Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rano je za otkaze.
    Ja baš ne mislim da je u ovom dvomeču sve rešeno.
    Treba odoleti Ronaldu i saigračima na tlu Apenina.

Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока

Comment

• Koliko su moćni Građani kada su sa 10 fudbalera u polju preokrenuli zbivanja i jednom nogom izborili četvrtfinale.

Comment

• Colo jos jednom doktorski...mozda i najzajebaniji trener kad je kup takmicenje u pitanju.
        "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Nije poenta otkaza nego što Alegri uvek sere prve tekme i igra kao pizda. To više nije slučajnost da odigra kao pizda. To je postalo pravilo.

Imaš Ronalda a igraš pičkarski a znaš da mu je fokus na max i da će svaku šansu verovatno iskoristiti, ili da će ti pomoći iskustvom i znanjen i ništa. Isti Juventus.

U Torinu će im dati 2 komada pa treći pa će primiti jedan i ispasti i onda dogodine isto.

Ali De Šiljo... Ma mrš bre

Comment

• Na kraju opet Real uzima titulu

Ne znam stvarno odakle im ideja da poniste onaj prvi gol, wtf
            sigpic

Comment

• Dobro Real to može iz nehata da uzme. Onako spontano da ni sami ne znaju kako. Navika je čudo i nadam se ali teško.

Daj tog Zidana u Juventus.

Comment

• I dalje su pizde i dalje je Gvardi pizda... Jebo ga Sterling vise, zivio Sterling!

Ne sad ozbiljno... ako Laporte igra beka, mora Sane da drzi tu stranu, on je prejak igrac kome ne treba podrska beka, Sterlingu treba. Sterlinga prebacis desno, a Bernarda Silva sa KdBom i kraj. Kakva golcina Sanea, jebem li ga, kako je zavalio! Sterling onda na gresku Salkea, koja je najgora ekipa od ovih 16 i da su nekako izvukli odje povoljan rezultat, nakantao bi ih Siti kuci sa pet komada.

Kompanija moraju ostavit, jbg, covjek ima mentalitet. Gundogana prodat, kakav raspad.

Comment

• Uaaaaa za VAR
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ronaldo, Dybala, Mandzukic, Pjanic, majstor do majstora, a nijednu sansu nisu stvorili, niti pokusali. Ovaj poraz je Alegrijev, po meni.

Comment

• Salu na stranu morao bi PSZ, ubjedljivo su najjaci trenutno plus napokon im trener nije pizda.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
                        Alegri je stara kukavičetina. Fenomenalan trener ali kukavica.
                        Nema vece istine od ove. Sa ovakvim napadackim potencijalom ti igras ko jedna obicna kurvica.

Vece mi razocarenje ovakav pristup igri i ovako bedna igra nego li sam rezultat.

Comment

• Alegrijev nego šta. Bolje bi ih Klop vodio. Eto rekao sam. A kako je Alegri u revanšu razmontirao Zidana tako će i Čoloa ali kasno druže kasno. Jebem ti više taj kukavičluk njegov

Comment

• Dva priznata, jedan poništen, Koštin promašen zicer, Grizmanova "greda" bolja igra u samom polju jednostavno Atletiko za sve ovo večeras bio bolji od neubedljivog Juventusa.
                            Dosta toga moraće izmeniti Max Alegri ukoliko želi, a želi, među 8.
                            Urugvajci došli glave italijanskom vladaru.

Last edited by Ruzni Prljavi Zli; 20-02-19, 21:59.

Comment

• Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View Post
                              Dva priznata, jedan poništen, Koštin promašen zicer, Grizmanova "greda" bolja igra u samom polju jednostavno Atletiko za sve ovo večeras bio bolji od neubedljivog Juventusa.
                              Dosta toga moraće izmeniti Max Alegri ukoliko želi, a želi, među 8.

Isti osecaj kao prosle godine sa Totenhemom. Ni tad nisam nesto zeleo da prodjemo osminu, sto da se mucimo. Ispadni na vreme u pm, postedi me zivaca.

Comment

• Alegri da se ne ljubimo druže.

Realno je da mi ovo teško možemo da obrnemo bez obzira na sve.

Comment

Working...
                                X