak
                          Hated, adored never ignored

MUFC

Comment

• Originally posted by Busby Babe View Post
                            Mozda mogu slabiji, ali Salah ne moze
                            Ahahahahahahahahahaha.
                            Pa tako nekako.
                            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Miki28 View Post
                              Uki zna da ispise svasta ali jedno je u pravu, rodjeni pobjednik.

Kao neko ko ga je pratio od samog pocetka u Utd do ovog danas, samo mogu reci kapa dolje za sve. Monstrum.

On i Mesi, to je to. Svaka cast ostalima sto igraju ali su ovo bogovi igre. Bilo ke lkudi koji odigraju fenomenalno nekoliko sezona ali da ovako dugo traju kao njih 2? Nikad a vjerujem i da nece biti.

Ej, njemu je hettrik protiv Atletika normala? Ludak
                              Slažem se. Često ja lupam ali ovog čoveka pratim ceo život.

Zato sam i rekao da je "tihi" kapiten. Jer uvek je on pravi kapiten na terenu ko god nosio traku. Čoveče, ti kada vidiš taj žar u očima, tu borbu, kako grize, pa i negodovanje...

Sve to publici izgleda da je alav. Pa i jeste. Možda bi bio simpatičniji da ispadnu od Rome a da on manje preteči od golmana.

Ronaldo je bio balans Ramosu da ne može da sere, bilo je medjusobnog poštovanja, jer koliko god Ramos glumio opasnog tipa znao je on ko je tata.

Nikada problem ni sa jednim trenerom, ispoštovao i SAF, i Murinja i Karla i Zidana. Teško da će neko imati nešto ružno da kaže za njega.

To isto radi i Murinjo ili je bar radio do pre 3 godine. Mrzeli su ga ljudi a svaki igrač se kleo u njega.

I ne mislim da se on promenio, nego se vreme promenilo.

Teri, Bane, Milito, Stankela, to je stara garda, Ronaldo, Ramos, a onda je naišao na balavog Pogbu okruźen balavcima Marsijalom i ekipom, jbg momci mladi i odrasli po društvenim mrežama, imaš takvih primera u svim sportovima, pa eto i Nejmar je začetnik generacije retarda.

Zato ja poštujem Dibalu zato što nikada ne jede govna.

Mali Mesi ih poizbacuje i popiša se po njima u repki, on ćuti. Ne igra sinoć - ćuti. Pogba bi oterao Mesija u pm. Pošto svi znamo ko je birao sastav Argentine, da se ne pravimo naivni.

Stavio bi Pogbica na društvene mreže nešto, nije on kriv u takvom vremenskom kontekstu je odrastao. Video si da je Antonio Brown stavljao sve i svašta. Globalni trend, malo sam otišao u off.

Za Mihajla. Najbolji fudbaler svih vremena. Ševio je bolje od Mesija 7x. Jbš golove i konstantnost vidi ševu

Comment

• E driblao je CR7 u Utd, cak je i pretjerivao pa je SAF morao da mu skrene paznju.
                                Hated, adored never ignored

MUFC

Comment

Working...